Komentari na vest

Igor Duljaj: Bukarijevo je pravo da priča, ali (Stameniću), nema potrebe za dizanjem tenzije

D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Treba biti realan, teško će Partizan uspeti da pobedi Zvezdu! Evo zašto: Zvezda ima neverovatne Afrikance koji su žarili i palili u grupnoj fazi LŠ! Da nije bilo njih, Zvezda ne bi osvojila odlično četvrto mesto! Veruje m da će se igrači Partizana unerediti u šorcevima od straha, kad izađu na crtu ovim fenomenalnim Afrikancima!
P

Penzioner

pre 5 meseci

Da, Zvezda je 32 ekipa i zavrsila je takmicenje sa Mancesterom, Njukaslom, Seviljom, Union Berlinom, Seltikom, Antverpenom i Salcburgom. Drustvo za respekt. Vi biste bili nesrecni da ste bili na nasem mestu!? Vi ste zavrsili na 176.mestu sa samo 7 stranaca, Brazilci, Holandjani ...Uzivaj i slavi imas razloga.

Info

pre 5 meseci

Pa pazite Zvezda je zavrsila tamo gde joj je bilo i pre pocetka garantovano da nije imala direktan ulazak u grupe pre pocetka takmicenja videli bi onda ovako od 32 ekipe poslednja tu bi bila i da nije odigrala ni jednu utakmicu kao sto je TSC garantovano mesto u 32 drugog takmicenja ili Cuka treceg to bi sve dobili.
G

Goran223

pre 5 meseci

Ne pročitah, šta Duljaj kaže, jel smeju u Zvezdi da igraju oni kojima prete kartoni.
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Ne podržavam Stamenićev postupak ukoliko je i izjavio to što mu se spočitava ali isto tako ne podržavam ni Duljajeve izjave nakon svakog kiksa partizana.Druga stvar,davao je i Natko slične izjave pa se ne sećam da je reagovao Duljaj a posebno ne Bahar pa bi Duljaju bolje bilo da malo savetuje svoje igrače a protivničke ostavi kolegi na savetovanje.
Č

Čekaj

pre 5 meseci

Natho i Duljaj pricali da Zvezdu pomazu sudije? Kad?
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Indirektno svakodnevno. Što se narodski kaže nije šija nego vrat.
S

Sombor

pre 5 meseci

A,tvoje nije da se kacis za svake izjave kad si sam sampion u nebuloznim izjavama.
z

zar je bitno

pre 5 meseci

ti decko dizes tenzije... ti pricas neke gluposti i vredjas protivnike i pricas kako su svi protiv vas a 13 kola pobedjujete,ne znas ni ti kako.
K

Kožne gace

pre 5 meseci

Pada četvorka do poluvremena, konačno nema naredbe da se igra X.
G

Goust

pre 5 meseci

Strumf.. Galopiraces opet posle utakmice ali od sramote.
R

Ratkovu b

pre 5 meseci

Odgovor glasi: Grobarski mediji su mocart i arena.
d

d. g.

pre 5 meseci

Izjava Stamenića je reakcija na tvoje prethodne izjave. Jeste rekao istinu ali ne treba on to da kaže.
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Dok ne demantuju drugačije, najdosadnija utakmica srpskog fudbala u najavi!
Z

Zaim

pre 5 meseci

Dizanje tenzija pred mec.Laz zurnala,znaju da ce ovi somovi da zagrizu.
j

jojo

pre 5 meseci

efekat. Srećno Duljaje na trećem mestu a na kraju od petog do osmog. Štit je ukinut a nema više ni penala na glumu kao što ste ih vežbali na treninzima.
e

error

pre 5 meseci

Joksić.
O

Ovi sto

pre 5 meseci

pričaju nisu tako strasni ali ovi sto pisu znaju po nekad i da ga dobro izvrnu i Sočiju ulje na vatru,cisti da se zakuca.
R

Redmond

pre 5 meseci

Najzad neko da izađe i kaže istinu. Bravo i za Stamenića i za Bukarija.
J

Jeli, jeli

pre 5 meseci

Šarki ajde dogovori te se, ti pricas bravo za izjavu, ovi drugi pricaju da je izjava izmisljena.
a

ajde...

pre 5 meseci

Auuuu, Duljaje, znači samo ti možeš da hvališ svoj tim kada ga poguraju i da iste te koji ga guraju da kritikuješ kada štit padne. Licemer.
T

Terza Robija

pre 5 meseci

Jel Duljaj javio Baharu s kakvim timom moze igrati protiv Partizana ili nije jos? Da ne bi posle bilo kuknjave, neka salje mail ako nema broj
М

Мени...

pre 5 meseci

...делује да Партизан има циљ да Звезда не победи и да ће извести играче са по 3 жута картона.
K

Klasika

pre 5 meseci

Eto sta je bila poenta izmisljenih izjava Stamenica i Bukarija, mora se necim motivisati ovi iz jsd, i o nešto stavljati u naslov .. Znaci čim sam video naslov jutros znao sad ce Duljaj odgovoriti i eto naslova, to je i cilj bio...
A

Aha-aha

pre 5 meseci

Znaci izmisljena izjava?
Т

Ттш

pre 5 meseci

Koj tim smemo da izvedemo jel mozes da izdiktiras prvih 11?
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Celavi pokemone nisi zanimljiv
h

halo

pre 5 meseci

Pazi nema potrebe za dizanjem tenzije, a oni vode skoro deceniju dugu kampanju kukanja na sudije i državu. Samo u zadnjih 6 meseci imali smo "Orban i Vučić se udružili da unište partizan i izguraju TSC u Evropu", "sudije nam daju previše kartona", "Radnički je izašao da nas pobedi", "neko nam očigledno radi o glavu" i "sami protiv svih" kao reakcije na legitimno poništen gol zbog VAR-a, VAR za koji ste vi prvi godinama botovali da se uvede, da se ne uvodi zato što se "Zvezda plaši poštenog takmičenja" i "zato što će konačno prestati krađe", a sad je i on nekako postao instrument te Zvezdine belosvetske represije partizana :)))
E

Eheheh

pre 5 meseci

Kalimero.
i

igor1989

pre 5 meseci

Sustina je, ako Zvezda nekim cudom izgubi, za njih ce to biti ozbiljan fijasko i ogroman neuspeh. A nama sasvim suprotno. Jer s obzirom na stanje u FK, mi sem borbe i zalaganje tih igraca tamo ne mozemo nista vise da ocekujemo.
e

e

pre 5 meseci

Ako je to Stamenic izjavio, nije to njegov posao,a Bukari ima sva prava na takvu izjavu Naravno sutra ce se pokazati da li je smisleno ili je ispao dunster.Takodje mislim da Zvezda ne sme da razmislja o bilo cemu osim o pobedi visokim rezultatom,posto je ogromna razlika u kvalitetu igraca.
B

Baxter88

pre 5 meseci

Kako god da se zavrsi sutra, to ne menja cinjenicu da je Zvezda 3x jaca i od Partizana i od svih ostalih i da ce biti sampion na kraju! Pa i Siti je igrao 2:2 sa Kristal Palasom pa to ne znaci da su ovi jaci...
2

2305

pre 5 meseci

jel smeju oni kojima preti suspenzija zbog zutih kartona da igraju sutra? da li pepu duljaju treba sastav zvezde da se posalje da strucnjak proceni ko bi trebalo da igra
B

Burek

pre 5 meseci

Stamenić je samo realan, o Bukariju tek da ne pričamo

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Taj da ima obraza, igrao bi za svoju reprezentaciju. A ovaj bukari...sta reci....
N

Nenad1246

pre 5 meseci

A mama nije roditelj? Ona nije bitna?
A

ABCDE

pre 5 meseci

Stamenic panj. Treba neko da mu zavrne usi zbogo ovakvih klinackih provokacija.
8

8999

pre 5 meseci

Derbi je specificna utakmica nikad nema izrazitog favorita. Stamenic mozda nije trebao ovo da izjavi pred derbi ali momak je iskren rekao je ono sto svako zna ko gleda fudbal ocekujem da ce sudija njihovu na sredini gde se udaraju i sve to im prolazi bez faula a kamoli kartona.
V

VujacicNedostaje

pre 5 meseci

I Kataiju nedostaje Vujačić da ga još koji put upeca u mrežu kao nekad:))))Presing od početka i napuniti mrežu zločestih crnih do vrha, a bata Muljaj neka ponovo pita zašto su igrali igrači sa tri žuta:)))))
4

4433

pre 5 meseci

Vujacica jos nijesu izvadili iz mreze upao je u nju kao šaran
S

Serz

pre 5 meseci

Grobarske novine izmislile izjave ali bukvalno,uzele iz konteksta sta je rekao Bukari,a za Stamenica sigurno izmislili,sad se javlja Duljaj do sutra ima da se javi i Scekic,Belic,Saldanja...samo im daju vetar u ledja i motivaciju za sutra preko izmisljenih izjava igraca Zvezde.
R

RatkoB

pre 5 meseci

Samo nam reci koje su to Grobarske novine?
F

Filipgg

pre 5 meseci

Jesi rekao Baharu koga sme da stavi u tim, da ne bude kao protiv Radnickog, pa da se posle zalite sto niste sastavili tim protivniku.
O

Oksi

pre 5 meseci

Odmah kao navijac Zvezde da zamolim trenera Bahara da ne izvodi tim sa namerom da Partizan ne pobedi. Dakle stroga priprema za utakmicu, igramo da pobedi Partizan i proradi stit.
M

Modern boy

pre 5 meseci

Nema potrebe za dizanjem tenzije? Ovaj ili je šizofren ili je budala. Pre neki dan lupeta svasta posle utakmice sa Radnickim, a danas satro glumi dobricu.
R

Rodman93

pre 5 meseci

Je li vas pominjao ikad ? Jeste li vi portparol Radničkog iz Kg ? Šta se kačite na svaku izjavu iz Partizana u kojoj nigdje i nikad niste pomenuti ? I u košarci niko vas ne pominje nikad dok onaj vaš samo o Partizanu priča i isključivo samo o Partizanu.
G

Gdeeeeeee

pre 5 meseci

je štiiiiiiiiit!
r

radee87

pre 5 meseci

To vise niko i ne krije, a i kako da krije, jedino slijepci to ne vide. Partizan opasno guraju sudije, IMT, Radnik, Cuka, Radnicki.K, Graficar, itd...
a

anelej110

pre 5 meseci

Prva postava FK C.zvezde sledeće sezone Rajkovic-Mladenovic-Spajic-Dragovic-Nedeljkovic-Radonjic-Grujic-Krunic-Lazovic-Jovic-Joveljic trener Muslin
k

kekw

pre 5 meseci

Dete, mani se interneta...
?

??

pre 5 meseci

Nabrojis sve dobre fudbalere i stavis spajica u taj tim. Jel si realan, jel ti se svidja spajic?
G

GDE JE NOVA UPRAVA?

pre 5 meseci

Treba li ovom timu Partizana psiholog, s obzirom na to kakvi se golovi primaju?
P

Pedja108

pre 5 meseci

Nije stvar u psihologu, vec u znanju. Kao da kupis jugo, a ocekujes da ide kao Audi.
?

??

pre 5 meseci

Treba duljaju