Patrik Klajvert (©Reuters)
Patrik Klajvert (©Reuters)

Igrači Barse hoće Klajverta na klupi u LŠ

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.07.20. | 12:54

Setjen sve bliži otkazu

Sve su manje šanse Kikea Setjena da dočeka nastavak Lige šampiona na klupi Barselone.

To što su mu čelnici kluba dali podršku pre neki dan na sastanku, ne znači ama baš ništa osim da nije momentalno smenjen. Taj manevar odavno je provaljen u svetu fudbala. Najveća muka za Setjena je što igrači više ne žele da ga vide na klupi.

Izabrane vesti

Naslovnica Mundo Deportiva za 19. julNaslovnica Mundo Deportiva za 19. jul

A, Mundo Deportivo donosi informaciju da su Mesi i drugovi na predlog da ih Patrik Klajvert predvodi u Ligi šampiona odgovorili sa – da! I to jednoglasno.

Nekadašnji legendarni holandski napadač i dugogodišnji igrač Barselone u poslednjih pola godine je direktor čuvene Barsine akademije. Ali, to nije nikakva prepreka da preuzme ekipu. Klajvert jako dobro zna šta je to katalonski gigant, kakva su očekivanja, šta tu prolazi, a šta ne.

Bio je Holanđanin šest godina napadač Barse, odigrao je 256 utakmica i postigao 122 gola. Dodatna stvar koja ga kandiduje za posao je što savršeno dobro poznaje Frenkija de Jonga, mladog vezistu od kojeg se mnogo očekuje na Nou Kampu, a za sada mu ta adaptacija ide sporije od očekivanog. Smatra se da bi mu Klajvert našao žicu i napravio od njega novog lidera u veznom redu Barselone.

Konačnu odluku o svemu mora da donese predsednik Đoan Bartomeu. Vremena na pretek nema, jer čim prođe poslednje kolo, počinju pripreme za nastavak Lige šampiona. Barselonu čeka revanš osmine finala sa Napolijem, a uz ovako lošu igru kao u finišu Primere, onih 1:1 iz Napulja nisu nikakva garancija za prolaz dalje.



tagovi

Patrik KlajvertKike Setjen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara