Komentari na vest

Iliev snima zamenu za povređenog Pantića: Imamo opcije, hoćemo kvalitet, ne da popunimo broj

K

Kon

pre preko 2 godine

Ivice bombašu daj ne s.... i više sa tvojim pojačanjima. Kada ispadnemo od S. Klare neće trebati pojačanja.
Г

Гробар54

pre preko 2 godine

Хајде бомбашу,нешто си много спор у појачањима!Али ако буде бомба,као што ти знаш,који само теби ваља?!Онда си га надрљао!
K

Kizoni

pre preko 2 godine

Pa vrv ce dovesti nekog iz D.Strede ili Socija ,uvek dovedu iz ekipa sa kojima smo igrali jer je skauting nikakav .. Medo Kamara,Fofana...
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Iliev je svet izmislio za ceo skauting tim zvezdanice na celu sa Mrkelom licno...uopste ne sumnjam u njegove sposobnosti, ide nam i ovako dobro, samo polako i da se dovedu pravi igraci na pravim pozicijama, do sad nisi omasio niti jedno pojacanje.

Nikola Kocanovic

pre preko 2 godine

da li neko nas zajebava ili se ja ne razumem u fudbal. pa treba nam krilo, bocbi BRZ igrac a ne zamena za povredjenog Pantica!!!
G

Gost200

pre preko 2 godine

Dok ovaj proveri, oceni i presece bice 2025. god., otislo dobro krilo Asano, oni nisu doveli zamenu, zamena im tinejdzer Jovic od 18 god., imaju jednog spica Rikarda, nema sanse da dovedu jos jednog, covek nekim cudom mora da odigra 90 utakmica ove sezone i da se ne povredi, povredio im se Pantic, oni racunaju na Sumu kog su sikanirali poslednjih 6 meseci i koji sada ima snage za 20 min. fudbala. I onda zasto je radovanje kada se prodje Soci? Pa zato sto je pravo cudo kako uopste na terenu imamo 11 fudbalera pored ovih izdajnika iz uprave, a kamoli da izbacimo neku rusku ekipu.
h

humska1

pre preko 2 godine

Nama nije uopste potrebno krilo, imamo Markovica, Holendera i Jovica i mogu i Pantic i Jojic u nekim slucajevima jer Pantic ne moze u sredini jer su tu Zdjelar, Natho, Jojic i Scekic. Najveci problem su stoperi, jedan stoper je potreban koji je bolji i razlicit od ove dvojice, kao i pristojan napadac koji ce biti rezerva, po mom misljenju i ofanzivni desni bek, meni se naprimer svidja Lasickas iz Vozdovca. Ovo je gotovo sumanuto sta radimo, prenatrpavamo vezni red, Holender je van ritma ne znamo zbog cega, Suma nije prosao pripreme ali valjda ce za mesec dana doci do forme, dakle ne koristimo ni to sto imamo sto nije malo. A ovamo Rikardo ce skapati kao i ovi u odbrani koji jos imaju i manje kvaliteta pa kad su mrtvi umorni mozemo da se molimo Bogu na sta ce liciti. Da li zaista neko veruje da u 2021. celu sezonu mogu izneti dva stopera i jedan napadac ?
b

batabane

pre preko 2 godine

Grobari,malo usporite sa preteranom kritikama igraca.Tako ste epitet raspali vezivali i za Markeca i Jojica.Nadam se da ce vas i Obradović demantovati.Jedini igraci koji nemaju sta da traze i pruze Partizanu su Lola i Breza,pa i Miljkovic.Partizanu je neophodan brzi krilni spic.Ali i jedan klasicni spic kao alternativa Rikardu.Saponjic bi bio pravi posao.Igrac koji je bio i u Atletiku,i trenirao kod Simeonea,da je sada slab za Partizan, ajde izvinite, smešno je.Ali krilni obavezno,neovisno od Saponjica.Stoper ne treba, ako je plan da se Djordjević ubacuje u vatru.Kako drugačije da stvoriš štopera od miliona.
Y

You

pre preko 2 godine

Rišairo Živković je slobodan za par meseci. Verovatno ima motiv da se vrati evropskom fudbalu, ali je pitanje koja primanja očekuje nakon Kine. Jako je brz, pritom i visok, igra špica a sigurno može i krilo. Plus, ti naši igrači koji dolaze sa zapada su uglavnom dobri momci i profesionalci, npr. Kuzmanović, Subotić, Dragović ili Degenek... Za Pantića ne treba zamena, najbolji na toj poziciji je Suma (koji bi možda mogao da uzme srpski pasoš i ostane do kraja), a treći je ujedno u bonus - Lazar Pavlović.
V

Vini Gogniti!!!!!

pre preko 2 godine

Risairo Zivkovic je super igrac,ja sam se uhvatio za glavu kad sam cuo da nasi nisu ni pomislili da ga racunaju za nacionalni tim a covek se sam ponudio...
P

PartizanovacBK

pre preko 2 godine

Vini gogniti, koji R. Živković za nacionalni tim, nemoj biti smešan, dečko bema šta da traži pored Vlahovića, Mitra i Jovića.. Čovek je čekao da ga zove holandija i kad je izduvao onda kao hoce u Srbiju, pravi Srbenda nema sta, bio bi dobar za Partizan al za drzavni tim, nema sta da trazi
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Sta ce vam zamena,Lk ima dva ozbiljna kluba,moze i sa omladincima igrati to takmicenje.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Vi ste kako kaze vas predvodnik Terza, obezbedili Evropu, i to porazima od renomiranih protivnika iz fudbalskih zemalja. Da Kairat ne bese dosao u onakvom sastavu u Beograd i sa onakvim golmanom uradili biste to na jos spektakularniji nacin. Zato bez brige, ako vas i Kluz sjebe, docicete i vi u konferencijsku ligu, pa cete imati prilike da igrate sa vasim omladincima. Zarada je neznatno manja, recimo Dragoviceva godisnja plata, izmedju ova dva takmicenja.
G

Gost Lk za gost

pre preko 2 godine

Sta si se zapalio,sta nije tacno,Roma,Totenhem i ko je treci?I kakve veze ima Zvezda,zašto te toliko drmaju kompleksi da ne možes da otrpis jedan obican komentar?Da ,mislim da Zvezda ako nije sposobna da udje u Le ,treba da igra Lk sa omladincima ili da odustane od ovog takmicenja.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Ne treba ZAMENA za Pantica jer Pantic nije spic nego veznjak-a to sto ga je Stanojevic znog nesposobnosti Ilijeva i ostalih "STRUCNJAKA" gurao na bok i sprecavao ga da u veznom redu pokaze sta zna-to je cista iznuda.I ko vise lupeta sa Saponjicem-idiote bre jedan,da ti je brat rodjeni-on ni folklor ne moze da igra.Treba brz prodoran krilni spic-TACKA.Do tada Suma (ako moze da hoda) treba da igra u spicu. Ne znam samo ko je dozvolio da Suma ne trenira dok je bio u Beogradu i cekao povratak ekipe sa priprema-pa on nema snage ni za 20 minuta.Mora da je pijani Bugarin vec mislio da ce ga nekom prodati-pa onda "Suma je hteo da ide..." E bagro vuciceva-da nam se vas iz uprave resiti progledali bi.
S

Stiže

pre preko 2 godine

Leonardo. Završen je.
D

Da bre

pre preko 2 godine

Stize stize
S

Surlov

pre preko 2 godine

Opet iliev,opet eksplozija,tako je majstore ako iko zna sta je dobar fudbaler to si ti.
G

Grobar....

pre preko 2 godine

Dovedite Saponjica, igramo 4-4-2..i jos jedan stoper, aman! Ako udjemo u LK jos krilo!
g

gostić

pre preko 2 godine

Onu balerinu ? On je za odbojku,lastiš... Lik je promasio sport,ko njega uvali Atletiku,alal mu..... Momak je slab,nema snage da se zagradi, fizički potpuno inferioran,stoperi ga oduvaju kao od šale,ma smešan,menadzerski igrač.
T

Tužna realnost

pre preko 2 godine

Zna Šaponjić fudbala, samo što mu je razvoj drastično usporen brzim odlaskom u inostranstvo. Propustio je mnoge lekcije da prođe, mnoga iskustva da stekne, pre nego što je otišao preko. Kao i većina naših mladih igrača. Vidite Živkovića, Pantića, Radonjića... Strahovito talentovani momci, ali otišli preko prerano. Bez da su stekli ozbiljno igračko iskustvo u Srbiji. Neće Benfika, Roma, Čelsi, Mančester Siti, da kupe igrača pa da trpe njegove dečije bolesti u startnoj postavi. Oni to pošalju na pozajmicu, zaborave da su i kupili tog igrača, pa ako taj igrač na pozajmici privuče pažnju ponovo, e onda ga zapaze kao "Vidi ga ovaj mali, nije loš... Šta kažeš? On je naš? Ajde možda bi mogli da ga provedemo na sledeće pripreme".... Samo kada tako mlad odeš, mnogi ne prevaziđu te psihičke barijere. Šta dete od 17, 18, 19 godina zna? Kako na njih to utiče što su sami samcijati preko? Mnogo je to teško. Naši u Partizanu i Zvezdi imaju idealne uslove da se razviju, a i naši klubovi priliku da na tome dobro profitiraju. E sad što ni jedni ni drugi nemaju ništa u glavama, pa skaču na prve ponude, to je drugo.
g

gostić

pre preko 2 godine

Eno dete Vlahovic isto.prodat sa 18 godina sad vredi 50 miliona,pravi centarfor jak, skocan a ne kao balerina Šaponja
G

Gost4

pre preko 2 godine

Sramota da nemamo 2napadaca. a bitno je da u vezi imamo 10 ne znas koga prije da pustis da igra.
Д

Доки

pre preko 2 godine

Исто стање као ко нас у Звезди.10 у везном напада немамо крштеног.Генерално мислим да би мотике у руке морали и ми и ви и да терамо олош.Нас навијаче ложе да се мрзимо док они пуне џепове багра једна и очи нам мажу.багра
A

Ada

pre preko 2 godine

Posto si dalje u FK Partizan, sigurno znas da nam objasnis zasto zapadne tribine ispod loze su prazne i niko od navijaca ne sme da udje. Sram vas bilo sve. Da je pravih navijaca odavno bi vas sve motkom isterali
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Zato sto UEFA pravilo nalaze da je ispod loze REZERVISANO za klupu odnosno rezerve da sede tamo zbog COVID19 protokola,pogledaj utakmice u Primeri,Premijer ligi,Seriji A,Tadzikistanu,Bangladesu,Ceskoj,Turskoj,svuda ces da vidis da je taj deo rezervisan za igrace sa klupe iz tog razloga i da kada izadju iz igre odma idu na tribine
M

Milos80

pre preko 2 godine

Eventualni plasman u Ligu Konferencija će biti veliki uspeh, ali samo zbog toga što opet niste radili svoj posao. Doveli ste igrače koje ste bukvalno morali da popunite rupe i to bez ikakvog skautinga. Dva povratnika i slobodan iz naše lige. Ok, igraju dobro, ali ljudi dajte više o čemu pričamo. Čekate žreb i gledate u kuglu dal ćemo proći i koliko je to para, pa onda da nekog dovedete. Da nije smešno bilo bi tužno. Brzi napadač, koji može na krilo, i brži štoper su morali da budu dovedeni pre Sočija. Bekove znam da ni ne razmatrate, pa nam je to što nam je. Za to je potreban ozbiljan sportski direktor, marketing i strategija...Iliev je umeo da pronađe dobre igrače i to stoji, ali o radu uprave najbolje govori priča Tokmak ili Musa i 100 hiljada evra razlike, a svi znamo kako se to završilo. Do nekih boljih vremena čekaćemo sreću jednom u 3,4 godine i tako u krug.
g

gostić

pre preko 2 godine

Otkupili su i raspalog Holendera za ogromnih 500.000€,ogromnih jer ne vredi ni 100.000,Lutovac nema kvalitet za Partizan,o bekovima da ne pricamo,tu su nam na grbaci i dalje Gigic,Bajbek,sta se uopste desava sa Bajbekom ? Otisao u banju na oporavak a Boćko mu pravi društvo? ?
G

Gost112358

pre preko 2 godine

Kakva je igracina Tokmak.... Jos jedna u nizu neoprostivih gresaka uprave.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Jestea oni umesto da prvo dovedu Tokmaka,oni dovedu onog povredjenog Musu i posle izvisimo za Tokmaka jer nismo imali para. Bolje dovesti jednog da valja nego 3 ostednja.
G

Gost888

pre preko 2 godine

Mene interesuje zasto ne dozvoljavate gledaocima da popune zapad centar? Jeste li privatizovali klub direktore?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Aman ljudi nije juce dosla Korona pa da se pravite toliko ludi,taj deo je rezervisan za izmene,rezerve,tu sede,tu dodju kad se zamene,tamo sede neki od igraca,pogledaj u evropi neku utakmicu ili bilo gde drugde,tako je svuda
h

humska1

pre preko 2 godine

Kakva zamena za Pantica, pa osim Pantima imamo jos 8 veznjaka na 5 pozicija, a kad dovedemo jos jednog i kad se Pantic oporavi imacemo 10. A na stoperima nam igraju igraci od kojih jedan je do 27. godine igrao za Zetu i Vidzev Lodj, a drugi do 26. igrao za Vojvodinu i Mladost Lucani. I nemamo treceg. Ova dvojica sa ljudske strane zasluzuju pohvale oni pruzaju maksimum, ali to je i dalje nedovoljno. Gde nam je drugi napadac, zaboga ? Da li cu ja do kraja zivota docekati da mi nemamo na nekim pozicijama izrazito manjkave igrace koji su u svakoj jacoj utakmici potencijalna implozija ? 20 godina mi imamo problema sa odbranom i uglavnom su nam dvojica najslabijih igraca u 11 u odbrani, sada su nam jos obojica stoperi. Pre toga smo uzivali u bravurama levog Miletica, Petrovica,Stankovica, Fabrisija,Trajkovica,Stevanovica, Lazevskog,Aksentijevica, Miljkovica, ne moze se pobrojati. Ja ne znam jesmo li mi mazohisti ili postoji toliko nerazumevanje da kao da misle da je odbrana nesto suvisno. Secam se izjave Milosevica, koji nije lose vodio Partizan, ali imao je izjave da mi ne znamo da se branimo ili da je Valijente visak jer nam je luksuz da imamo stranca na stoperu, a imali smo dva stopera jednog od 18. drugog od 35. godina i nijednog treceg, da bi sledece sezone doveli Banjaka koji je stranac. Kako iko misli da mi kao klub bez velikih para napravimo rezultat u evropskim takmicenjima koji je iznad naseg budzeta ako mi nismo u stanju da neutralisemo protivnika, spustimo tempo, da odigramo odgovorno i kontrolisano i da na potez dobijemo jaceg od sebe. Mi kakvu ekipu imamo mi moramo sa svima da se nadigravamo i naravno ako smo slabiji izgubicemo i to smo gledali kod Tumbakovica davnih dana, a izgleda taj duh jos zivi, bilo je i kod Milosevica i kod DJukica, tako je i sada.
b

budvanin

pre preko 2 godine

Za cijelo ljeto smo doveli mozda 3 pojacanja dok se cigani pojacavaju a treba nam na sve pozicije po neko. Sreca je nasa sto imamo Stanojevica inace bi nas i ona streda kako li se zove izula iz cipela. Daj brate dovedite par dobrih pojacanja i sklapajte taj tim, proci ce i fudbal ne prelazni rok dok se vi nakanite da dovedete nekog.
Х

Хамес

pre preko 2 godine

У ком си ти филму видео да се ми појачавамо, осим Драговића који је сплет околности а не мудре политике клуба, дошао Диони за кога је Павков Лука Тони
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Jedini koji je dosao na pravu preporuku struke jeste bio Rikardo. E sad se ne sjecam, da li je Ilija Stolica njega preporucio Drulovicu, ili je Rikardo doveden onda kad je Stolica trebao preuzeti Partizan. Znam da Stolica ima veliki udio u tom skautingu... sve ostalo su menadzerski talovi.
s

sd

pre preko 2 godine

randjelovic,olimpijakos,skuletic,monpelje,markovic olipijakos,vratiti svu trojicu i ovako tamo greju klupu ako ke ovo realno😃
b

batabane

pre preko 2 godine

Sramota je sto Partizan nema sportskog direktora od integriteta,koga poznaje fudbalska Evropa.A ima takvih ljudi,pre svih Kezman.Eto i Ljubinko Drulović je bar za Portugal odlican izbor.Niko ne brani Ilijevu da i dalje radi,ali najviše kao pomocnik direktora.Sramota je da i dalje glumi direktora, ako je podneo ostavku.Kako ga nije sramota od samoga sebe,a onda i svih ostalih, i javnosti.Kakav je to DJON.A i ovi ostali iz uprave,pocev od predsednika, kako ih nije sramota.A sto se tice pojacanja,opet smesno.Nece da zure,hej.Pa jos za Soči je trebalo da bude jedno pojacanje u napadu,i sada drugo i da se bez problema uzmu pare od zavrsne lige konferencija.
d

d.g.

pre preko 2 godine

A kad je Ilijev ponovo izabran za sportskog direktora. Nisam upucen.
g

gostić

pre preko 2 godine

Trazi kao zamenu Panticu a na toj poziciji su Suma,Pavlovic a mogu da igraju i Natho i Jojic,a sto nemamo zamenu za Rikarda,nema veze,nemamo ni bekove a i to nema veze,nemamo ni krilo,imamo Holendera ali nema veze
K

Kaže daš

pre preko 2 godine

Ja sam mislio da je on pre par godina podneo ostavku... Kako god Mrkela bi trebao na obuku kod njega
D

Dok Holidej

pre preko 2 godine

Ovaj "bombaš" laže za medalju...
P

PG

pre preko 2 godine

Lagano Ivice, tek je 16. avgust 😂
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Sto se bre mi Partizanovci nerviramo?! Pa zar ne vidimo da Iliev evo upravo telefonom snima najnovija pojacanja...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Čeka se da se vidi da li će Partizan ući u LK pa će onda dovesti pojačanja,tako uvek rade....
D

Dzo Black.

pre preko 2 godine

Kako nas folira, a dobro znaju da nikog nece dovesti...Nemamo ni drugog napadaca, a ranije smo ih imalo po 4, a sada jedva jedan, ne vodi se lepo Partizan ti je problem najveci, najlosija uprava u istoriji Partizana!!!
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Koliko znam Leonardo je slobodan.
P

PITANJA

pre preko 2 godine

A gde je zamena za Asana? Šta ako se Rikardo povredi? Koliko ozbiljnih centarfora imamo? Koliko ozbiljnih stopera na klupi imamo? Uprava napolje.
l

linoleum

pre preko 2 godine

scekic moze i na stopera markovic je na mestu asana
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Kad mi mozemo 3godine bez levog beka mozete i vi be Pantica meter dana.
H

Haha

pre preko 2 godine

Verovatno mislis bez desnog, levog imamo, treba mu zamena.
M

Majator

pre preko 2 godine

Na pocetku je bilo imamo vremena, dobro smo popunjeni u narednih nekoliko dana stize krilo, stranac. Sredinom transfer-pijace propali transferi, izgovor je: imamo vremena tek se zavrsilo EP. Sad, pri kraju, gde novi igraci nisu prosli pripreme sa Partizanom, kamoli sa nekim klubom, vi zurite jer su neophodni barem dva igraca?! Gde tu logika? Valjda ozbiljan klub mora uvek vec da skenira 4,5 igraca, da ima opciju B i C ne samo A. Svake godine ista prica. Sta je sa Lukom Djordjevicem? Lik je super igrac, slobodan i nebi vazio kao stranac, super odmena za Rikarda. Retardi
B

Bossss

pre preko 2 godine

Ima jedan veliki problem kod Luke Ðorđevića, a to je njegov menadzer, koji je odveo malog Luku Cvetičanina iz Partizana u Vozdovac, I tada "zaratio" sa Partizanom.
V

Vuk62

pre preko 2 godine

Ti sve polako sa pojacanjima, a sta bi bilo da smo ispali od Socija, a pri tome se zna kada se dovode pojacanja (pre pocetka prvenstva, da prodju svi zajedno pripreme i da se uigraju)? Ja ne mogu da verujem da jedna uprava i dalje sedi u klubu, a nista nisu osvojili poslednjih x godina, kako vas nije sramota sve redom VVI??????
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Preozbiljan karakter od coveka. Podneo ostavku, nikad nije otisao iz kluba i jos daje izjave najopustenije.
R

Ros

pre preko 2 godine

To je danas normalno. Video od Dr Terze i on je podneo ostavku pre 5 godina, pa i dalje je direktor Zvezde
G

Gajkula

pre preko 2 godine

Zar ovaj nije dao otkaz??
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Sebastian Cristoforo slobodan. Ima dosta iskustva, a 27 godina. 3 titule lige evrope sa Savillom. Vrijednost 1,2M
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Marko Parolo zvuci kao krupan zalogaj. Ait Benasser takodje slobodan. 2M vrijednost. 25 godina. Ako se sa njim sklopi ugovor, kakav god da bude isplatilo bi se, jer je slobodan. Može za godinu ili dvije da ode za 5m. Čitava karijera u Francuskoj. Pri tome je i reprezentativac. Kod nas bi eksplodirao. Cijena bi mu skočila!
J

Jagodinac

pre preko 2 godine

Još kad bi oni hteli da dolaze u ovu našu krš ligu da lome noge
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ne, pa nece oni njega, nije on menadzerski igrac...
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Dejo,pa ti si stvarno lud!!! Oni nekog da plate 1,2 mil. eura?!!!!