Ivica Iliev (©Starsport)
Ivica Iliev (©Starsport)

Iliev snima zamenu za povređenog Pantića: Imamo opcije, hoćemo kvalitet, ne da popunimo broj

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.08.21. | 08:41

“Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši“, kaže sportski direktor crno-belih

Blistao je Danilo Pantić na pripremama i nametao se kao jedan od lidera ove Partizanove generacije, ali povreda na zagrevanju pred revanš meč sa Sočijem primoraće čelnike kluba iz Humske da promene planove. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev tako u razgovoru za Informer potvrđuje: Partizan će reagovati dovođenjem novog igrača pošto je već sada jasno da Pantić neće igrati barem mesec i po dana.

Izabrane vesti

Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je – tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomeste njegov izostanak Ovo menja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi“, kaže Iliev za Informer.

19.00: (3,50) Spartak Subotica (3,35) Vojvodina (2,15)

Dok se tu ne desi, tu je Sejduba Suma, ali Iliev smatra da je još jedan igrač neophodan. Spekuliše se stranac, jer pitanje je ko bi od domaćih igrača mogao da odmeni Pantića. Iliev ipak ne želi o imenima, jer su mu ovog leta već propali neki pregovori, prvenstveno onaj sa velikom željom Žulijenom Ngojem iz Eupena. Mada, nije to glavni razlog...

Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši. U prethodnih nekoliko godina retko kada smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne samo da bi popunio broj“, završava Iliev.



tagovi

Ivica IlievDanilo PantićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara