Komentari na vest

INTERVJU – Aleksandar Jovanović: Neko je u autobusu pustio pesmu i shvatio sam... Postao sam deo istorije!

N

Nenad1246

pre 4 meseca

I opet niko štitu da oda priznanje za silne bodove.
R

Robay

pre 4 meseca

Dobar golman i najveći krivac što je Partizan na 1.mestu!Što se tiče razloga za povratak mogu napisati samo da je smešan!Detetu bilo konfuzno,bulšit!Imao si sređen život,solidnu ekipu i ok ugovor i vraćaš se u mulj gde ti to dete nema apsolutno nikakvu budućnost,zbog čega?Da bi bio drugi?
I

Ivancic

pre 4 meseca

Samo vas gledam sta pisete treba da vas je sramota. Decko je strasan golman i velik profesionalac. Svaka cast Aco
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

odlican golman ...vredan Partizanovog dresa
v

vladano79

pre 4 meseca

koje istorije?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ćirkovića i Docića. A i oni sa severa, ne ispraćaju baš svakog dana nekog sa petardom. 😆
G

Gosty

pre 4 meseca

Jedva cekam da vidim sta ces pricati na kraju sezone, kad Zvezda uzme titulu.
Г

Групни

pre 4 meseca

Партизан је увек имао голмане који су могли да носе цео тим на леђима ! из неко поштовања за старија временаџ навешћу неколико типичних ... Шошкић, Иванчевић, Борота, Залад, Омеровић, Краљ, Стојковић (уз велико, велико извињење СВИМ голманима који су бранили у Партизану, навео сам неке мени драге и упечатљиве) ... моје мишљење је да Јовановић на дужи период може да остави достојан траг у Партизану ! луцидан, енергичан, самоуверен, рефлексан, мотивационо јак, сасвим се уклопио у менталитет Партизанове голманске традиције !
N

Nije problem u N.Pazaru

pre 4 meseca

Gde ima publike vi zabranite prisustvo publike 🙂Novi Pazar jedini ima publiku na tribinama(7-8hiljad na utakmici)🙂ovo ostalo da nije derbija,besplatnih karti ,nagradnih igara i evrope bilo bi max.2-3 hilj.
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

ako procitaju skauti Dortmunda Napolija ili Psg ode golman
B

Boris iz Beograda

pre 4 meseca

48 ne ide u Krnjaču...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ne treba ulaziti u detalje pecaroških priča. One su tu da se kapitalci primaju, da rastu. A preko brda ribnjaka koliko hoćeš. Sve u trešromantičarskom fazonu.
k

krnjacica

pre 4 meseca

pise lepo u tekstu, nego nisi citso, 48 poslednjs stanica pa 95, nego se pravis pametan...
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Prvo dovesti par pojačanja uz uslov da niko od bitnih igrača ne ode.Drugo,pokušati da se poslednji derbi igra kod kuće pa tek onda sanjati ljudi san o tituli.Zvezda je igrački mnogo jaka,čak ima više kvalitetnih igrača nego što joj treba za ova domaća takmičenja,već su se proglasili za Šampione,zna se ko stoji iza nje,zna se ko je ortak i brat njihovom predsedniku,zna se da on ne može očima da gleda Partizan,biće pritisaka,biće ucena,omalovažavanja,ponižavanja.Šanse da budemo prvi na kraju nisu velike a nisu čak ni realne ali treba ići korak po korak pa pokušati da se ova jesenja titula pretvori u onu pravu,na kraju prvenstva.
D

Daj faul

pre 4 meseca

Ajde majke ti rodjene prestani da places preventivno… taj isti ortak vas spasava vec nekoliko puta lovom… mani se plakanja i stvaranja alibija
p

papan

pre 4 meseca

Deo istorije, dok nisam usao u vest nisam znao ko je, ali ajde.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Tako to ide kod trešrevolucionara.
P

Pesmepartizanke

pre 4 meseca

Izgleda da su ga punili iz kornera i da su mu Danci utrpali petardu zato što pre utakmice nije slušao pesme partizanke:)))))Još kada bude mahao tolovim barjakom kao svi crni dečki tek tada će biti deo istorije, ali pogrešne strane istorije:))))
G

Gost555

pre 4 meseca

Kakvo trece mesto najboljih golmana Partizana, covek prima barem po gol na svakoj utakmici, od toga protiv Kragujevca 3, Nisa 2, od nekog TSC koji nije postojao do pre 4-5 godina primi 4 gola i to na domacem terenu.
v

vroom

pre 4 meseca

Dobar je golman, za nasu veselu ligu cak i vrlo dobar..... al' brate mili covek ima celu lepezu onih seljackih fora i forica koje se vise ne koriste ni u opstinskim ligama - i njih je sramota.
S

Srbue

pre 4 meseca

Postao deo istorije... Covece niko te se nece secati za 10 godina kao ni Popovica, kao u Zvezdi sto niko nece pamtiti Vasiljevica i ne pamte npr Pavlovica... Solidan golman u losem trenutku za klub ali ova patetika je presmesna, pogotovo sto se zna za koga je momak navijao pre potpisa ali se to stavlja u stranu. Odjednom je on veliki grobar kao sto je Borjan veliki delija

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Za Radnicki navijao, svi to znaju, i on za razliku od mnogih igraca, nije to krio nikada... Dobar golman i jos bolji covek.
A

Ahahahahahah

pre 4 meseca

Ponosan clan institucije...Ovako ni spanci koji su igrali za barsu i real ne pricaju.....Daleko bilo....A o golamnskim kvalitetuma je i suvisnonpricati daleko si ti i od krnjace...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Jesi deo istorije. Docić i Ćirković te odveli u legendu. Uz petardu Nordsjelanda.
L

Logitech

pre 4 meseca

Pa i tvog Kahrimana je Borac pre skoro 10 godina (zar vec ima toliko?) odveo u istoriju, i Kahriman je 5 puta vadio loptu iz mreze, eej sinovac, osramotio vas cacanski Borac.
1

1100

pre 4 meseca

Bitno da je tvoj Bajko zvani Torta...zaokruzi broj jedan... bio golman za najvise domete...gledaj svoje dvoriste i Srpski Bajern..non stop visis na vestima o Partizanu...a nista pametno da napises...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Juče Lala's on fire, danas ovaj. Super izbor. Čitam i komentare, neki ga vide u reprezentaciji. Čime je zaslužio? Mani talenat, tradicione de familia! Da li neko, kome Nordsjeland uvali 5 komada u jednom meču, treba da bude u reprezentaciji? Da li neko ko u ovoj našoj ligi prima golove iz kornera treba da bude u reprezentaciji? Da li nam treba na golu neko ko će primati onakve smejurije kao protiv Čukaričkog sa 35 metara? Gde je granica treštragikomike, i kreće realnost?
I

Ivan pg

pre 4 meseca

Dobar i poucan tekst

boban milosevic

pre 4 meseca

stvarno je super golman
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Taman po vašoj meri.
M

Ma ajde

pre 4 meseca

Dobar golman, pouzdan.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ćirković i Docić se grohotom smeju. 😆😁
g

gost iz dražnja

pre 4 meseca

Dobar golman i dobar čovek.Bez mrlje u karijeri i želim mu sve najbolje.Mogao bi da dobije šansu i u reprezentaciji.
H

Hahaahahahahahah

pre 4 meseca

HaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahaahahahahahHHHahHah
N

Neutralan i iskren

pre 4 meseca

I zasluzuje dres sa grbom reprezentacije ! Dobar momak.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Hajde ne mlati. Ne izdiži nešto što ni prosek dotaklo nije. Imate sreću što je Zvezdu vodila ona izraelska neznalica. Najgori "trener" koga pamtim, a svačeg sam se nagledao. Da ne pričam o suđenju koje ste imali protiv ostalih ekipa, sumnjivim golovima u poslednjim sekundama, dosuđenim penalima... Ali dobro, samo kad niste uništeni nakon 17. decdmbra. Najavljivalo se, naveliko.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

A Docić i Ćorković? Oni ne zaslužuju? 🤔