Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Ninković: Bio sam fudbalski mrtav, ali igraću dok budem mogao da stojim na nogama

o

oleg

pre oko 1 godinu

Dečko ti ništa ne znaš !!!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Džigi trener?!?!? Nemoj kume, molim te! Novi Lalat u najavi!
š

štureKala jug

pre oko 1 godinu

Tipična JSD škola, sve mu je namešteno, teorije zavere. Plakanje mu i dalje najbolje ide.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Nevezano za temu. Da li ste primetili da u mnogim situacijama kad trener poželi i dovede našeg igrača, i nakon dolaska istog u klub, taj trener ubrzo dobija otkaz. Naravno, taj igrač se ne uklapa u planove novog trenera... 🙂 Nikoli sve najbolje!
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Gledao sam nedavno borac valjda sloboda...20min. svasta bas na toj areni... Pa to nema ni na terminu stoji covek na centru nekad ga lopta malo povuce pa potrci,izvede korner i tu je i poluvreme....taman po meri... U nekom realnom fudbalu izdrzao bi 5-8min.
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Psiho
p

pedjapfcccc

pre oko 1 godinu

Nikakav Fudbal, fali mu sraf u glavi. Ali sto se tice Partizana, pravi je Partizanovac
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nema sanse da se Ninkovic vrati u Partizan prosle,pretprosle godine je dao izjavu u kojoj krivi upravu Partizana za stanje u klubu bukvalno ih je isprozivao.Tako da on sigurno nece u Partizan.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A i da se vrati, bio bi vam taman pojačanje za plej aut i borbu za opstanak
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Banja Luka je u SFRJ važila za jedan od najljepših gradova, a najčistiji grad je bio u SFRJ!
N

Nema je vise

pre oko 1 godinu

SFRJ vise ne postoji brate. Samo u glavi BokiUSA postoji to nesto sto se zvalo SFRJ, taj titov pionir se cesto ovde javlja.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Luda glava, lud talenat, ali nedisciplina i koliko se priča kocka je njemu uskratila fudbalski Olimp. Da je Partizan pametam, pa da ga vrati. Ne mogu da verujem kako ima samo 28 godina, kao da je pre vek igrao za Grobose. Zaista je imao veliki talenat kao klinac.
S

SELJANA

pre oko 1 godinu

Kako je moguće da FK Borac BL nikad u svojoj istoriji nije ušao u grupnu fazu nekog evro-takmičenja, a Igokea Aleksandrovac redovno igra ABA ligu i Ligu šampiona? Kako se finansira sport u RS i ko odlučuje o raspodeli novca?
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

BiH liga je igrački dosta slabija od srpske i hrvatske lige, ali baš dosta. Jedino Zrinjski odudara, a on je lani ispao od Slovana na posljednjem koraku za ulazak u LK i to golom u poslednjim minutima, sekundama. Na drugoj strani ako veruješ, zaista su sredili same terene, nisu oranice kao kod nas. Imaju više piblike. Velež, Željo igraju na skoro pune stadione. Više je timova konkurentno u toj slabijoj konkurenciji, zanimljiva im je liga zbog toga, ali kažem, igracki je dosta slabija. A fudbal i košarka su brate zbog ulaganja ko nebo i zemlja. Zato Igokea igra Evropu, a Borac ni da prismrdi.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Koliki ti treba budžet da obezbjedis kroz prvenstvo Ligu Šampiona tj. Treće razredno takmičenje u košarci, a koliko ti treba budžet da obezbjedis grupnu fazu npr. Lige Konferencija gdje ti je potrebno da prodaješ 4 kola i u 4 kolu te sačeka 7 iz lige petica 🤷‍♂️ pa klubovi sa ovih prostora imaju duplo i troduplo jači igrački kadar od Borca pa ne mogu ni do 4 kola da dobace a kamoli da se plasiraju u grubu fazu LK
R

REALNOST

pre oko 1 godinu

@Rubikova kocka: Ako si šampion BiH, a Borac BL je nedavno bio, ne treba ti svetsko čudo da izboriš plasman u Ligu Konferencija, zar ne?
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Ovdje pišemo o Borcu, ne o Zrinjskom!
r

reflukz

pre oko 1 godinu

I niko u komentarima ne komentarise ovaj pristojan intervju iz kog se moze saznati mnogo, moze upoznati karijera jednog coveka itd. Svi pljuju i naravno bacaju fore i viceve koji nigde van granica sela nisu smesni. To smo mi Srbi,gde god odemo bacamo fore i ocekujemo da se svi dive a svako iole normalan prevrce ocima cim usta otvorimo. Sve najbolje Dzigi!
m

mxls

pre oko 1 godinu

Da je ovaj sto daje intervju normalan, verovatno bi i komentari bili takvi. Zasto nisi takve komentare video na clanku sa Predragom Djordjevicem npr? Cuj Dzigi, uvek bio cirkuzant
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Još jedan u nizu avangardinih Mesija. On, Neco Mihajlović, onaj zalizani Crnogorac... Sve vedete drugoligaša.
9

999

pre oko 1 godinu

Oni su totalno losi.. Ali ipak i jesu Mesiji za vase vedete..Vas najveci talenat Filip Jankovic u Laktasima igra, druga liga Republike Srpske. Milan Senic sedma liga Njemacke.. Njih dvojicu ste predstavili kao Mesija i Ronalda😂 i onda se ti rugas nekome hahahaha..
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

@999 Ko je i kada poredio Jankovića sa Meaijem? Momak je odigrao TRI utakmice u Zvezdi. Ovi vaši nabrojani su se naosvajali titula i nadavali golova u Tole Super ligi, kada niko nije smeo da ih pipne. Čim ih pogledaš ono faul. Za ovog drugog Zvezdinog niko ovde NIJE ČUO.
9

999

pre oko 1 godinu

Hahahaha cuj ko je i kad..? Pa upravo vi, sa 16 godina ga gurnuli da debituje, pisali da nije vidjen takav talenat, rijeke suza prolili sto ga je tata odveo u Parmu i sl, a sad se perete od toga.. A mali Filip sljedece sedmice igra kup mjesne zajednice kod mene u selu. Tako svojstveno vama ccc.. Sto se tice ovog drugog, licno je Terza pricao da ste doveli novog Kristijana Ronalda, da brzinom i stilom igre podsjeca na njega.. Eno ga sad guli u sedmoj ligi Njemacke, vjerovatno uz neki posao na bausteli😂 Tako da vi ste zadnji koji trebate prozivati bilo koga... Jer cak i karijere koje su napracili i ovaj Ninkovic i Mihajlovic, a pogotovo taj Marko Jankovic ako mislis na njega kao zalizanog Crnogorca, vase neke vedete tesko da ce napraviti..
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

@999 momče, niko nikad nije rekao da je Filip novi Mesi. To su vaši izumi. Kao što rekoh, on je dečko za Zvezdu odigrao TRI UTAKMICE, i poslat na klupu kad je počeo da ucenjuje oko minutaže. Ovog drugog Terzić NIKAD NIGDE NIJE POMENUO. Kakav Senić, kakav Ronaldo, o čemu balaviš? Evo sad u Zvezdi imaš Mituljkiće, Mitrovića, bili su Ilići - niko nikad nije rekao da su srpski Mesi ili Ronaldo. Nije moglo da se živi od Partizanovih Mesija Ninkovića, Mihajlovića, Jankovića,, onoga što je kao kusur otišao sa Oblakom u Atletiko, Pantića. Čak i do reprezentacije je stigao izvesni Jović, dečko ne ume da hoda.
P

PravoPojacanje

pre oko 1 godinu

Momak lepo kaže da hoće da igra u svojoj kući. Vraćajte ga dok mu ne skoči cena i biće odlično pojačanje sledeće sezone u borbi za opstanak u ligi:)))Da se druga liga partizana plaši:))))
Q

QwertzPa013

pre oko 1 godinu

Vockice mi upropastile zivot… kesa bio, kesa ostao
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Jedan od retkih igrača Partizana koji nije bio trener Partizana nekoliko meseci. Ajmo Džigi, možešti to.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Strasan potencijal i igrac koga je kocka i stvari van fudbala unistile
S

Sky888

pre oko 1 godinu

Druze smeje ti se ceo stadion gde god da igras,jel ti vidis na sta ti licis?! O tvojoj pojavi van terena i mentalnom sklopu da ne pricam.Sramota je za nas fudbal to sto si ti profesionalni fudbaler.
P

Peteinjo827

pre oko 1 godinu

Sad si se setio kad ne mozes da hoćeš, a kad si mogao mnogo nisi hteo..
Б

БоравБЛ

pre oko 1 godinu

Када џигија нема на терену, онда Борац не постоји. Надам се да ћеш остати код нас.
e

ej ti

pre oko 1 godinu

uplakani...
m

more mars

pre oko 1 godinu

koja je poenta prepucavati se u fudbalu? pazi molim te, njima je bilo zanimljivo da ponizavaju onu zvezdu od 2008 do 2012 licemercine jedne ,sta su sve pevali, kako su nas ponizavali a tim na nivou javora... a oni sad imaju 7 stranaca...
j

jao ming

pre oko 1 godinu

I dalje si, samo ti niko jos nije javio. Bataljuj ti to