Foto: AFP
Foto: AFP

Inzagi otkrio: Milinković Savić polomio nos, ali želeo da igra po svaku cenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.05.21. | 00:45

Srpski fudbaler nastupao protiv Fjorentine iako je bio povređen

Simone Inzagi je posle poraza od Fjorentine od 0:2 otkrio da je Sergej Milinković Savić igrao utakmicu protiv Viole sa polomljenim nosom.

Posle jednog duela SMS je dobio udarac, ali je insistirao da ostane na terenu, što je odgovaralo i strategu Nebeskoplavih.

Izabrane vesti

Sergej je fizički snažan fudbaler, a kako objašnjava Inzagi, zato mu je bio potreban da se bori sa jednako jakim protivnicima u ljubičastim dresovima.

"Milinković Savić je želeo da ostane na terenu po svaku cenu. Bili smo prilično sigurni da je polomio nos tokom okršaja glavama sa Pulgarom. Pre poluvremena. Fjorentina je veoma snažna ekipa, tako da nam je bio potreban njegov doprinos i zato je nastavio sa igrom", rekao je Inzagi.

Kada je sama utakmica u pitanju, Inzagi je bio prilično nezadovoljan ishodom.

"Postoji razočaranje. Znali smo da će biti teško. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, ali neki detalji nisu išli u našu korist", rekao je strateg Lacija.

Ovim rezultatom Lacio je prilično smanjio šanse da uhvati prvu četvorku, iako treba da igraju protiv Torina.

"Znali smo da će biti teško i još je dugačak put. Svašta je u fudbalu moguće. Ostaje velika žal što nismo iskoristili šansu preko Koree, kao i kako smo igrali odbranu kod primljenih pogodaka", rekao je Inzagi.

Nije Segej jedini mučio problem sa povredama.

"Luis Alberto ima problem sa skočnim zglobom već sedmicama, Laccari je osetio mučninu, Fares je suspendovan. Pored toga, slabo je išla lopta u napadu, čak i kada smo ulazili u šanse nismo uspeli da ih realizujemo", rekao je Inzagi.

Lacio je trenutno na šestom mestu na tabeli sa 64 osvojena boda, dok su Milan, Juventus i Atalanta na 69.


tagovi

Sergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara