Komentari na vest

Ironija sudbine: Milojević hteo Baharovog specijalca i Makabijevo vezivno tkivo

S

Srki987

pre oko 1 godinu

Mene samo zanima kakav je ovaj Stamenić. Živ nisam da ga vidim na delu.
M

Mare55577

pre oko 1 godinu

Ali Mohamed je odlican igrac.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ej kada čujem tu reč SPECIJALAC, povraća mi se. To me asocira odmah da igrača koji osim borbenosti nema više ni jedan drugi kvalitet. Ovo se ne odnosi na ovog pomenutog igrača, nego na tu reč. Ima u Makabiju dobrih igrača koji imaju duplo manje plate nego naši igrači. U svim koliko toliko ozbiljnim klubovima našeg ranga, ima kvalitetnih igrača. Ali nema ko da ih vidi i dovede. Nama ne trebaju krila, ima ih dosta. Bukari, Olajinka, Mitrović, Katai. Nama treba brzi tehnički dobar zadnji vezni, treba nam špic gol ubica. To su dve pozicije gde pod hitno trebaju pojačanja. Zvezda mora da napreduje iz godine u godinu igračkim kvalitetom, a mi stagniramo već tri godine. Nadam se da će to krenuti na bolje od ove LŠ.
A

Ahahaha

pre oko 1 godinu

Značilo bi za CV. Ko god ovde da je trener uzeo bi duplu krunu.
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Druze Haziza i Šeri kidaju,ovo ostalo smuti pa prospi.
Š

Šeri

pre oko 1 godinu

Ima 34 godine.
G

Gost456

pre oko 1 godinu

I ben je imao 30+ pa je kidao dok je bio kod nas. Za jednu sezonu i ligu sampiona bio bi odlican
z

zaks

pre oko 1 godinu

Za LŠ nama trebaju sasvim različiti igrači u odnosu na ovu našu ligu gdje , protiv nas, svi igraju defanzivni i na kontru koristeći naše greške na sredini terena ili idu na prekide.Nama trebaju brži i fizički jači igrači za LŠ ako mislimo biti 3.u grupi.Ovi sadašnji su ili spori ,a ovi brzi nejaki .Za našu ligu su prejaki ali za Evropu tanko.
M

Ma jok

pre oko 1 godinu

Ce da igraju ofanzivno gde jedan Bukari vredi ko ceo jedan tim😂😂😂😂😂
Z

Zvlat BG@zaks

pre oko 1 godinu

Pročitao sam tvoj komentar i mogu ti reći da je sve tačno. Verovatno si igrao fudbal. Jedan od retkih komentara koji pogađa samu srž Zvezdine igre.
3

3838282

pre oko 1 godinu

"Nije u lepom sećanju tadašnjem stručnom štabu Crvene zvezde ostao napadač izraelskog prvaka Piero, koji je u dvomeču prosto razneo odbranu Crvene zvezde" Ovaj Piero postao mitsko bice, a dao je dva gola u prvom mecu, drugom nije nista uradio i u ligi slabijoj od srpske je do sad dao 7 golova?! Podsecam, placen je 1.8 miliona. Napadac je nista specijalno al poceli smo skautirati kao Mrkela, ko je odigrao jedan mec protiv nas dobro, dovodi, nebitno kako je igrao ostalih 30 utakmica u sezoni. Tako smo i Onjila iz Javora doveli :)
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

I sa 2 gola iz prve utakmice dosta doprineo ulasku Makabija u Ligu šampiona. Malo li je? Kažete, plaćen 1,8 miliona?Motika? 2,5 miliona? Koliko je doprineo? Koliko su zaradili od Lš? Nekad je dovoljno samo malo objektivnosti...
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

I Džonatan Kafu je razneo Zvezdinu odbranu pa kada je došao u Zvezdu nije mogao da se sastavi. Hajde da se manemo više igrača koji su protiv Zvezde imali trenutak inspiracije pa posle ih nigde nije bilo.
С

Сале

pre oko 1 godinu

Имали смо нападача капиталца, али неки га отераше у Брондби
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Taj nije ni za našu ligu kapitalac, borba za mesto sa Pešićem. Direktno nas izbacio protiv Rendžersa . Nije ni brz, ni skočan, nema tehniku , ni dribling, slab u duelu, ali zato nije ni fantastičan realizator. U svemu prosečan. Da je dobar uzeo bi ga neko iz druge engleske lige, oni norvešku ligu znaju u dlaku, a mogu više da plate od Brondbija. E sad, nama treba igrač koji bi mogao da igra Premijer ligu bar u potencijalu. Ohi nije nii blizu. Dozivanjem njega se samo otkrivate koliko ne poznajete fudbal.
Н

Напредњак

pre oko 1 godinu

Кастањеду и Таварњеја што прије у Звезду довести.Овај из Глазгова је енормно скуп,али био право пјачање.Доста половњака
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Dosta polovnjaka a prizivas Kastanjedu. E moj ti... Nismo mi Tajland...
e

edo555

pre oko 1 godinu

Bahar sigurno ima jos neke igrace koje je hteo u svoj tim a nije imao love,svako da Zvezda moze da mu obezbedi pojacanja koje nude hteo i koji ce odma uskociti u startnih 11 a ne da se dokazuju.Nece Terza dozvoliti da nas kantaju sa 5-6 razlike pa da ga teraju iz Zvezde
N

Nepm

pre oko 1 godinu

Atzilija treba probati dovesti, strasna leva noga, trci puno, a zna da igra, dokazan u LS.
D

Deda naš

pre oko 1 godinu

Zapisano u tefter.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Ma kakav Lavija, Zvezda treba da dovede odnosno vrati Luku Milivojevića. Em mu ističe ugovor i došao bi kao slobodan igrač, em je u još uvek dobrim godinama a ipak sa iskustvom a veliki zvezdaš. Čak i sad je ponekad starter u premijer ligi, takav zicer se ne sme propustiti.
G

Gost1990

pre oko 1 godinu

Uz duzno postovanje Luke i njegove karijere on bi bio top pojacanje za nasu ligu, solidan za Le, ali ne pojacanje za LS. Brzina mu nikad nije bila odlika, a pogotovo sad kada je presao 30. Ko ga je gledao u zadnje vreme zna o cemu pricam, zato i nije vise starter u Palasu. Slican profil je Stamenic, koji je vec potpisan. Nama je potrebniji agilniji igrac koji moze da pokrije veci deo terena kao recimo Kante. Naravno takvu klasu mi ne mozemo da priustimo, ali su takvi profili oba centralna/zadnja vezna Makabija.
z

zaks

pre oko 1 godinu

Suviše spor.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Po brzini onda ni Grujica da vratimo ne bi bio pojacanje?
Л

Лукаку 98

pre oko 1 godinu

Лави појео Звездин везни ред у реваншу, нарочито по изласку Канге..
G

Gostrz23252tdwt

pre oko 1 godinu

A sta ce da bude sa ovih 16 na pozajmicama plus ovih 20 u prvi tim?
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Igrace i dalje na pozajmicama, a ovih 20 u prvi tim ce uz jos nekoliko koji dodju da igraju u evropi i u domacem prvenstvu. Ozbiljan klub ima u svakom trenutku dva tima. Sto pitas?
G

Gost2

pre oko 1 godinu

kod tebe u kuci
N

Nistaaaxde

pre oko 1 godinu

Saljemo ih kod vas u Humsku na pozajmicu da nam razvijate igrace