FOTO: Printscreen / Reuters
FOTO: Printscreen / Reuters

Ismevanju nema kraja: Perez priča o Superligi sa trofejima Lige šampiona iza sebe, neki su pili Kuba libre do pet ujutru

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.23. | 19:27

Naser Al Kelaifi i Havijer Tebas nastavlju s "peckanjem" zagovornika formiranja novog takmičenja

Glavne vesti iz sveta sporta čitavog dana vezane su za odluku Evropskog suda pravde u Luksemburgu, kojom je utvrđeno da su pravila međunarodnih fudbalskih organizacija protivne zakonima Evropske unije i da UEFA nije smela da klubovima zabranjuje da rade na osnivanju novog takmičenja.

Ovako je praktično obnovljena ideja o famoznoj Evropskoj Superligi čiji je Florentino Perez jedan od glavnih glasnogovornika, a kako dan odmiče sve je više klubova koji staju uz UEFA i odbacuju mogućnost učešća u Superligi. Jedan od njih je i Pari Sen Žermen, a prvi čovek Svetaca Naser Al Kelaifi našao je način da na šaljiv način "potkači" predsednika Real Madrida.

Izabrane vesti

"Čudno je pričati o Superligi sa trofejima Lige šampiona iza sebe", ironično će Katarac, aludirajući na snimak koji se pojavio ranije tokom dana, na kom Perez u trofejnoj sali Kraljevića slavodibitno govori o odluci suda u Luksemburgu.

Nije on bio jedini koji je ismevao ideje o novom takmičenju. Najdalje je otišao prvi čovek La Lige Havijer Tebas komentarišući Bernda Rajharta, direktora kompanije A22, kompanije koja stoji iza Superlige.

"Meni je sve jasno. Neki su ljudi otvorili bar i pili koktel Kuba libre do pet ujutru. To je sigurno sinoć uradio Rajhart", podrugljivo će predsednik najvišeg ranga španskog takmičenja.



tagovi

Havijer TebasNaser Al KelaifiFlorentino PeresFlorentino Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara