Komentari na vest

Istorija u Ljudskom vrtu: Mura preotela Mariboru titulu u poslednjem kolu (VIDEO)

A

Avram 1111

pre gotovo 3 godine

@Boston Dynasty nigde nije napisao da je liga Slovenije jača od naše, ali očigledno gluperde koje komentarišu to ne mogu da skapiraju. Zamislite da se do poslednjeg kola Zvezda, Partizan i npr Vojvodina, Radnički Niš ili OFK Beograd bore za titulu, za evropu. Nekada su OFK Beograd i Radnički Niš igrali polufinala evrokupova, Vojvodina četvrtfinale Kupa Šampiona, jer je liga bila poštena, samim tim i neizvesna i jaka. No, očigledno da praznoglava instagram generacija ne može da skapira da je čovek zapravo mislio dobro a ne loše fudbalu u Srbiji.
R

Republika Srpska 2

pre gotovo 3 godine

Koga briga za Slovence, i ovo iskompleksirane što ovdje ostavljaju komentare o regularnosti ex Tole Superlige- u Srbiji i Republici Srpskoj se već 4 godine lakše živi!:))
М

М21

pre gotovo 3 godine

Што би у Републици Српској се жевело лепше, кад је она цела црно-бела ?
t

tenkista

pre gotovo 3 godine

Svaka čast! Prvo malodušna Olimpija koja prospe sve urađeno pred kraj i danas prepotentni Maribor koji je mislio da ne treba da potrči. Prošle godine Celje, šteta što su rasprodali tim, jer su bili dobri. Mura pokazala šta znači srce i strpljivost, nije korumpirano prvenstvo da se odmah zna ko je pobednik
g

gghhhh

pre gotovo 3 godine

e ovo je posteno prvenstvo i drustvo!svaka cast!
O

Ostojićevo

pre gotovo 3 godine

Slovenačka liga je višestruko zanimljivija i neizvesnija od naše. Čestitke Muri na tituli!
B

Boston Dynasty

pre gotovo 3 godine

Najpoštenija ex-yu liga, dramatična, borba do zadnjeg kola. Da je ovako u Srbiji, prosek publike bi bio 10000 ljudi, i imali bismo 1 klub direktno u LŠ a drugi u kvalifikacijama za LŠ.
I

Istina

pre gotovo 3 godine

A kako to mi koji toliko nameštamo gotovo uvek imamo klub u LŠ,LE, nekada i dva, a ovi slovenci koji ne namštaju ne mogu da se plasiraju u evropu evo par god, zar nebi trebalo da ako oni ne namštaju imaju bolje rezlutate od nas?
M

Marković Ivan

pre gotovo 3 godine

Lupetas bezveze Zvezda bi otresla te Mure, Celje i slicne lakse nego Lucane i Javor. Smena liga smesne ekipe.