Komentari na vest

Italija podeljena oko nedosuđenog penala nad Mudrikom: Šta bismo rekli da su uloge zamenjene? (VIDEO)

s

sramotas

pre 6 meseci

Serem vam se u VAR kad vi ponovo svake sedmice imate po par teških krađa,uveli ste var samo da nam dokažete kolika ste mafija i da vam pored svega toga niko ne može ništa,repke i klubovi treba da krenu rešavati to sudskim tužbama protiv uefe,jer im se izbijaju pare direktno iz džepa ovakvim krađama
D

Dugo nisam

pre 6 meseci

Procitao ovakvu glupost.Kome da se UEFA tuzi i da vidimo tog sudiju koji ce doneti presudu protiv UEFE.Sine da te pitam ja nesto da li ti znas u kakvom vremenu zivis.
s

sramotas

pre 6 meseci

Sine moj , budi ubeđen da će to uskoro da počne da se praktikuje, pa ćeš da vidiš kome će da se sudi. UEFA je odgovorna za svoje uposlenike, kad građevinaska firma pošalje radnika koji napravi investitoru pičvajz,oni plaćaju bonuse jer su odgovorni za svoje radnike. Zašto se ne dešavaju tako često greške na račun moćnijih i bogatijih? Zato što se boje da će zapaliti tu iskru,a kad jedan krene na njih to će postati uobičajna stvar,pa će onda da gledaju koga delegiraju i kažnjavaće ih adekvatno. A ti sad mleko i spavanje.
B

Baba 64

pre 6 meseci

Zanimljivo koliko vas ovde slobodno komentariše a da nije upoznato sa pravilima. Nije bas da je prva sezona upotrebe VAR-a pa bi bilo vreme da naučite kada i kako se koristi. Sudija iz VAR sobe sme da pozive glavnog sudiju samo kada je očigledna gleška na terenu, odnosno kada je 100% siguran da je glavni pogrešio. Koliko kometara je ostavljeno i sinoć i danas na ovu vest a mišljenja su podeljena. Kako onda sudija iz VAR sobe sme da pozove glavnog ako je situacija 50/50??? U takvim slučajevima na snazi ostaje odluka sa terena. Isto tako da je glavni sudija pokazao penal sudija iz VAR sobe ne bi imao pravo da ga zove
e

eto i

pre 6 meseci

Eto ti nam elaboriraj... Kakvi procenti sine,kakvih 100%, ko je zadužen da daje procene jel sudija iz vara STO % siguran,zove se kad je greška glavnog očigledna,a greška je bila očigledna
t

trulekss

pre 6 meseci

Kera koji je bio u VAR sobi suspendovati zauvek, ovo je ravno onom igranju rukom francuza.
S

Soy argentino

pre 6 meseci

Penal cist ko suza, ali i Mudrik se bacio kao da ga je voz udario.
a

aj beži

pre 6 meseci

Pa aj ti trči u punom sprintu i nek te neko saplete pa da vidim gde ćeš završiti
k

kup

pre 6 meseci

Italijani... roditelji Var-a...
H

Heavy metal

pre 6 meseci

Var je morao da reaguje pa makar i ne bio penal. Situacija je bila baš čudna. Verujem da bi ovde Italija dobila penal bez razmišljanja.
c

cl16

pre 6 meseci

Da sam sudija nikad "plivacima" ne bih dosudio penal. Covjek pada kao da su ga upucali u obje noge. Ova simulacija je sramna i ako je bilo kontakta. Padni normalno, dobices penal.
v

važii

pre 6 meseci

Nađi nekog rođu da te saplete dok trčiš puni sprint,snimi i pošalji nam da vidimo kako to ti umereno plivaš,iz komentara vam se vidi da niste pošteno potrčali u životu a kamoli saplitani u fudbalu
И

И

pre 6 meseci

Mislim da ovo nije za kazneni udarac, prihvatam da možda nisam u pravu, ali je velika sramota da nije zaustavljena igra i pogledan VAR. Mislim da je to ono što je pre svega iznerviralo mnoge i ono što se mora strogo zameriti. 90-ti minut, tako važna utakmica, sporan momenat, mora se zaustaviti i pogledati iz svih uglova i onda ako ništa ne dosudiš, lakše je opravdati. Ovako je nedopustivo samo nastaviti igru, jer ovo je situacija kada igrač skloni loptu na vreme i moglo je doći do pravog kontakta i čistog penala. To sudija nije mogao videti.
k

kojotski

pre 6 meseci

Na stranu politika i ostale glupost, ali penal je cist kao suza.
G

Gost39

pre 6 meseci

Imam utisak da Italija ni grupu neće proći
P

Pusti ti

pre 6 meseci

Italijane da resavaju svoje probleme kada mi u Nemacku idemo kao sezonski radnici na dve nedelje.
p

poručnik

pre 6 meseci

jako čudna situacija da se nisu oglašavali iz VAR sobe
d

djb

pre 6 meseci

dosta se poklanjalo Ukrajini
n

nadrealnooo

pre 6 meseci

Italijani koji pisu da je bio penal,znaci njihove legende fudbala, i onda neko pise nije bio!? Pa nerealano. Penal je bio ,iako mi je milo sto nije sviran,ali je bio. Nema diskusije.
s

skok u zenba

pre 6 meseci

Ima diskusije. Sta ces sada?
p

posve

pre 6 meseci

Da je došlo do kontakta, ovo bi bio penal. Gledao sam iz troduplo više uglova nego što ovaj video pokazuje, jasno se vidi da ga nije dodirnuo, ali ni najmanje. Baš će se ovo svirati bez kontakta, još očajan prijem, igrač da se samo sklonio, opet Mudrik ne bi došao do te lopte ni taksijem. Vrlo sramotan pad i hvatanje za obe noge kao da su polomljene. Za takvu situaciju treba debeo kontakt da bi se svirao penal, a ovde nije bilo nikakvog kontakta. Naravno, stoji da bi se Italijani bunili još žešće da je bilo obrnuto, to im je u krvi, ali ovo stvarno nije penal ni protiv Arsenala 😄
D

Dellorto

pre 6 meseci

Švajcarska i Albanija su prošle dalje. Zašto onda Arsenallisti nisu zadovoljni ili je samo do kmečanja?
g

gost098

pre 6 meseci

#POSVE nisi ti ništa gledao,baljezgaš bez iakvog smisla.Odmah se vidi na kameri na prvoj usporenoj snimci da je koljenom lupio Mudrika po nozi koju je dizao. Sviralo se i za manje!Ako ćemo po pravilima,ovo je penal.
p

posve

pre 6 meseci

Ne razumem? Kakve ja veze imam sa ''Arsenalistima"? Samo sam se našalio na račun toga kako im se sudi. Zašto odmah etikete?
3

3x

pre 6 meseci

Ne postoji troduplo!
G

Giorgia Melones

pre 6 meseci

Poguraše ih sudije ni krive ni dužne. Čeferin ni sms nije morao poslati, ona izjava od ranije je bila dovoljna. Ako je ovako u kvalifikacijama, šta će tek biti na prvenstvu?
m

milan55666

pre 6 meseci

ovakvu glupost jos nisam cuo! Dajte im da ucestvuju na Evropskom,ne dajte im da budu organizatori evropskog! Zijelinski ce smisliti nesto
K

Koci

pre 6 meseci

Mudryk se bacio kao u bazen.
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Bio je dovoljan kontakt za penal, Mudrik je pogresio sto je pokusao da pojaca taj utisak, i ispalo je da simulira. Da je pao prirodno po inerciji zbog kontakta, verovatno bi mu i dosudili penal.