Komentari na vest

Ivan Obradović je slobodan i spreman za novi klub: Nisam još za penziju

fejsa licno

pre gotovo 2 godine

Kolko kosta jedan ovakav tekst ? Imam 35 godina,zelim jos da igram u inostranstvu,malo sam rovit i atrofirali su mi misici,od sedenja na tribinama,pa mi noge lice na grisine. A i Ilija ce garant, da me sutne, cim mi istekne ugovor,molim da mi sto pre odgovorite.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Mozda odigras kolo na svadbi u inostranstvu,samo pazi da ne istegnes ligamente,rovit si
I

Inostrantvo

pre gotovo 2 godine

tipa Republika Srpska,Crna Gora ili Makedonija,ako su dovoljno glupi da nasednu na ove placene tekstove tipa "zdrav sam i zelim da igram"
S

Sram te bilo

pre gotovo 2 godine

bitango jedna. Ti,fejsa,jojic,miljkon,markovic i ona bitanga samroje ste mi se zgadili i ono njegovo "deca Partizana" i "oseca dres i grb" . Dve godine smrdis u Partizanu,blejis i primas platu,ili si povredjen ili si "rovit" i ti i fejsa, pa ste se naprasno "oporavili" kad je trebalo da produzite ugovore. Na svu srecu sarlatan samroje,uvredjeno ode iz kluba,pa vam je Ilija svima dao sut u dupe. Svoj "deci Partizana" koja su "osecala dres" i talila se samrojem. Trebalo vas je usranom motkom najuriti, bando pokvarena i zabraniti vam da pridjete blizu stadionu.
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Poslednji krsteni bekovi u Partizanu Rukavina-Obradovic
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Od mnogih bekova naseg PARTIZAN-a, jedan od retkih koji je znao da igra... steta sto su ga povrede pratile... za tu poziciju moras da budes 100 posto spreman sto za Obradovica je i bio glavni problem... hvala za sve Obrade, sve najbolje u daljoj karijeri... a ovim humoristima ili bar sto se trude da to budu, neka idu na druge, njihove vesti i neka uporedjuju njihove Rodice, Gobeljice i Picinije... VOLIM PARTIZAN
b

brojcanik ne lupaj

pre gotovo 2 godine

Vodi ga kuci,pa mu ti daj masnu platu,da sedi na tribinama. Dosao povredjen i dve godine ili je povredjen ili je "rovit",lepo se usemio sa samrojem,uostalom kao i sva propala "deca Partizana sto osecaju dres" koje je dovukao u Partizan,da se tali sa njima.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Naravno da mu nije bio problem da dodje kad ga vise niko nije hteo,i naravno dosao je povredjen i uopste mu nije bio problem da prima platu,tali se sa samrojem i bleji na tribinma. Moralna gromada....kao i fejsa
Г

Гробар54

pre gotovo 2 godine

У Партизану си био,урадио "генералку",лепо се одморио уз добар новац и сада си спреман!Када би неко израчунао,колико си играо,а колико одмарао,требао би да вратиш новац Партизану!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

dal je bio povredjen ili ne ne znam al da je igrao ocajno jeste i sad jos da nadje klub u inostranstvu !! gde bre ? Borac Kozarska Dubica, Tekstilac Derventa ...gde stvarno ??
J

Jan

pre gotovo 2 godine

I mi se nadamo da ćeš igrati daleko od srbije
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Svakako mogao vise,ali opet lepa karijera. Cetiri godine u Saragosi,cetiri u Anderlehtu.Jaki ugovori.Takodje Partizan,Legija i Mehelen.Ne treba ni to zanemariti.
R

Rodaljević

pre gotovo 2 godine

FK Tara iz Kremana traži levog beka, pošto trenutni levi bek sa 760 utakmica u nogama ima 44 godine i 110 kg, pa bi nam dobro došlo pojačanje u napadu na drinsku zonu iduće godine.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Šta kažu Tarabići? Da li ga "vide" u FK Tara?
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Zar nisi vec u penziji?
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Na Malti ce te neko uzet 100%
T

Talenat.

pre gotovo 2 godine

2009-2010, strašan bio, držao u reprezentaciji Kolarova na klupi. Pa onda jednu sezonu vrh u Zaragosi, pa dve operacije kolena i tu je kraj. Šteta!! Mislim da je sad vremeza pecanje i ladno pivce..
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Kolarova je na klupi drzao pokojni Antic, ne Obradovic. Kada sam vidio da protiv Australije ubacuje Obradovica umjesto Kolarova nisam mogao da vjerujem. Od tada ne pratim repku, gledacu od cetvrtfinala ako se plasiraju. Prosto mi je nevjerovatno da je ovaj lik zaradio para igrajuci fudbala. Ali dobro, bilo je i istih i gorih od njega.
V

Van Helsing

pre gotovo 2 godine

Lepo kaze covek da se odmorio predhodne sezone pa sad moze da odigra 10-ak utakmica u narednoj sezoni.
G

Gost321

pre gotovo 2 godine

Tesko u jednoj,za 10 utakmica treba mu dve
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Novi klub bice tebi Rad,tu su jos Trepca OFK-a, TITOGRAD,PELISTERI,SPARTAK,NOVI SAD DUBOCICA IVANGRAD!
G

Gost Igor

pre gotovo 2 godine

Ma kako ne , spreman si za još možda deset utakmica u sledećih par sezona, ostalo ćeš da provedeš na klupi ili po terapijama, ali što ne izvući još para od nekih muzara, ako je još neko lud...