Komentari na vest

Ivanović: Žalim za šampionskom krunom u Srbiji, ali još nije kasno, fudbal je čudo

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Spavao je, sanjao i onda se probudio! Ružičasti slonovi su i dalje u vazduhu!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nije me mrzelo da izbrojim da je u intervjuu novi igrac Cukarickog spomenuo svoj novi klub dva puta a Partizan sest puta. Pa izvucite zakljucak sami iz toga.
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

"Igrao sam za partizan, ali sam hteo da napravim iskorak i otišao u Olimpiju" - kakvo spuštanje gromade...
H

Hvalisavac

pre gotovo 2 godine

Pola svog izlaganja priča kako je je on osvajač, i kako je osvojio čak 5 trofeja...koji imaju težinu kao i "sportske igre u Čanju"...
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

U Srbiji nerealno, a u Sloveniji normalno?! Dokle više?
V

VecitiCirkus

pre gotovo 2 godine

Nerealno je da partizani nisu uzeli titulu?Jel bi bilo realno da uzmu titulu kad ih je Katai promešao u derbiju kao drugoligaše?Jel realno da tim koji gubi od Flore uzme titulu?Jel realno da ovakav igrač koji nije ni za Sloveniju priča o tituli?
П

Пеђа РС

pre gotovo 2 godine

Ово бивши и садашњи играчи Партизана по шаблону дају изјаву: Немогуће је да је Партизан имао 98 бодова и да није узео титулу. Немогуће је, браћо, да је онакав Партизан имао 98 бодова. А овај да би био најбољи играч лиге, прво треба из исте да оду Катаи, Иванић, Рикардо и још 30-ак фудбалера.
p

pff

pre gotovo 2 godine

Prvo nam prodavali priču da je nemoguće da neko pravi onakve nizove pobeda - došao Šamroje u 2020/21. napravio 20+ utakmica pobeda koje je prekinula Zvezda, u 2021/22. nije izgubio u domaćim takmičenjima sem od Zvezde. Imali više osvojenih bodova u malim utakmicama, derbi odlučio šampiona. Nekad je relevantno bilo i ''Evropa je merilo'' i ''pomozite srpskom fudbalu, uradite nešto u Evropi'' a onda ''nisam toliki patriota da navijam za srpske klubove''. Posle se pitaju zašto im je navijači život toliko otužan - samo pravda.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ako hoces titulu u Srbiji predji u Jedinstvo Ub, kazu da imaju sanse da osvoje drugu ligu.