Komentari na vest

Ivica Iliev podneo ostavku! Opet...

X

Xyz

pre preko 1 godinu

Konacno su u upravi Partizana ostali samo bivsi fudbaleri
R

Racko K.

pre preko 1 godinu

Ono kad te Stolica izbaci iz fotelje.
D

Duh iz boce

pre gotovo 2 godine

Vrh ledenog brega nije ni dodirnut. Iliev nije bio cak ni najgori sportski direktor. Imao je on i nekoliko pogodaka koji su rezultirali visemilionskim prodajama. Koliko je tu Savino a koliko njegovo nikada necemo saznati. Dok imamo oktroisanu upravu od strane jedinog rivala (citaj gazde) pomoci nam nema. Jedini spas vidim u privatizaciji i to sto pre. Ako ovo stanje bude predugo trajalo nece ni imati sta da se privatizuje.
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

bilo je dobrih pojacanja, bilo je i promasaja....gogua, ozegovic, enake, ndzaj, bajbek,holender,brezancic, obradovic, jojic, banjak... odlazak asana i sume bez obestecenja.... plus 5 godina bez titule.... odavno je trebao da ode...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Enake nije bio promasaj. Promasaj je bio Mirkovic koji ga je prikovao za klupu i gurao Miletica na beku umjesto njega.
J

Jovandeka

pre gotovo 2 godine

Promašaj nije bio Ožegović,nego su ga Djukić i Mirković prikovani za klupu i upropastili.Dvojica najgorih trenera u istoriji Partizana.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Jovandeka Djukic je prosao grupnu fazu Lige Evrope, izvini. Nacekace se Partizan godina prije nego to opet neki nas trener ponovi.
H

Hostyt

pre gotovo 2 godine

Sad da vratimo dzigija ninkovica slobodan je igrac

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Covek zvani "Ostavka"
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

uspesima ...Ivice kojim to uspesima ??
M

Milisav.

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA ILIJEVA I UPRAVU SA JUGA!
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Svaki pravi Zvezdas da im pali svecu u crkvi - za zdravlje i dug opstanak u Partizanu.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Kazu podneo je ostavku, ali mu treba 3 godine da se spakuje hehehe
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

da ima mozga i postenja Mijatovica za predsednika ali i njemu bi bombardovali kucu ko Piksiju i okrivili da je pokrao praznu kasu . Covek bogat,poznat ,sa vezama ,priznat u svetu ...al sa njim ne bi mogli lesinari da kradu pa bi ga najurili sa sajonarom i nikad nije bio nas
G

Gost6565

pre gotovo 2 godine

Toliko je traga ostavio,da mora tri puta ostavku podneti da bi stvarno otisao...
G

Gost 225

pre gotovo 2 godine

Danas sam slušao Željka Pantića. Čovek predlaže nešto nemoguće. On bi želeo Sava Miloševića za sportskog direktora a da ulogu trenera preuzme Veljko Paunović. Interesantno.🤔
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Riba smrdi od glave,pa bi najbolje bilo da ode izvor nasih problema poslusnik jos iz vremena Slobodana Milosevica!
u

unpamozzart

pre gotovo 2 godine

Tako je i Sićve pre nekoliko godina napustio funkciju gradonačelnika pa nastavio da bude zamenik istog . Znamo i na koji način
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Pogresan potez kao i davanje treneru jos jedne sanse. Kontraproduktivno i neprofesionalno skroz. Elem, turbulencije pred pocetak Evropskog takmicenja ne mogu doneti nista novo. Prvo je trener pod pritiskom jer mu otkaz visi nad glavom a drugo sto su igraci kao najbitniji faktor u ovom momentu bez kompasa, timski duh ne postoji, kao ni motivacija. Zamislite kako je njima kada posmatraju sve sta se desava. Neki ce mozda izgubiti mesto u timu, neki stavljeni na pozicije gde ne mogu dati svoj maksimum a neki, na primer stranci na odlazak sportskog direktora koji ih je doveo, na to gledaju kao gubitak perspektive i licnih interesa. Drugim recima u svalcionici vlada potpuni haos. Jer ako Partizan ispadne na samom pocetku, sto je vrlo verovatno (50/50), to ce tek uzdrmati klub. Da ne pricam o prihodima koji jedino mogu u Evropi biti ostvareni. Stolica je zahtevom da Iliev ode sebi stavio omcu oko vrata a uprava njemu a i sebi izmakla i onako klimavu stolicu. Umesto da su mu dali rok do polusezone pa ako se pokaze neka ostane ili ako ne da ga smene. Opste je poznato da sportski direktor radi u uslovima veoma limitiranih finansijskih mogucnosti. Nije njegova krivica sto nisu mogli dovesti valjanog trenera i iole kvalitetne igrace. Krivica je predsednika i direktora sto su stvorili tako bedne uslove poslovanja. Oni su prvi koji treba da odu ali tek posle finansijske provere njihovog rada u proteklih 5 godina. Ne tek tako da se povuku i "uzivaju" u plodovima svog rada. Pritom da povedu sa sobom i trenera nedoraslog klubu i sportskog direktora koji je odavno morao biti otpusten. Ovako su nam spremili predstavu, privid da nesto rade i a onda ce i dalje nastaviti da jašu kao jahači apokalipse do poslednjeg dinara.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

Samo mogu da ti cestitam na komentaru. Vrlo objektivno i trezveno. Da me ne shvatis pogresno, melem za oci u odnosu na 99% komentara drugih navijaca Partizana, koji se dele u 2 grupe: prva kojoj je drzava kriva i druga kojoj je sve krivo po Panticu. Zaista osvezenje procitati ovako nesto. Ja bih, za kraj, samo dodao da je vreme da navijaci poput tebe krenu da dolaze na stadion u sto vecem broju i da smenite ovo sto je ostalo od vase uprave, pa da se dogodine ceramo sportski kao gospoda.
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Ne okreci se samo ako treba da pogledas dal i ova druga dvojica idu za tobom
A

AmerickiPlacenik

pre gotovo 2 godine

Muslim da je kucnuo cas da Zeljko Pantic bude predsednik Partizana. Nema boljeg američkog špijun na celom Balkanu. Mnogo ste mi nesto vi za Rusiju. Stize americki placenik.
M

MMXXII

pre gotovo 2 godine

E, da nam je takvih placenika bez dlake na jeziku. Za pocetak i kraj meni je sasvim dovoljno sto jako smeta vlastima. Vama nije? U sustini se slazem s Zeljkom, u podosta toga ne.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Nadam se da je ovaj put zauvek, barem kad je u pitanju pozicija sportskog direktora. Mozda bi Ivica bolji bio kao predsednik ili generalni direktor.
N

Ne znam..

pre gotovo 2 godine

..da li poseduje potrebne čkole!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

RECITE NE DROGAMA
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Drvo@To kaže i Kedi.
B

Boli me

pre gotovo 2 godine

Zna se ko je odgovoran za financije, a ko za sportski uspeh. Ako hvale igrače, isto se zna ko je kriv.
G

Gemer

pre gotovo 2 godine

Samo da vazura ne ode, onda nam nema spasa
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Hvala.ti sto.si otisao, ali sada Ivana Tomica za sportskog direktora, za kratko.vreme da napravi tim ravnopravan i za evropu i za prvenstvo!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Mislim da je sad kasno. A i ne verujem da bi došao sa ovima da radi
G

Glovo

pre gotovo 2 godine

Napravismo mit od Tomića. Navodno je "pogodio" neke igrače, ali realno, toliko smo tada bili dominantni, toliko su komšine bile u kanalu...da bi nam i onaj njihov Savio i Kadu bili pojačanja.
D

Dzo black

pre gotovo 2 godine

@Mop kada bi dosao covek, bili bi.smo mnogo bolji, sigurno!
Е

Еро с онога свијета

pre gotovo 2 godine

Реално, ово је највећа бомба прелазног рока. Очекујемо бар још две детонације...
T

To će..,

pre gotovo 2 godine

..prijatelju, teško da pukne!
m

mačva šabac 1919

pre gotovo 2 godine

Bravo,sad ostali da krenu tvoji stopama Vučelić,Vazura i ostatak uprave.I da vas više ne vidimo na stadinu,nego u BUVARI I SPECIJALNOM SUDU.DA VAM SE ODUZME IMOVINA I DA VIDIMO KAKO STE TO NAPRAVILI DUG OD 70 MILIONA EURA...
M

Mi smo mi

pre gotovo 2 godine

To je pitanje, kakva je finansijska situacija. Mada sudeći po tome šta se dešava u kadru, i koje se igrače dovodi, ne može biti medeno
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

lopoviiiiii, lopoviiiiiii sede nam u upraviiiiiii
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Putuj Ivice uz mnogo krivice.
M

Mile fuzbaler

pre gotovo 2 godine

Ode čovek na par meseci da odmori,čim zahladi na zimu, eto ga nazad.
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Najvaznija sezona u istoriji srpskog fudbala, svi se konsolidovali, a vi sta radite? Raspadate se
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Druže kakva crna "krucijalna sezona"? Jesi li baš toliko naivan? Da li stvarno misliš da iko osim FK CZ može da bude 1. u ovoj bednoj ligi? Imaju 2-3 puta veći budžet nego cela liga zajedno, svi dugovi im se brišu i opraštaju, a kad god pogreše u odabiru igrača odma stiže novi, skuplji i bolji kao "zamena". A ovaj odjednom zaboravlja dugove, oprašta plate itd. Kao u košarci, "zarade" na odlascima igrača. Po Srbiji kupuje kad god, šta god i gde stignu. Uvek su oni opcija broj 1. Ne možeš kupiti nijednog mladog igrača ako oni prvo ne aminuju da ga neće. Da ne pominjem logistiku "van teren". Potpuno je više nebitno koga će bilo koji drugi klub dovesti, mogu da se bore ssmo za eventualno 2. mesto. Ljudi imaju narednih 5 godina ZAGARANTOVANU titulu i to je to. Više ni oni to ne kriju a i zašto bi. "Kada pada onda pljušti"..... Ali dobro, jednom če im se ovaj period bahatosti i osionosti (Partizan od 2008-2013 nije bio baš ovakav, npr. Zvezda je osvajala titulu 2014, drugi klubovi su redovno uzimali bar kupove) tako obiti o glavu da je pitanje da li će i postojati uopšte nakon sloma.
G

Gemer

pre gotovo 2 godine

@zeleznik prihvatio si alibi priču uprave partizana, kojom su prikrili svoje neznanje.
M

Mržnja

pre gotovo 2 godine

Koliko života imaš?
M

Mic mic maco

pre gotovo 2 godine

Ovaj živi dok ga ne okrenemo naglavačke.
G

Gost9019

pre gotovo 2 godine

Potpuno je nebitna cela prica,da li ce biti direktor Ilijev,Mrkela,Terzic ili Vucelic.Partizan jednostavno nema novac,sponzore....tako su karte podeljene zadnjih 10 godina.Navijaci iz komsiluka sada likuju,a i moze im se,Zvezda ima debelo veci budzet od cele lige zajedno.Odakle to,ne zna se....od Evrope sigurno nije a i prodaje.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Pa redovno ucetvujemo u evropi zadnjih 6 godina, podigli smo nivo igre,gasprom malo visw daje i na 2-3 godine prodamo igraca za 10 ak miliona…jel se secas sezone kada je zvezda bila sampion a drzava nije dala lare za licencu pa partizan isao u kavlifikacije sa drugog mesta….a zvezdi nikad to nije placeno
G

Gost1989

pre gotovo 2 godine

igramo 3 lige evrope,2 lige šampiona.Pfc igrao redovno evro takmičenja i osvajao titule,a dug rastao.Razmislite...
d

delija 656

pre gotovo 2 godine

mi vama Mrkelu i Stankovica vi nama Stolicu,Vazuru i Ilijeva,moze?
s

strucnjaci

pre gotovo 2 godine

Gospodine Ilijev,prvo smekeru pa onda grobare,hvala tebi,na tawambi,na sumi, Leonardu, na Degenekovom kiroprakticaru Sadiku,na svim golovima istih u derbiju,na tvojoj lob majstoriji iz igrackih dana isto na derbiju ! Za mene si najbolji direktor do sada ! Znao si da pogodis igračei mogu da ti pljunu pod prozor! Igrali smo egal sa svim ekipama u Evropi koje su nam bile protivnik! U Srbiji ni Bajern ne bi bio prvak ! Živeo brate! Videcemo tog sledeceg koji dodje!
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Sve sve ali ovo igrali smo u evropi ravnopravno sa svima je provala veka.😂😂😂

Delija

pre gotovo 2 godine

Pucaju po svim savovima! Ako i treba!
D

Dzo black

pre gotovo 2 godine

@Delija pucacete i vi...!
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Zbog takvog stava vas i mrzi celi svet
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Aman rode... na svakoj informaciji o Partizanu ostavis po par komentara... radis li ti nesto, pocrkace ti krave gladne....
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

As kao što je iliev 2019 rekao da je dao ostavku, mnogi se ne sećaju da je i terza dao ostavku pre 3 4 godine pa i dalje vrši istu funkciju. Kada dođe vreme da brod tone, on će se samo povući i reći da je radio dobrovoljno.
M

MarkoBeograd

pre gotovo 2 godine

Terzic jeste podneo ostavku, bili su izbori gde se niko nije prijavio kao protivkandidat i čovek je reizabran na istu funkciju. Sve transparentno i demokratski
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Ha, ha, ha, ha, 'ej crni Marko, koliko godina imaš, kada još uvek veruješ u bajke i basne?
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

E steta bas mogao si bar Jos mesec dana....
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Eto nama novog Ivice!! Ivica Kralj kukala nam majka
B

Bojan Tovirac

pre gotovo 2 godine

BOMBA
G

Gost Mozzarela

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem za ovog momka.
G

Gost127

pre gotovo 2 godine

Stolica mu izvukao fotelju 🤣🤣🤣
p

pace

pre gotovo 2 godine

djurica od blata da pravimo
G

Gospodin_Co'ek

pre gotovo 2 godine

Stare grobarska izreka: ,, I posle mene-ja,, . Ilijev
N

NAJBOLJE

pre gotovo 2 godine

Nadam se uskoro: predsednik Predrag Mijatović, sportski direktor Savo Milošević, trener Veljko Paunović.
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

nema pomoci,pitaj Zeksa I Pantera;)
T

Trio fatastico

pre gotovo 2 godine

Auuuuuu to bi bilo…Pa prava bomba
m

miodrag-mica

pre gotovo 2 godine

Šteta je već UČINJENA...
S

Spasle22

pre gotovo 2 godine

Samo da ga Vučela ne postavi za trenera a Vazuru za sportskog direktora :)
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

JA garantujem za ovog dečka...!
G

Gost8282

pre gotovo 2 godine

vazura odlazi, vucelicu odlazi, stop polticarima na najvišim pozicijama u klubu!
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

A ostoja iz kk?
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

A Čika Mirko Marjanovic?
G

Gost81717

pre gotovo 2 godine

ne sam mesta direktora, nego odlazi iz partizana. Vazura i vucelic moraju da idu, pokazali su se kao nesposobna uprava i kraj priče.
l

lalakas

pre gotovo 2 godine

Provereno spava sam, provereno nema san, istu pesmu ponavlja
I

Ivek

pre gotovo 2 godine

Stolica me koštala fotelje 🫤
Q

QQ

pre gotovo 2 godine

Pa Kralj je valjda sportski direktor...Ivica?! Msm i Iliev je kralj ali Ivica...ne Ivica Iliev nego Ivica Kralj.Obojica su Ivice i obojica su kraljevi...samo što je Ivica Kralj a Ivica je Iliev ali je kralj! Tako da nema brige, Kralj će zameniti Ivicu...kralja!
m

mixM

pre gotovo 2 godine

Trebali su prvo Vazura i Vuletic da odu pa na kraju Iliev, on je najmanje kriv... Sa koliko novca je raspolagao dobre igrace je i dovodio, da se on razbacivao milionima kao ovi iz komsiluka terao bih prvo njega...
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

"Ovi iz komsiluka" osvajaju trofeje, igraju redovno evropska takmicenja.... Takodje su najveci klub u ovom djelu evrope, u svojoj prebogatoj istoriji imaju naslove evropskog i svjetskog prvaka... Tako da decko, mis se sa lavom ne poredi nikad...
M

Mikac678

pre gotovo 2 godine

@Gostimir pa kad Zvezda ima pet puta više novca od Partizana, milioni samo lete a odakle pa ko te pita. Budžet kao čitava liga zajedno otprilike
G

GT2211

pre gotovo 2 godine

Gostimire,evropska takmicenja donose novac,ali vam opet fali bar 40-50 mil evra za vas veliki budzet.Sta mislis,odakle te pare?ON se prijatelju sve pita
@

@mix

pre gotovo 2 godine

Vuletic je otisao pre vise od godinu dana! Toliko ti nedostaje?
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

@GT2211, @Mikac678...poenta je zasto se neko poziva na to sta radi CZV? Crvena Zvezda svoju istoriju nije pocela graditi prije 5, 10 ili 15 god.... Pa da se pozivate na stranke vlast itd... A evo inace se ne osvrcem na Partizan, ne racunajuci odgovore na provokacije... Ali da iznesem ja svoje misljenje, sa kojim se ne morate sloziti. Glavni problem Partizana je to sto nije dobro materijalizirao dominaciju koju je imao kroz vezane titule igranje evrope itd, na kraju je Partizan realno dosao sam u situaciju u kojoj je sad. Puno je negativan odnos uprave Partizana prema CZV i prvenstvu Srbije koja tim svojim nastupima instruise i navijace (pogotovo internet simpatizere). Nije Partizanu niko kriv sto je u upravi Vazura, Vucela, sto je s.d. Iliev sto je trener bio Stanojevic koji po mom misljenju je dosta uticao na losu atmosferu time sto je svoje realne trenerske nedostatke pravda kradjama itd... Pa i CZV i Partizan godisnje ostete ko zna koliko puta ostale ekipe u prvenstvu i to je tako zadnjih 30 godina... A onaj ko misli da ljudi koji su na vrhu vlasti zovu smjenjuju trenere s.direktore itd nek slobodno i dalje imaju isto misljenje o svemu, do njihovih glava ne treba dopirati... LP
C

Cekajte,

pre gotovo 2 godine

Zar nije Mrkela najgori sad?!...promasio sve a Zvezda nikad jaca!!..
x

xDx

pre gotovo 2 godine

Pa Mrkela vas je u zadnjih 5 godina ukanalio sa jedno 20 miliona. Ovaj se bar nije razbacivao parama, jer ih nema...
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Da je srece da i nas Mrkela podnese ostavku i bog da nas vidi.
D

Džaka fan club

pre gotovo 2 godine

Dođi u moj Arsenal da stagniramo zajedno

Petran

pre gotovo 2 godine

Sta ti je sine ?
p

pojacanja

pre gotovo 2 godine

sad Vam samo fali nekih 15-20 igraca.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Steta sto odlazis ivice,niko ne prica viceve tako dobro kao ti.
V

Vilmoš

pre gotovo 2 godine

Iz kuće je na ulicu istrčao Iva, zapuhtao, zahuktao ko lokomotiva, Ćihu ćihu ćihu hu Ćihu ćihu ćihu hu
O

Otisao je al

pre gotovo 2 godine

Dok god se ne postavi novi sportski direktor ne verujem im nista !
P

Posteni

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji, dajte da razlucimo neke stvari i da ne mijesamo babe i zabe. 1. Iliev je bio sportski direktor tj. odgovoran za dovodjenje igraca, sto je ruku na srce i nije lose izgledalo, s obzirom na budzet ekipe, mada sam i ja bio za smjenu. 2. Generalni direktor Vazura isto treba ne da daje ostavku, nego da ga naglavacke izbace. Ako je Iliev bio zadizen za igrace, onda je ovaj bio zaduzen za finansije, a kao sto vodimo on taj posao je obavljao katastrofalno i dugovi si bili sve veci i vece zaduzenje kluba, a nije nalazio adekvatne sponzore. Zbog toga treba da ide prije Ilieva i da polozi racune kako je svukao klub u veliki minus, a ne da imaju zrtvenog jarca i da oni ostanu nedodirljivi. Isto tako automatski i Vucelic napolje.
A

Alo bre!

pre gotovo 2 godine

Vuci i Vičelića i Vaziru sa sobom!!!

zmarkovic2292@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Eto ga nazad kad Partizan veze 4 pobede.
1

12345

pre gotovo 2 godine

SAVO MILOSEVIC ZNA SA MLADIM TALENTIMA
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Vuletić se nije dobro pokazao?
1

1312

pre gotovo 2 godine

Uigrana akcija.
F

Fkskam

pre gotovo 2 godine

Od gola Njukaslu u gostima do najgoreg sportskog direktora u istoriji Partizana. Nadamo se da je ovaj put ostavka zauvek!
P

Pravi kadar

pre gotovo 2 godine

Sad postaviti prave ljude. Out Vazura i Vùčela. In; Mijat, Bata, Petrić, Tomić, Sava, Jokan na klupi dogodine.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Hahaha.. Mrmot jos zavija cokoladice?
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Stolica gurnuta do Ivice,sad čekaju na Maricu!
G

GrobarRS

pre gotovo 2 godine

Trebali su VV pre Iglice, pa i on nakoj sto nam objasni sta je to igrac od 30 sekundi
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

I ja sam to čekao da čujem xD
T

Triton

pre gotovo 2 godine

Samo nek Stolica ostane do 10 kola cemo biti sampioni

A UPRAVA?

pre gotovo 2 godine

Je l' stvarno otišao iz Partizana ili kao pre par godina? Šta čekaju još Vučelić i Vazura nakon 5 godina bez titule?
G

Gosto9

pre gotovo 2 godine

koja sprdnja
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Sta je grobari, ponadali ste se ?? Nema od tog posla nista - eto njega uskoro natrag da Vam otpeva - "Dzaba Vam novci, moji sinovci,,,,ja ipak varam malo bolje",
T

TagHeuer

pre gotovo 2 godine

Fantasy Premier League: roadnw uasqwv Upadajte da se igramo zajedno
G

Gostdalamt

pre gotovo 2 godine

Ljudi ajmo sad Ivana Tomića za sportskog direktora
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

I da nam opet podari nekog novog Žuku, Moreiru, Dijaru. Samo pre Tomića mora i ovaj dvojac VV da odleprša iz kluba. Počelo je, mora čistka ići do kraja. Napred Partizan! UPRAVA NAPOLJE!!!
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Vama grobarima bog ugoditi ne može. Podneo ostavku vama ne valja,nije podneo ostavku vama opet ne.valja.I uvek ista priča.Neko drugi odlučuje umesto njega.Ako ode komplet uprava opet ne valja i opet neko drugi kriv.Rđavom qrcu i dlake smetaju.
G

Garema

pre gotovo 2 godine

Šta ćeš na ovim vestima?
n

nemam pojma

pre gotovo 2 godine

Onaj rđavi, to si ti! Ne mešaj se u nešto što nema veze sa tobom.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

pored svih problema sa igračkim kadrom sad treba da se bavimo i pojačanjem na poziciji sportskog direktora...
G

Gost vikktor

pre gotovo 2 godine

Da se ja pitam ja bih ovde proterao... Ko to tamo peva...
1

111555999

pre gotovo 2 godine

Kad dodje novi sportski direktor i vidi tim : ,,Ovo stvarno jadno izgleda"- , a Vazura :,,Nije to tako lose kao sto mislite " i buc u vodu
D

Djole 960

pre gotovo 2 godine

Ljudi ne budite naivni,sve i da ova ostala dva truta podnesu ostavku nema nama bolje,vucic ce opet namestiti nekog svog poslusnika.Dok ne dodje pun stadion,moze samo da se za tastaturom lupeta-svi mi.
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Smarate vise. Imali ste izbore i Dule vam dobio 2% .Toliko o vama kao opoziciji i mrznji prema V.
s

shommy

pre gotovo 2 godine

Da ovi u upravi imaju i malo obraza otisli bi u kompletu odavno. Jasno je da nemaju i da neće ni otići. Zato prestajem da ih pratim dok ne pročitam da su pronašli obraz negde. I molim Vas ne prosipajte priče kako podržavam PFC a ne njih jer ova sramota koja nam se dešava u nekoliko zadnjih godina je nešto što je nenadoknadivo.
K

KanidjaPG

pre gotovo 2 godine

Doveli ste klub do IVICE...

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Pošto daje ostavku to znači da 100% ostaje. Odlična vest

Golubar

pre gotovo 2 godine

Podneo ostavku na mesto sportskog direktora, planira da ponovo ozivi igracku karijeru, dobrodosao nazad u Partizan Ivice.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Teška situacija ali barem ce ostati u klubu dok ne nađu novog direktora.
G

Gost6i

pre gotovo 2 godine

Mislite da on svojom voljom daje ostavku ili je to samo igra, njiko od njih ne radi sta hoce nego sta mu se kaze, e tako je sa upravom, oni rade sta im se kaze(znamo vec iz cije glave), tu su nebitna skandiranja navijaca. Uprava i ostavke se daju ako se ta ideja pojavi u glavi znamo vec koga.
@

@godt6i

pre gotovo 2 godine

a zemlja je ravna ploča, jel tako?
p

polakote

pre gotovo 2 godine

jos njih treba da ode. mora se dici omladinska skola i da se ova godina iskoristi da se uigra sto vise igraca iz omladinske skole jer mi nemamo stabilan izvor finansiranja da bi se oslanjali na dovodjenje domacih i stranih igraca. mora se prekinuti praksa dovodjenja isluzenih domacih igraca sa ogromnim platama bolje ce igrati omladinci
p

prerada

pre gotovo 2 godine

novi cirkus u zagorju
M

Milan984

pre gotovo 2 godine

Ostavka na ostavku, znači da sad može konačno da se posveti sportskim pitanjima i bombama.
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

ma bitno je da je tu vazura on je pravi delija ahahhaahah
I

Ivo

pre gotovo 2 godine

Komedija od čoveka a i od kluba!😂😂

biancorosso

pre gotovo 2 godine

E ovo je bomba, a ne kao u predhodnom periodu kada je bacao peterde....
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Pogresna dovodjenja nisu problem.Bilo ih je i bice ih i u narednim mandatima.Ali istrajavanje na forsiranje tih nefudbalera je unistilo Partizan.Opet sa druge strane,neki promasaji su sramni.Navescu samo one iz poslednjih par sezona.Miljkovic,Brezancic,Smiljanic,Musa Nadjaj,Matic ,Nikolic,Gigic,Scekic,Jevtovic,l.bek Miletic.To nesme ni da priviri u Partizan.Sada ce neki reci Scekic,Jevtovic,Nikolic nisu iz te price.Upravo jesu,zasto?Kod dovodjenje igraca ne sme biti improvizacije.Tacno postoji tabelarno karakteristike igraca.Brzina, tehnika,takticko pozicioniranje,itd da se ne prisecam dalje.Kao sto se vrsi zdravstvena provera pre potpisivanja ugovora,mora da se izmere i ti parametri,brzina,jacina suta,preciznost suta,okretnost i sve te motoricke osobine.Da se tako radilo nebi Scekic,Nikolic,ni Jevtovic ni videli Partizan.Jos i najdrasticnije,kako je ovaj Francuz,spic potpisao ugovor.Covek skroz povredjen,bolestan ,sta vec.E zbog toga treba da se odgovara,ko je dozvolio da potpise ugovor.Ne treba mesati igrace koji se nisu snasli ili su ih treneri upropastili,poput Sume ,sa ovim neznalicama.
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Ajde sada i ostali da se pokupe i odu...
p

pace

pre gotovo 2 godine

ovaj covek neunistiv🤣🤣🤣
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

A sad adio i ko zna gde i ko zna kad... a za njim i VV i da nas sunce ogreje nakon pet ovih dugih godina... VOLIM PARTIZAN
m

milosiccikagic

pre gotovo 2 godine

daj vratite stanojevica, milosevica, nekog naseg coveka kao trenera ali da se zameni i uprava obavezno, garantujem da vi rezultati bili jako vidljivi. ova uprava bukvalno sabotira klub i to ko ne vidi ili ne lud ili glup
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

Sa jakom upravom bolji su izgledi za drugo mesto. Dečki, da ne duljim, moramo prihvatiti gde smo i kaj si smo.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Bez Lalatovog "ovoga mi krsta" ništa ne priznajem!
m

madarmadar

pre gotovo 2 godine

Kako je podneo ostavku čovek koji nije sportski direktor? Ovo je jedan veliki cirkus
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Gospodin Ivan Golac.
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

E sad još i Vučelić pa za njima ceo upravni odbor a Glazura obavezno...
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Svaka čast za Ivicu. On i predsednik republike Srbije i vrhovni komandant vojske republike Srbije bice upamćeni koji su najviše puta davali ostavke, Ivica na mesto sportskog direktora a šećer na mesto predsednika stranke, ali su posle molbe navijaca odnosno clanova stranke ostajali na istom mestu. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević a Zeks Pantic je rekao da je Zelimir drzavni projekat.
K

Kazanova

pre gotovo 2 godine

Nemoj lebati davati podršku
M

Mrmak

pre gotovo 2 godine

Duže traje njegova ostavka nego Kasandra
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ma kakva Kasandra ovaj je kao Mala nevesta. Neuništiv.
g

gorimgorimizgorecu

pre gotovo 2 godine

Mala nevesta epizoda 3459...sumrak saga bolje receno
h

haahahhah

pre gotovo 2 godine

al naslov ivica ilijev dao ostavku.....opett....to me dokrajcilo xD
c

carapan

pre gotovo 2 godine

hahaha koji put vec😀
D

Dosta bre!

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem da ovaj decko nece nigde!!! I tacka...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Opet.....lepo i tacno receno...A nas Mitrasin - jos ni jednom. Jase li, jase i dalje...Gledas li ovo sine Mitre ??
M

Ma da....

pre gotovo 2 godine

Hahahhahaa a jbt oplakah hahhaha
S

Sedorf10

pre gotovo 2 godine

Na stranu ova navijacka prepucavanja Ivica Ilijev jednostavno nije kalibar coveka koji moze uspesno da obavlja vaznu funkciju u klubu kakav je Partizan. Njegovo ponasanje, nacin govora, vokabular, sve je to bilo ispod nivoa. Nekako delovao je prostacki, ulicarski... kruze price i da je koristio odradjena stimulativna sredstva. To ne znam, ali nebi me cudilo s obzirom da njegovo ponasanje. Za trenera Stolicu mogu da kazem da ima odlicno ponasanje, e sad da li je i dobar strucnjak pokazace vreme. Treba mu dati malo vremena.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Za Ilieva sve tacno. Sto se tice Stolice... ne znam cime te ubjedio da zna bilo sta o trenerskom poslu pa si spreman da mu das jos vremena da ti dokaze suprotno, ali ako ti vec ovo sto si vidio do sad od njega na klupi Partizana ne govori dovoljno, pogledaj mu jos jednom CV. Pa mi onda reci, ali iskreno, jel ti ovo u Partizanu ne izgkeda identicno kao i njegova epizoda u Sloveniji? Ili jednako kratak i neuspjesan period u Vojvodini? Meni je stvarno fascinantno da se ljudi stalno vracaju na njegov period u Vozdovcu, a sve ostalo poslije toga ignorisu kao da se nije nikad desilo. A upravo su ove kasnije epizode pravi indikator covjekovih stvarnih sposobnosti. U klubu kao sto je Vozdovac nema pritiska, u klubu kao sto je Vozdovac je uspijeh biti i osmi, dovoljno je da pobjedis jednog od vjecitih i da kupis navijace za sva vremena, ali jesu li ista ocekivanja i u klubu kao sto je Vojvodina? Da li se u Olimpiji zadovoljava sredinom tabele ili su ocekivanja titule jednako kao i u Partizanu? Ko god je i malo pratio Stolicinu trenersku karijeru, mogao je iz aviona da vidi da ce se u Partizanu provesti kao bos po trnju. A isto tako i jos gore i Partizan sa njim na klupi.
S

Sedorf10@Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Mislio sam na ljudske kvalitete trenera Stolice. Mislim da je dobar covek, stabilan pre svega, nije sklon neprimerenom ponasanju i izjavama u odnosu na Ilijeva, za koga je takvo ponasanje uobicajeno. sto se strucnosti Stolice tice, on ima jako dobru pricu, e sad da li postoji osim te price i realan kvalitet kod njega kao trenera to tek treba videti. Imao je 2 losija rezultata na startu, ali da sad zbog toga smenimo trenera a ide Evropa pa to je katastrofa za klub. Neka radi, pa Mancester nece da smeni trenera kad su 7. na tabeli, a ne mi odmah da menjamo. Trenera ne treba menjati odmah. Pogotovo kad je klub u krizi i organizacionoj i sto se rukovodstva tice. Mislim da je rukovodstvo mnogo vise krivo za stanje u klubu u odnosu na trenera koji je juce dosao u klub.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Grga, slažem se da je u ova dva poslednja kola pravio diletantantske izmene i tumbao sastav, prosto neverovatno, da se nigde nije dokazao i da nema potencijal da vodi Partizan, ali je i činjenica da zbog ovog omraženog i nesposobnog rukovodsta niko nije ni hteo da dođe, niti će. Takođe na pripremama nije imao nijednog štopera, Dijabete i Belić su kasno dovedeni, da nemamo sigurnog bonusa u timu, na kraju dana da nije bilo dovoljno vremena da se ekipa uigra, čak se i odlagala zagovorena pripremna utakmica, što se ne pamti. Utakmice u Pazaru i na Kipru pokazaće gde smo i šta smo, ali tim treba pojačati i obavezno oterati i najveće zlo VV, tada će se lako pronaći i ozbiljan trener. Pozzz....
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Nista od ovoga sto pisete nije sporno. Ja samo kazem da Stolica nije trebao ni da se dovodi. To je bila greska odmah u startu. Jer covjek objektivno nema kvalitet za Partizan, a iskreno, po meni, upitno je da li ga ima i uopste. Ponavljam, njegov CV govori sam za sebe. Samo treba na stvari gledati objektivno, da ne kazem hladno matematicki, i sve je jasno. Ono sto je zalosno je to da covjek vjerovatno nece jos uvijek dobiti otkaz, ali ce ga zato dobiti kad najvjerovatnije ispadnemo iz Evrope. E zato sam da se taj rez pravi odmah sad. Drzim da time imamo daleko vecu sansu da igramo bar Ligu Konferencija nego ako ga ostavimo (pa ga onda opustimo za mjesec, dva).
d

darkok

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo tačno ?mada teško tako je i predhodnog puta bilo samo da se smire strasti izmedju navijača a ivica tompus će iz senke i dalje raditi svoj posao,ipak ako je ovo istina Partizan mora što hitnije da dovede novog sportskog direktora jer sastav ekipe nije ni blizu da se popuni hvali tu još 5 igrača koji moraju da se dovedu,pre svih (plejmejker) ofanzivni vezni,zatim Golman,pa Špic igrač možda i dvojca Rikarda prodati za kikiriki jer na terenu izgleda kao totalni amater,štoper i još jedan centralni vezni igrač jer Zdjelar odlazi a Andrade bi bio taj zadnje vezni koji bi ga menjao jer mesto ofanzivnije koje trenutno igra mu ne leži više je on defanzivni.Ps i Vučela i Vazura da podnesu momentalne ostavke Uprava napolje!!!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Majstore, druže, gospodine, građanine, kako može da hvali, šta hvali, gde hvali, u kom rečniku si pronašao reč "hvali"??????????? Ovo bode oči, razdire...
S

Souness

pre gotovo 2 godine

Hvala Bogu Vučela živ i zdrav je ostao. Isekao sam se da nije i on otišao daleko bilo....
n

nidza1981

pre gotovo 2 godine

nova uloga... konsultant za sportska pitanja dok novi direktor ne dodje hahah
L

Laki Pfc

pre gotovo 2 godine

Mora svi da lete.
G

Genije

pre gotovo 2 godine

Izmakoše mu stolicu 😂😂😂😂
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Nece on nigdebice opet samo operativac za sportska pitanja😂😂😂
Q

QQ

pre gotovo 2 godine

Namerno nam unose nemir pred Pjunik!
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Vrtitie se u krug vratili ste se u 2019. i sad vam istu foru prodaju nadam se da ce bar jos tri kruga na ringispilu da vas obrnu
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Klub da preuzmu Tole, Đurić i Nađ! Onda i Stanoje može da se vrati!
G

Gostpp

pre gotovo 2 godine

Nadam se da se sprdaš.
K

Kasandra

pre gotovo 2 godine

Epizoda 235😂😂😂
З

Задњи везни

pre gotovo 2 godine

Једном ко ниједном, други пут ко и први пут, а трећи пут ће ваљда стварно да оде. :)
n

nebo

pre gotovo 2 godine

Kako moze neko da ostavku kad nije ni radio u Partizanu vec par godina??? O cemu ovaj prica
a

adjutant

pre gotovo 2 godine

Gde bas sada pred AEK.......Unosis nemir u ekipu.
N

No

pre gotovo 2 godine

Postaje trener FK Partizana .
@

@No

pre gotovo 2 godine

A Stolica sporCki direktor! 😂
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Sjećam se da je Partizan dobro poslovao dok je Krstajić bio sportski direktor. Tada je Stanoje bio trener. Mislio sam da će Partizan od te sezone da krene ozbiljnom uzlaznom putanjom, ali se budale posvadjase na zimu, Partizan bio prvi, ne sjećam se koliko je tačno bilo bodova u odnosu na Zvezdu, +10 čini mi se. Dobi Stanoje otkaz pa onda Krstajić otišao zbog njega ili je bilo obrnuto, dodje Avram Grant u jedva uze titulu haha.. Neka vrate sada Krstajica i Stanoja. Mi se sprdamo sa Stanijevicem, ali on je pravi ratnik. Problem je samo sto je nekada ograničen sto se tiče evropskih utakmica.
Y

YOLO7

pre gotovo 2 godine

Toletove godine,mora da se salis
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Pa da, ali znam da je Partizan bio dobar tada. Bilo im bas dobro krenulo. Tada su igrali Stefan Savic, Brašanac, Radosav Petrović, Fejsa, čuveni Cleo, Tagoe tek došao čini mi se, Lazar Markovic i Ninković tek dosli u prvi tim, sezonu kasnije dolazi Mitar… Dobro im je išlo. Bilo je potencijala. Možda nisam vidio neke stvari, jer sam bio mlad. Ali sa gledajući kroz rezultate Partizan je bio bolji jego danas. Ili prošlih sezona. Od tada je išlo Partizanu sve losije.. Pa eto, je li bio Partizan bolji tada ili danas?
I

Ilijev

pre gotovo 2 godine

Narednu podnosim 2026 ....
S

S1

pre gotovo 2 godine

Jesu ostavke ko minusi? Dve cine da ustvari nije podneo ostavku?
u

urrrrraaaaa

pre gotovo 2 godine

hvala za Leonarda , Evertona ,Sumu , Asana , Sadika ......ja sam nekako svario i 20 zalutalih pojacanja prethodnih godina , ali zbog Miljkovića koji nije poslao centarsut u ,,16 ,,cele sezone i Šehovića u oba mandata pijem lekove redovno
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Sta je uradio Suma kao najskuplje pojacanje u istoriji kluba?
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Druže nije njih Ilijev pronašao, nego su mu ih nudili razni menadžeri pa je uspeo da ubode par pojačanja. On je tu samo da preuzme zasluge
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Jedina dobra stvar koju je uradio! Ajmo i ostali !!!
P

Petar44

pre gotovo 2 godine

Jedna lepa vest za nas 😊
d

djovani

pre gotovo 2 godine

Koliko samo naivnih navijaca, ovo su uradili u dogovoru kako bi ugasili požar a suštinski opet isti ljudi u foteljama. Mazanje očiju klasično za naivne a po komentarima bih rekao da je naivnih mnogo. Isto tako je i prošli put " otišao"

geostartraca@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem za ovog dečka!!!
J

Jaaaaa

pre gotovo 2 godine

Jel jubilarna?
Z

Zasto

pre gotovo 2 godine

nisi poveo i bracu Vazuru i Vuletića? Obzirom da ste sva trojica krivi za neuspehe Partizana red je bio da u paketu odete ali ona dvojica misle da su bogom dani da vode klub.
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Samo nikako da odu oni koji su pre njega trebali
N

Niskoz

pre gotovo 2 godine

Osta stolica,a na njoj katanac.
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Ooo, bombaš opet ide? Šta ćemo sa tvojim bombama? Ostavio si ih da eksplodiraju kad tebe nema?
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

Ode iglica osta stolica.
L

Lazinho

pre gotovo 2 godine

Bombas Ivica razneo samog sebe da sacuva VV...
M

Mk

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo dzabe dok ne ode tandem Vazura-Vucelic. Oni sahranjuju Partizan već godinama. Vuletic je pravnik i imao je svoju dobru rolu u odbrani kluba, Iliev je antipatican i nije za sportskog direktora ali ovaj tandem upravlja finansijama kluba i odlucuje o sudbini fk Partizan. A sa njima pitanje je ima li uopšte budućnosti za Partizan posle ove sezone? Kako ih više nije sramota posle toliko blamiranja, toliko sušnih godina bez trofeja, dokle? Sveli ste nas na nivo Vojvodine, Cukarickog. Zvezda kao da je Bajern postala nedodirljiva a velikog udela u tome imaju ova dvojica! Svojim amaterskim vodjenjem kluba, svake dve godine radite rekonstrukciju tima, šta vam to govori? Da ne znate!!
m

micura

pre gotovo 2 godine

sad ce hvala bogu jedan po jedan.......Stolica leti posle Kiprana .....Vazura posle njega jer neće više smeti ni da dodje na stadion.........a najveći problem će biti dozivotni predsednik sa tompusom.............Sava predsednik, Tole pocesni predsednik, Ivan Tomić sportski direktor , Veljko Paunović trener
P

Pfc

pre gotovo 2 godine

Malo radosti i za nas
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

Nadam se da neće biti kao prošli put, dao ostavku, a ostao u klubu i nastavio da radi kao sportski direktor na crno...!!!
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

Gde ćeš bre PRIKE? Više niko ne garantuje za tebe i ideš a
V

Vidikovac

pre gotovo 2 godine

Željko Pantić: Partizan. 1:0
F

Fuenlabrada.

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA ILIJEVA I VUCELICA SA JUGA!
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 2 godine

Odlicna manipulacija za navijace i cuvanje fotelja do daljneg...gdje ce Vucelic i Vazura da mu cuvaju ledja a on ce kao biti zrtveni jarac i moralna satisfakcija za los rad i poslovanje Partizana u prethodnim godinama!!!
S

Sojke

pre gotovo 2 godine

Ne cveta cvece u vase preduzece!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ja koliko sam upućen on je u ostavci već davno. On je tu istu ostavku pre nekoliko godina podneo. Aj sad i ova dvojica preostalih i da se vrate kao da pomognu klubu kao i do sad. Ove bre ni smak sveta neće iz Partizana oterati
1

118d

pre gotovo 2 godine

Najomrazenija licnost u klubu trenutno. Vazura je dileja, izgleda kao da ne zna pertle da veže, na licu mu se vidi da je stranacki ubacen bez ikakvih referenci. Vucelic senilni starac, vec ispricana priča. Ali Iliev se toliko iskompromitivao, toliko nebuloznih izjava dao da me je sramota njegove sramote. Samo idi, sto dalje idi i ne osvrci se. Bio si gotivan kao igrač ali si pljunuo na fudbalsku karijeru. Savo Milosevic za novog SD!!
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...vidim da dosta vas predlaze savu, a ne smeta vam sto on suruje sa ovima iz saveza???
G

Gost888

pre gotovo 2 godine

Zvezda(n) će crkneee!
S

Sad će da bude..

pre gotovo 2 godine

Počasni direktor XAXAX Povedi i onu dvojicu !!!
@

@sad ce

pre gotovo 2 godine

Mnogo trazis druze, pa mora neko i da ostane... 😂
h

hhiiuu

pre gotovo 2 godine

Steta...Odlican vam je bio ovaj...🤣🤣🤣
G

Gost555555

pre gotovo 2 godine

Koja prodavanje magle... Ovaj covek misli da smo stvarno toliko glupi?! Koliko je puta odlazio a u stvari nije... Lazu nas vec 7 godina... Kao odlazi da bi sacuva drugima fotelje i sebi a u stvari ne ide covek nigde... Dok svi ne odu nema predaje... Svaku utakmicu da cujemo,, Vucela lopove,,, uprava napolje,,,
G

Gostgsh

pre gotovo 2 godine

Ja Garantujem da je ovaj put ozbiljno...
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ilijev je kao onaj gif sa Barnijem iz simpsonovih kada ga Mo izbaci iz kafane, a ovaj mu se pojavi iz ledja.
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Ovakvu upravu ni crnom (crveno-belom) neprijatelju ne bih poželeo jer ko je ove imao tj ima ni crna zemlja mu neće teško pasti!
B

BobanDam

pre gotovo 2 godine

Direktan udar na Crvenu Zvezdu! Kao ciganin duboko sam tuzan... To je jedini covek koji je garantovao za igrace :D
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

Kojih uspeha mrso jedna! Sve najgore ti zelim odlazi iz Partizana zajedno sa V&V..gadno mi i imena da im napisem! Raspali se dabogda!! 5godina titulu nismo uzeli i jos 10 necemo koliko ste nas upropastili
N

Nekoiznutra.

pre gotovo 2 godine

U prvom mandatu ore oatavke je imao 3000k e platu, zatim podnoai ostavku a i dalje obavlja funkciju sd i sam sebi povecava platu na 6000k. Toliko o sistemu
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Jel ti verujes da je neko stvarno dao njemu toliku platu ? Pa to je isto kao i za transfere i za plate igraca. Transfer milion evra, agentu ide po ugovoru 450 hiljada evra, a zapravo ide 300 hiljada evra i nije milion evra nego je 800 hiljada evra i taj igrac nema platu 400 hiljada evra, nego 300. I nadju se sedmorica koja godisnje imaju trideset hiljada evra platu, a ubaceni s marsa, imaju 5 hiljada. Tako su i ilievu dali 30 hiljada evra mozda, da statira, a ugradili su se skoro milion evra za osam, devet godina, samo na njemu. Ugovori nigde nisu transparentni i pouzdani, a u Srbiji tek to je cirkus i za to nije potrebna velika pamet da bi se shvatilo.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Ostani iglice zavi ih još malo u crno
G

GostX

pre gotovo 2 godine

Zna se ko u partizanu pali i gasi svetlo.Ovo je bacanje prasine u oci.
G

Gaxter

pre gotovo 2 godine

Svaka čast autoru teksta na naslovu,opet.😂
c

crno-beli

pre gotovo 2 godine

Idi vec jednom.....hvala ti za dobre igrace, a za one lose ....potrefi ....se !!!
Z

Zvezdas dokraja

pre gotovo 2 godine

Ma daaaaaaj bre,,,gde sad kad je najlepše.Stvarno sam se veselio tvojim glupostima
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Tresla se gora,rodio se mis
G

Gostim se

pre gotovo 2 godine

nije on problem vec ova dvojiv VV
1

11

pre gotovo 2 godine

Moćan ovaj stolica
G

Gost54

pre gotovo 2 godine

podneo ostavku po drugi put ... sta nam radi ova mafija brate dragii...
p

pace

pre gotovo 2 godine

koji put on podnosi ostavku pa ostaje u klubu a kad ce ostavke da podnesu vucelic i vazura
I

Ivice ostani!

pre gotovo 2 godine

Pravda za Ivicu Bombasa! Jer "ja odgovaram za ovog momka ovde"!!!

Miki_Rubiroza23

pre gotovo 2 godine

Ali, OPET 😂
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

po koji put?
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Dok ne podnese ostavku i trećeg puta nema nista...

Boris Novkovic

pre gotovo 2 godine

Stolica win 😂