Komentari na vest

Iz Radničkog u Radnički – Čolović iz Kragujevca u Niš

K

Kg

pre 3 meseca

Kada ode igrac lako ga je pljuvati imao je mana kao i svaki ali veliki doprinos imao je na igru umeo da zadrzi loptu i centrira sto nijedan igrac u timu nije umeo Sretno decko.
K

Ksavijer

pre 3 meseca

Iz šupljeg u prazno.
S

Stefankg

pre 3 meseca

Na trenutke bljesne. Retke trenutke... Ostalo sve tracenje lopte, sansi. Dribler u prazno..10% uspesnosti fok ima loptu u nogama...ima ko da igra umesto njega
F

Felikss12

pre 3 meseca

Ovaj decko me razocarao. Covek je bio u Irskoj, sama po sebi previse interesantna zemlja u koju ne ide svako sa ovih prostora. Uhvatila ga depresija i tuga za otadzbinom i na svoju stetu zbog nostalgije raskinuo ugovor. Ljudi bili u šoku. Od tad ga ne smatram vise fudbalerom a ni odraslim covekom.
M

MM003

pre 3 meseca

Koliko je zemlja ozbiljna, toliko liga nije tako da nije baš za pohvalu tamo što je bio. Pa njima najskuplji tim (Shamrock Rovers) vredi manje nego naš najjeftiniji.
v

vlajko123

pre 3 meseca

irska ima amatersku ligu. sve sto imalo vredi igra po engleskoj
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Slazem se. Egzoticna liga u kojoj nema kvaliteta jer sav kvalitet pobegne u Englesku i njemu je bas bila sansa da tamo uspe da izigrava Maradonu, a on, nista.... Ne pljujte vi irsku ligu vec igrace koji ni u njoj nisu uspeli!
N

Nista nista

pre 3 meseca

Dao NULA golova u Saudijskoj Arabiji. Ovi mu isplatili sve samo da ga više ne gledaju. Da mu nije bilo Vlade Sojketa tamo s kojim je bio cimer, najurili bi ga i ranije.
k

kg centar!

pre 3 meseca

prepotentan,bezobrazan,svojeglav ,dribla u prazno ,bez učinka .Jako loš po kolektiv ,videlo se i prvo kolo da je Vidosavljević proigrao i prodisao bez ovog ,gušio ga je .
4

474849

pre 3 meseca

Denisov agent Batica, sest meseci bez kluba,a pre toga leotar trebinje pojacanje samo tako
G

GAGI MORSKI PAS

pre 3 meseca

Kakve promašaje pravi Radnički Niš,pa to je neviđeno.Denis je kvaliteta recimo Vršac,Tekstilac. Batica ugura sve što drugi nisu hteli u Radnički. Vrati se Marko Jovanoviću !
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Rastera sve strance a dovede sav domaci skart koje ni srpskoligasi nisu hteli.