Goran Stevanović Plavi (©MN Press)
Goran Stevanović Plavi (©MN Press)

Iznenađenje iz Kruševca: Plavi Stevanović napušta Napredak

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.12.20. | 12:46

Rastanak posle odličnih igara u finišu jeseni

Kako je izgledalo u prvoj polovini jeseni, Napredak je fenomenalno završio polusezonu. Sa dna tabele skočio je do ivice opstanka, sa tri boda manje od Novog Pazara i Javora, koji će zimovati na bezbednom.

Najzaslužniji čovek za preporod Napretka je Goran Stevanović, trener koji je preuzeo ekipu u 11. kolu i u devet narednih rundi osvojio 13 bodova. Od devet poraza koje je tim upisao tokom jeseni, samo dva su bila pod mandatom Plavog. I kada se činilo da će Kruševljani s njim napraviti tokom zime platformu da na proleće izbore opstanak - iznenađenje! Stevanović odlazi iz Napretka!

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, iskusni trener je rešio da potraži drugu sredinu i sporazumno će raskinuti ugovor sa Čarapanima. Narednih dana bi trebalo dve strane da se oglase i saopšte da im se putevi razilaze.

Nekadašnji trener Partizana i pomoćnik u reprezentaciji Srbije Goran Stevanović ne bi trebalo dugo da čeka na novi posao, jer posle odlično odrađenog posla u Kruševcu i brojnih pohvala koje je dobio javno od kolega za učinjeno, interesovanja ima i iz zemlje i iz inostranstva.

Napredak će zimu provesti na 13. mestu tabele, a već na startu proleća čekaju ga iskušenja, jer će igrati prvo sa Partizanom u Beogradu, a onda kod kuće sa rivalom za opstanak Javorom.



tagovi

Napredak KruševacGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara