Nikola Milenković (©Reuters)
Nikola Milenković (©Reuters)

Javio se i Napoli za Milenkovića kako bi zamenio Kulibalija

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.07.22. | 00:26

Senegalac sve bliži odlasku iz Napulja, srpski štoper viđen kao idealno rešenje

Već neko vreme Nikola Milenković nije ni na nebu, ni na zemlji po pitanju nastavka karijere. Fiorentina ne bi imala ništa protiv da srpski štoper ostane, Inter se pominje kao realna destinacija, dok se sada za zdravlje raspituje i Napoli.

Ništa čudno, s obzirom na to da je Kalidu Kulibali sve bliži odlasku iz Napulja i da bi čak mogao da se preseli u Barselonu ili Čelsi. Italijanski Skaj navodi da je lično Aurelio de Laurentis kontaktirao Falija Ramadanija kako bi video kakve su šanse da Milenković ne ode na sever, već jug Italije.

Izabrane vesti

31. jul, 20.00: (1,42) PSŽ (4,60) Nant (7,50)

Nekadašnji biser Partizana mogao bi Fiorentini da donese najviše oko 15.000.000 evra i toga su na stadionu Artemio Franki svesni bez obzira što je godinama stub odbrane. Inter ga je poželeo, ali tu sve zavisi od budućnosti Milana Škrinijara. Nerazuri danima vode pregovore sa Pari Sen Žermenom oko prodaje slovačkog štopera, pominje se suma između 60.000.000 i 70.000.000 evra, a ako on ode Milenković ili Bremer biće njegovi naslednici. Možda obojica, ako sa stadiona Đuzepe Meaca ode i Stefan de Fraj.

Napoli gubi bitku za Kulibalijev ostanak i De Laurentisova reakcija jasno pokazuje da se klub sprema za život posle snažnog Senegalca. Milenković bi u Napoliju, baš kao i u Interu eventualno, igrao grupnu fazu Lige šampiona, a njemu bi pored toga izuzetno bilo važno da zadrži status standardnog prvotimca kako bi gradio formu za Mundijal u Kataru gde će biti jedna od glavnih uzdanica poslednje linije Srbije kod Dragana Stojkovića Piksija.

Milenković je sada u poslednjoj godini ugovora sa Violom i ovo bi bila poslednja šansa za klub da na njegovoj prodaji nešto zaradi.


tagovi

Nikola MilenkovićLetnji prelazni rok 2022NapoliFjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara