Komentari na vest

Javor ugrozio ambicije Voše o evropskoj jeseni, Gigić ostavio bod u Ivanjici

1

1996 vosa novi sad

pre oko 1 godinu

Eto vam Ljubisavljevic odigrao cak 30 evropskih utakmica hahahahahahahahahahahhahahaaha Toliko od mene!
F

Firma1989

pre oko 1 godinu

Gigic u Vojvodini.
V

VosoVoso

pre oko 1 godinu

Trener pojma nema! Idraci mu se uopste ne prate i pokrivaju.Sta da se zameri igracu ako ga pustis na livadu i igraj kako hoces.Kod Bataka se vidi da nema taktickih i kljucnih momenata.Nije ih bilo ni kod Mime.Vojvodina ima SAVRSENE IGRACE i Zbiljoc je i 90% pametno investirao ali morace da nadje trenera koji ce te igrace povezati taktikom vise nego da sam siguran bili bi 3.Fali taktika! Igrac igra kako mu se kaze a kako su im rekli i trudili se treneri tako su i igrali.Ne igra se samo ma pobedu ej dozovite se vec jedno.
N

Novisademoj

pre oko 1 godinu

Javor je cvrsta ekipa i pritom teren veoma los.Sto ne znaci da je Vojvodina losa ekipa ali na losem tetenu je teze igrati.Ako smo mislili da cemo sa Javorom lako bas smo se prevarili.Ko god prati fudbal iz ugla cvrstine to je mogo uociti kod Javora.Nisu trebali da se povlace posle gola to vec trener mora da objasni sto se bunkerisu.Na mene je utisak ostavio Ljubisavljevic prema kime sam bio vise nego skeptican i rekoh jbt.sta je sad ovo kad su ga doveli.Posle manje minutaze za vosu ipak je stoper i to fenomenalan.Sto se videlo i pre povlacenja vose.Dujel,skok izlazi visoko brzo se vraca ima preglednost ima dugu loptu lepo barata sa obe noge i imam utisak da je tip igraca da ga se plase protivnici.Nisam zadovoljan bodom ali nie sve ni lose tako.Idemo napred.
N

Nikolau

pre oko 1 godinu

Ljuljaj Javore ❤
M

Markomalina

pre oko 1 godinu

@vošaNS Brate, mnogo mi je zao sto si ZAGNOJEN ljubomorom prema Milosevicu. Mozda jer tvoj sin nikad nece postici ono sto Jovke vec jeste?
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Ufff, sve pogresno tumacis, Milosevic je veliki talenat i to kazu oni koji se poprilicno razumeju u ovaj sport, da nije tako zar bi ga Nemci uzeli sa 17 g!?Ako kažem da je vec otisao ne mislim ništa loše, pa on je dete i iskusniji podlegnu tom pritisku i zelji da sto pre odu pogotovo iz ove rupcage. Ne znam kroz sta je prosao ali mogu da predpostavim, vidim kroz sta prolaze, novinari, pisci, sportisti, obicni ljudi...oni za koje bar neko napise pa tako saznamo. Zelim mu svu sreću i kao svima što zelim da sto pre odu iz ovog haosa, cim god da se bave!!
M

Markomalina

pre oko 1 godinu

Brate, ja ga trenirao, ja ga pratim. Momak je toliko zeljan, toliko dobar, ali ne vide! Ne vide!
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Mnogo losa utakmica Vojvodine. Vosa je bila daleko od sjajne igre pod Rastavcem, ali se cini mi se vidi znacajan pomak na jos losije pod Batakom. Nadam se da ce se pauza iskoristiti za neku znacajnu promenu, ovo ne sluti na dobro
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Popljuvaše me ljudi posle Čuke i paljenja mašine. Veliki ste klub! Nažalost, trenutno prosek u svakom smislu...
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Kad na jesen TSC ili Čuka, ali verovatno TSC i daj Bože da budu oni, klepe još 5-6 miliona eura od LE ili LK, Vojvodina neće nikad više prestići taj klub. Pa onda tamo opet one godine, kad isti uzme još toliko, tek onda neće. Zbiljić misli da je fudbal što i odbojka, pa daj isto da radim, znam posao, briga me šta drugi kažu. Aman bre veze nemate, ali veze! Umesto da budete deo srpskog trilinga, sa Zvezdom i Partizanom, jer imate istoriju, titule, tradiciju, vi se sramotite. Da igrate Evropu svake godine, da se borite za titulu, vi se brukate... I šta vam je Batak poboljšao igru, jel' može da se zna? Nije Rastavac bio kriv, već neznalice koji su doveli raspala tzv. "pojačanja".
G

Gost Rajder

pre oko 1 godinu

Giga robija rutinski realizuje u maniru rasnog strelca
Н

Немања123

pre oko 1 godinu

Не дају им близанци хахахахаха
I

Ići

pre oko 1 godinu

Će Vojvodina al verovatno kroz kvalifikacije za Ligu Konferencije. Lepo je Vislavski koji je bio direktor OK Vojvodine od 90 do 2000 i osvojio 9 Titula i 3 mesto u Kupu Šampiona rekao Zbiljiću kad je posle OK Vojvodine sa kojom je osvojio 5 Titula da nije isto voditi odbojkaški 7 fudbalsku klub gde je mnogo veći interes i da se ne zaleće obećanjima što je i uradio na početku sezone kad je najavio sigurno bar 2 il 3 mesto a i borbu za titulu. Zna Vislavski dobro jer je bio direktor omladinske škole Vojvodine od 80 do 88 u normalna vremena a i direktor FK Vojvodine 2001 kad su i on i Tanjga napustili klub zbog šećera i muljanha. Dobar savet uvek treba poslušati. Ćutati raditi i kad ostvariš cilj slaviti. Nije trebalo da menja Mimu 6 kog se kleo već sportskog Jovanovića koji je loše uradio prelazni rok i nagomila igrače sličnih karakteristikama plus 3 koja su se vratili iz inostranstva što zbog povreda što zbog loše forme nisu igrali u inostranstvu 2 do 3 godine. Batak danas u drugom kalkuliše i kad su dobili gol stihija. Igra bez centarfora a na klupi ga ima u Miloševiću il Kabiću. Uvodi Busnića umesto Uroša Nikolića kod 1 0 umesto ako ovaj nije mogao više da uvede Mirosavljevića ili Miletića ili obojicu. Sad nek pokažu za čega su od 1 Aprila protiv partizana tsc i pazara a sve direktni konkurenti.. Il da bude aprililiiii
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Onda mi ne gledamo istu Vošu, povratnici iz inostranstva su za nasu ligu pa i jace lige sjajni igraci, Malbasic je podbacio ali sam ubedjen da nije do njega vec katastrofalne taktike narocito kod Rastavaca, U. Nikolic je blago koje se užasno malo koristi a Ljibisavljevic je stoper koji je uz Vitasa odlican tandem. Milosevic je potpuno nezainteresovan za igru sto je nekako i ocekivano jer on je vec u Nemackoj a Kabic dugo bolestan pa povredjen. Batak je trener koji iskljucivo igra na rezultat bez petlje da igra ofanzivno, odnosno igra kukavicki a to je odlika gotovo svih trenera u ligi ali opet za Rastavca je ozbiljan trener. Zbiljic, covek od poverznja onih koji su ga tu i postavili, cuti, radi i ceka milostinju! Voša trenutno u mladjim reprezentacijama ima 3 igraca u17, u19, u21 a Cuka 12 mislis li da je to slucajno i nezasluzeno, posledica ocaj'og rada i nista se nece promeniti ako ostanu sadasnji treneri i rukovodioci te škole!!
@

@VosaNS

pre oko 1 godinu

A gde je to Milosevic pokazao nezainteresovanost? Gde si to video? Koliko tebi brt nije dobro
E

Eleven

pre oko 1 godinu

Jednostavno trener ne zna da vodi utakmicu, videlo se da Lazarevic ne moze vise da igra a on uvodi Busnica i pada gol odmah.
g

gost021

pre oko 1 godinu

u novom sadu brani 2:0 i primi dva gola a u Ivanjici opet brani 1_0 i primi gol e moj treneru nemaš ti pojma
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Kada igras ovako kukavicki ne zasluzujes ni bod a ne pobedu! Kakva Evropa, pa ovo je na nivou opstinske lige. Dodjes u Ivanjicu na ovu livadu i ne pokazes ni trunku zelje da napadas, onda kad nekako povedes menjas jedinog u ofanzivi koji ima zelju da igra uvodis defanzivnog veznog i jos cekas sa izmenama i hoces bodove, pa kako! U ovoj ligi nema trenera koji bi mogao da bude trener u 3.holandskoj ligi ovo je antipropaganda fudbala bez obzira na ove livade od terena koji je u super ligi 80% kada bi se igralo ofanzivno bilo bar golova. Igraci koji igraju nasu ligu su nemerljivo ispred trenera, trenera kukavica i neznalica. Zbiljic je prvo rekao i borba za titulu pa je korigovao ne sada vec 2026, pa pocinje pocetkom marta obnova terena, obnova stadiona, zar neko misli da se on nesto pita, pita se onoliko koliko i navijac sa severne tribine bas kao u svakom klubu. Tu smo gde smo ni mrdnuti se necemo jer nismo mi ni zasluzili bolje kada dopustimo da nas ovakvi vode, lazu, varaju...
N

News

pre oko 1 godinu

Bata djora je rekao da imamo najbolje trenere u Evropi. Kakva Engleska skola fudbala,kod nas diploma ne vazi dok se ne zalije sa dve litre rakije i pecenim prasetom.
0

032

pre oko 1 godinu

Дукуре играч утакмице!
G

Gost24

pre oko 1 godinu

Dukure 5,5 hahaha hahaha pa ko ovo ocenjuje?