Komentari na vest

Jedna bomba odjeknula Marakanom, dve su pred detonacijom: Kolarov i Krstičić blizu potpisa

Z

Zotax

pre gotovo 3 godine

Nije mi jasno ... Kolarov blizu potpisa a trazi Interu 2m po sezoni ... Nisam znao da smo mi u tako dobroj finansiskoj situaciji ...
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Posle Aleksandra Vučića stižu Aleksandar Dragović i Aleksandar Kolarov, čeka se Aleksandar Brnabić.
M

Mozzarrtt

pre gotovo 3 godine

4-2-3-1 Borjan-Rodic, Kolarov, Dragovic, Gobeljic-Sanogo, Krsticic-Ivanic, Kanga, Katai-Falcineli.
t

tudjmanova govna

pre gotovo 3 godine

KRSTICIC DA, SPLAVAROV NE....NAZALOST SPLAVAROV DOLAZI 100% I TO SMRADU CE DATI DA DODJE U AVGUSTU
Z

Zanimljiva uvertira

pre gotovo 3 godine

@777 ne znam ko si i kako znas al svaka cast. Rece covek Dragovic je gotov ore mesec dana ako ne i vise, Dragovic dosao. Rece pre neki dan Kolarov i Krsticic nisu sto posto ali su blizu, evo danas vesti. Svaka cast!
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Kolarov je dobro pojacanje, ima veliko iskustvo, a i Deki moze da kontrolise njegov ego. On u Italiji ili bilo gde ne moze da igra u jacim timovima, vec osrednjim tipa Specije i Kaljarija. Mogao je u Rusiju i Tursku za vise love, ali i tamo se vise radi ili na Daleki Istok, a to mu je predaleko, ovo mu je opcija da se kulturno oprosti i ispuni svoje snove kao navijac. Krsticic je veliko pojacanje. Prijovic ce tesko doci, puno bi se para odrekao.
N

Nepijem

pre gotovo 3 godine

Niko ne moze da kontrolise njegov ego. Nije mogao reprezentaciju da ispostuje a ispostovace Zvezdu. Velika je greska ako on dodje iako ce njegovo ime / potpis povecati rejting Zvezdi, jer da se ne lazemo, njegova karijera je impresivna. Gde god je bio, igrao je. Sampion engleske 2x, FA kup, Liga kup pa evo sad i Serija A.
P

Penzosi

pre gotovo 3 godine

Kad zivite od nas... Nekao onda neko i igra od nas.. Za pocetak Kolarov i Krsticic...dok duh lebdi cigani ce leteti u nebo.
z

zak

pre gotovo 3 godine

Stojković ( 37 ), Ostojić (37 ), Natho (33) , Lola Smiljanić (34) , Brežančić (31) , sve sami juniori .
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Prijatelju imas izbor, ili da stanes pred profu ili da ispunis obecanje Stojketu. Brisi sa nasih vesti, i razmisljaj odakle vama pare za plate igraca i pojacanja, jer vi najavljujete renovaciju tima. Koji duh vama sipa u kasu.
t

tudjmanova govna

pre gotovo 3 godine

KRSTICIC DA, KOLAROV NE....BOMBE SVAKAKO NISU ALI KRLE JE DOBRODOSAO JESTE SPOR ALI NEMAMO NEKA RESENJA TRENUTNO SANOGO JE TATA ZA MNOGO STO STA ALI SU DRUGACIJI TIPOVI
t

tegi debela striptizeta

pre gotovo 3 godine

samo glup i neupućen može reći da kolarov nije ogromno pojačanje za zvezdu.Čovek je pre dve godine bio u idealnom timu serije a.Prekidi,iskustvo,fizička sprema(bez obzira na godine),siguran sam i voljni momenat(u suprotnom nebi dolazio,otišo bi na istok za veću lovu).NAPRED ZVEZDA
B

Brzi30

pre gotovo 3 godine

O Krstičiću ne treba trošiti reči iskusan i proveren igrač koji drži sredinu terena i igra na znanje i iskustvo,što se tiče Kolarova zaboravimo stvari iz reprezentacije što su se dešavale,ima godina a i velikog iskustva i isto ne treba puno trošiti reči o njemu svi znamo gde je igrao kroz karijeru,ali on i u ovim godinama može da nam pomogne i te kako pogotovo u kvalifikacijama i ako bog da ulaskom u LŠ jer ima veliko iskustvo igranja velikih utakmica a i te kako nam može pomoći, u prekidima (slobodnjacima) jer svi znamo kakvu levu nogu poseduje.
@

@gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Najrealniji lik na komentari. Svaka cast!
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Napadamo usatog!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja nisam oduševljen dolaskom Kolarova. Jeste, znači i kao ime, i kao fudbaler, fudbalski će da doprinese, samo se plašim loše atmosfere koju nosi sa sobom i toga što baš i ne voli da se vraća u odbranu kad ne igra u Italiji. Bukvalno mi je mačka u džaku. A i za Krstičića ne znam šta da mislim. Bio je dobar prošlog puta, nadam se da će i ovog.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Ne verujem da ce igrati on levog beka ,mozda na nekim utakmicama ali mislim da ce on vise kao taj treci stoper,sto je igrao u Interu i neke utakmice Rep. Srbije
G

Gost816

pre gotovo 3 godine

@ppstic Jos gore ako ce da igra stopera, ne treba nam tip jednostavno.
B

Brojčanik

pre gotovo 3 godine

Misli...?
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Krstičić bomba? E šta sve neću pročitati... Kolarov je pojačanje ogromno i na beku a tek na štoperu u odnosu na naš kvalitet, a Krstičić može da bude samo opcija sa klupe da se rasterete Kanga i Sanogo jer ni jednom ni drugom nije ni blizu da bi ih istisnuo iz startnih 11.
J

Jole pra i

pre gotovo 3 godine

Od Kad je krsta otisao... Nema ko godinama da poveze srednji red...
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Ne gresis ali nisi ni u pravu on ce biti taj treci u sredini bar za evropske utakmice bice taj igrac koji iznosi loptu napred ,posto on nije klasicni zadnji vezni kao Sonogo koji je jak u duel igri ..on je izmedju pleja i zadnjeg veznog,time ce vise da se oslobodi defanzive,sto ga je malo gusilo za igru napred to jest dolazilo do zamora materijala...
M

Mornar

pre gotovo 3 godine

Krsicic je igrac za ligu evrope, a ne za lš. Procice kao Kanjas. Previse je spor za lš
Y

Ya

pre gotovo 3 godine

prvo se otarasite Vukanovica,Srnica,gobeljica,gajica...
L

Lulw

pre gotovo 3 godine

Gajica? Ok.
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

ne znam samo zasto Kolarov zato Rodic i ide kao zasicen zna da ce Kolarov biti prvi izbor
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Svaka cast za komentar Kragujevac,ni meni nije jasno sta pisu pa svi dobro znamo da bez matore kokoske nema dobre supe,treba nam dva tri iskusna igraca,secate se Milana iz 2005godine nijedan igrac nije bio ispod 30 godina,igrali finale pa posle uzeli usatog.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Znaci spremamo se za finale ,ali cega ??? Iskreno u finalu kupa Sam mislio da cemo da ih pregazimo ,sto smo I trebali kakve igrace imamo ,a kakve oni !!! Nismo imali igru vise od 60 minuta ...Marin je za sve njih Dr.Mr fudbala ..
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Znaci prvimo nove "Zvezde granda" na mari, bravooooo!!!!Salu na stranu, nemam generalno nista protiv da se dovede bilo ko, bitno je da taj neko bude pojacanje u pravom smislu te reci ( takvih pojacanja smo se nagledali u zadnjih par godina),da se uklapa u filozofiju ekipe, kluba i nije vazno da li ima 15 ili 35 godina jer to u modernom fudbalu ne igra vise nikakvu ulogu. Medjutim, ovo mi deluje kao panicno i vestacko dovodjenje svega i svacega ( ne trvdm da nisu pojacanja) u, prevashodno marketinske svrhe i tu se ocigledo ne zale pare. Pitam se odakle, imajuci u vidu pandemiju, manje prihode od uefe, vecih transfera skoro da nije ni bilo, pola evropskih ekipa grca u nedostatku novca, itd, itd.???Sve u svemu, mnogo pitanja a malo odgovora i bojim se da ce neko jednog dana morati da otvori neka pitanja, a do tada,nek nam je bog upomoc!!!
L

Loki6495

pre gotovo 3 godine

Niti sam bot niti ista slicno da me ne napadate svi ali mislim da nije tako bas uzasno da dodje Kolarov. Ako odlazi Rodic, ozbiljni bekovi ostaju samo nedostizni Mladenovic, jos nedostizniji Ristic i eventualno Antic. Sve bi njih radije video u Zvezdi ali deluje nemoguce. A ne verujem da ce Kolarov traziti ugovor kao Dragovic, Borjan, Ben itd. A sigurno bez obzira na godine nije upitan njegov kvalitet za nasu ligu, a za Evropu je odlican i za prekide i za izgradnju igre od noge do noge. Plus sto cemo protiv najjacih protivnika verovatno igrati sa trojicom stopera i on je tu dobar i kao levi stoper i kao levi bek. Uz to, nema teorije da ce on pored Stankovica moci da se bahati ili unistava atmosferu, siguran sam da to nijedan igrac ne moze da uradi ni najmanje, dok je Stankovic trener. A s obzirom na iskustvo uvek moze da pokaze muda i bahatost ako naletimo na neki klub iz lige petica, pa da podigne hrabrost i saigracima. Tako da, po meni nije najbolji izbor, al se ne protivim njegovom dolasku.
B

Blentooo

pre gotovo 3 godine

Oke je sve sa kolarovom dobar je za rotaciju sa rodicem i ako bi voleo nekog mladjeg da vidim tu,al po koji put vracate krsticica i srnica to me nervira duzi niz godina sto nema skauta na mapi nego sve u krug vrte igraci kao i pre kad nismo imala pare za nista,a ima dobrih igraca za jako male pare posaljes skauta u juznu ameriku naci ce neko kvalitetno krilo za male pare ,vezni po meni ovaj banjac i tsc decko je izuzetan talentat al otici ce u neki dinamo zagreb ili neki drugi klub i prodaceg ga za velike pare
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Srnic je koristan igrac pokriva dosta pozicija plus je borben izginuce za svaku loptu,iskusan je igrac,voli Zvezdu...a Krsticic ako dodje dolazi da igra kao tajtreci igrac u sredini jer takvog nemamo,iznosice loptu..i oslobadja Kangu defanzivnih zadataka
D

Dimcina

pre gotovo 3 godine

Znaci Falko menja broj kao Ivanic prosle godine?
R

Realni budimo

pre gotovo 3 godine

bomba Kolarov 35-36god? ok ima neko ime ali budimo realni... Krsticic u AEKu nije ostaoa klub mislim da vazi ponigrackom kvalitetu kao zvezda ili slabiji i onda on da je bomba? Dragovic da, ali ova druga dva pojacanja bas i ne
S

Slobodan Penezic

pre gotovo 3 godine

Tako se to radi za drzavnu mezimicu.
Д

ДСКВ

pre gotovo 3 godine

Ау људи моји, какав црни Коларов, пропала инвестиција. Он је зрео за пензију
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Nama treba centarfor za LS.
P

PrstNaCelo

pre gotovo 3 godine

Ako se nastavlja trend od ranije,da opet u klub dovodimo igrace 30+,onda ne treba ocekivati rezultate u Evropi.Dragovic svakako moze da odigra jos par sezona kvalitetno,ali prodavati mlade,potencijalno jako kvalitetne igrace za 2mil. (koji se uglavnom kroz par sezona prodaju min za 10x vecu sumu) i dovoditi igrace od 35g za jako lepu godisnju platu...Jasno je svima da Zvezda ne moze da proda igraca kao sto ce ga kasnije prodati Porto i Benfika, kao i to da klub zivi od prodaje igraca,ali to je nas mentalitet.Umesto da kroz 2 sezone formiramo igraca i prodamo ga bar za 6-10mil. ,mi lepo uzmemo 2mil dok je vruce i dok si na vlasti,pa lepo dovedes igrace od 35god da zavrse karijeru u voljenoj Zvezdi i to nazovemo transfer bombom...Potencijal izraste u dobrog igraca,dobri igraci predstavljaju sansu za ucesce,rezultate i prezentaciju u Evropi,pa se proda igrac...jednostavna formula,nisam ja izmislio toplu vodu,tako funkcionisu svi ozbiljni timovi!
A

Aco S

pre gotovo 3 godine

Rodic i Kolarov se ne mogu porediti.. Jasno se vidi kako je dres natopljen znojem, trudom,željom i izgaranjem za Zvezdu od strane Rodića, a Kolarov se pokazao na zadnjom reprezentativnom učešću i nikad srce ne bi ostavio na terenu kao ovaj dečko..Ako želi da ode iz Zvezde i da se afirmiše u inostranstvu treba ga pustiti,al Kolarov mu nije adekvatna zamena ni blizu..
x

xaxaxaxaxaq9

pre gotovo 3 godine

Da bas zato sto nije natopio znojem dres je igrao u sitiju,interu,romi,laciju.Panetan si vidim hahahahaahaha ajde pakuj knjige za skolu da ne zakasnis
s

spacebound

pre gotovo 3 godine

Budimo realni, Kolarov je izmislio fudbal za Rodica. Ne kazem da je Rodic los ali nikad nece postoci ni 20% Kolarove karijere. Ovaj igrao u najvecim klubovima a Rodicevo inostranstvo moze da ide prema Pojskolj, Slovacka max Turskoj.
A

Alapače

pre gotovo 3 godine

Neki tandaraju o Kolarovu, a čovek kućni prijatelj sa Dekijem.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

KOLAROV NE!!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Bilo bi lepo da se reaktivira i potpiše ugovor i Pižon. Od Kolarova je neuporedivo bolji a manje bi koštao plus voli Zvezdu beskrajno. On i Kanga imaju zajedno nešto više od 100 godina zajedno. Bio bi to neviđeni spoj mladosti i iskustva. "Najiskusniji" tandem u Evropi.
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Uz ovakvu vest treba odmah napisati novi hvalospev o Stanoju ili tako nešto... treba držati stvari između Zvezde i Partizana u ravnoteži :)))
G

Gostioničari

pre gotovo 3 godine

Da se ne lažemo. Kolarov još uvek može biti od koristi Zvezdi. Nije za Inter, City, i druge velike klubove, ali i u 35. godini može odigrati dobro za Zvezdu i pomoći joj da se plasira u neko evropsko takmičenje. Veliko iskustvo je iza njega, autoritet je pred sudijama. Ja ga lično ne poznajem, i nisam upoznat s njegovim ljudskim kvalitetima, vidim da se oko toga podigla prašina. Ne verujem da bi Stanković dozvolio da mu neko ruši autoritet i atmosferu u svlačionici. I Krstičić je kvalitetan igrač. Ja nisam fudbalski trener, već gledalac, navijač. Sastaviti TIM nije lako, pokazalo se to u mnogim velikim klubovima. Moje laičko mišljenje je da nam je potrebniji Kolarov od Krstičića, zbog deficita igrača na toj poziciji. U svakom slučaju, dolaskom Dragovića rukovodstvo je pokazalo da puca na visoko (čitaj Ligu šampiona), pa verujem da znaju šta rade.
M

Mile rs

pre gotovo 3 godine

Po ovome kako ja vidim zvezdu iduce sezone,mustafa ce opet skidati gace.
m

miha1990

pre gotovo 3 godine

Po meni ce pre Arnautovic doci u Zvezdu nego Prijovic. Ako ne ovaj onda neki prelazni rok u skorijoj buducnosti. Vise mi je on taj tip coveka nego Prijovic - od njega mislim da nema nista. Sve mi mirise na tako nesto.
S

Slunto

pre gotovo 3 godine

Eh da se jos rjesiti,gobeljica vukanovica.
R

RSB

pre gotovo 3 godine

Znaci opet dovodimo igraca od 36 godina koji se oporavlja od ozbiljne povrede...
N

Neutron

pre gotovo 3 godine

Sve zavisi od spremnosti i ozbiljnosti, ali Kolarov ce ispadati u odbrani, uzeti masne pare, jedino odlican sut ako krene u sredinu (posto Kangu vise ne sluzi) i slobodnjaci. Veznjak nam treba, Krsticicsa sa Sanogom. Mene vise brine desni bek, Gobelji se zahvaliti, a Gajic je promenljiv. Rodic je odlican, bolje njemu povecati platu i dovesti levog beka koji je perspektivan. Napadac pod obavezno, Falcinelli verovatno ne ostaje, Pavkov zavisi kako je motivisan, a Krstovic je vrlo motivisan al dzaba.
l

lazar1234

pre gotovo 3 godine

Nisu mi jasni negativni komentari u vezi dolaska KOLAROVA (ako nešto od toga bude) svako ko se iole razume u fudbal ne računajući one koji igraju PES složiće se da takvog igrača nismo imali 30 godina.
L

Lex

pre gotovo 3 godine

100 komentara, a nikome da padne na pamet da Kolarova dovode jer može da igra i levog beka po potrebi, a i levog stopera u formaciji sa tri stopera. 5 u odbrani je nešto što će Stanković forsirati protiv bilo kog jačeg protivnika, a Kolarov (iako nije sjajan u odbrani), može da omogući iznošenje lopte i siguran pas iz zadnje linije. Ne gledajte ga samo kao levog beka, jer već neko vreme pokriva obe pozicije...
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Sto se mene tice jedna vest me obradovala a druga rastužila. Obradovao me mogući odlazak Rodica a rastuzio dolazak Kolarova. Tačno je mi trebamo oba beka ali Kolarov nije taj. Dolazak Dragovića je prava stvar još ako dodje Nesa biće dobro. E sad ako je Miloje podpiso za Aek sumnjam da će ga pustiti.Treba nam još centafor ovaj Falcineli nije nesto pokazao I ostanak Kataia i Ivanica, ako oni odu onda je sve džaba.
B

Brapo

pre gotovo 3 godine

Za kad nam treba Kolarov?
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Jel javio Terza Aci da Ronaldo odlazi iz Juventusa? Eto šanse prava devetka da se dovede.
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Ja bih pre doveo Pesica Krsticic ne znam moze da se nadje neko iz omladinaca sa slicnim karakteristikama ali ajde a Kolarov kvari atmosferu i plus je van takmicarskog ritma.
C

CZ

pre gotovo 3 godine

Jedan od kreatora igre kod Vladana Milojevića kaže autor ovog teksta. Igrao jednu sezonu. Njega je kao krearora igre napravio Božović koga su svi zaboravili i koji je bio napravio najbolji tim. Radonjić, Letalek, Krstičič, Kanga, Srnić, Savić, Donald... Zaboravili ste vi ko je formirao pravi napadački fudbal u zvezdi. Da je imao još kondicione trenere kakve treba i da mu ne ukradoše titulu 2017 u dvokrug trokrug sistemu ne bi ga zaboravili. On je uveo brzi fudbal, jaku sredinu i brz napad. Milojevič je samo rasturio to i napravio bunker ekipu.
P

Pomoćnik Redakcije

pre gotovo 3 godine

Mnogo lupate u komentarima,igrač je ili dobar ili nije,ne gledaju se godine a zaradu tražimo od Evrope,tada i igračima skače cena.Još malo nam fali za to 15 mesto,zato i prave ovakav tim !
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Nova zanimacija "procenitelja" ko je dobar a ko nije... Mora se o nečemu ili nekome davati mišljenje. Račića prozivali sve dok nije u Valensiji zaslužio pohvale a onda nagla promena mišljenja. Ivanića proglasili neznalicom a sada je druga priča. Njegoša ismevaju. Šta su tek pisali za Stankovića. I tako redom, sve veliki poznavaoci svega i svačega. Frustrirani, nezadovoljni sobom sve znaju samo ne znaju koliko ništa ne znaju. U sve se razumeju a ništa ne znaju.
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Krsticic nam treba jer za " ludu" glavu od Kange se na zna ni u kakvoj formi ce biti niti koliko ima godina. Za Kolarova ne znam ali ako Stankovic garantuje onda da mu verujemo. Sa njim i Dragovicem dobijamo da npr Kolarov menja Rodica a moze da igra i stopera , a Degenek da zamenjuje Gajica jer i u Australiji igra desnog beka. Dosta kombinaciju u odbrani a niko nije rupa. Da ne moraju krpiti bekovsku poziciju Vukanovic ili Srnic u slucaju povrede ili kartona. Gobelja u kakvom je fudbalskom i psihickom stanju moze dogodine da igra samo za Fk Riality Farma. Kad bi jos nasli centarfora koji iz dve prilike sigurno daje gol..... uz malo srece ni zavrsnica Lige Evrope ne bi bila daleko
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

da je sad 2015/16 pa da kazu pojacanje kolarov, ali ongodinu dana bez utakmice, proglasen za jedan od najgorih investicija intera, jedino ako je pristao da zavrsi karineru sledece god i za neku smesnu platu od 100-200 hiljada godisnje, pa covek da kaze nije lose, a ovako imace 500+ sigurno... zato se rodic i zasitio verovatno je ovaj transfer gotov jer ne bi bilo okej prema rodicu da sedi na klupi a kolarov igra....
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Umesto Prijovica dovesti Marka Arnautovica
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

sipaj i ne misli, parola fkcz since 2012
M

Mutommbo

pre gotovo 3 godine

Kakav Kolarov, on je bio nekada igrač. Godine čine svoje. Rodić je za dve klase bilji od Kolarova. Još nam puno znači u skoku. Najbolja alternativa Rodiću bio bi Ristić. Čak u nekim taktičkim varijantama mogu igrati i kao tandem na levoj strani. Ristić je bolji za 3 -4-3 ili 3-5-2, da igra spoljnjeg veznog dok bi Rodić mogao igrati i levog halfa u formaciji sa 3 štopera. U svakom slučaju bolje bi se uklopio od Kolarova.
s

sadasdasd

pre gotovo 3 godine

Kakve gluposti si napisao ja se i dalje smejem evo
S

SMRT

pre gotovo 3 godine

Ljudi koji podrzavaju Vucica,nisu ljudi. Srbija ce nestati sa mape u iducoj dekadi.
S

StellaRossaBgd

pre gotovo 3 godine

Idemo jos jaceeee
G

Gost888

pre gotovo 3 godine

Aca Bosanac se raduje dolasku Kolarova i iz svog dzepa placa potpis Balotelija :)
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Nije Baloteli po njegovom ukusu merka se Ronaldo :)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

- Nema Zvezdaša koji se juče nije iskreno obradovao potpisu Dragovića, on je zaista pravo, ozbiljno pojačanje, onaj ko pravi razliku, i zaista svi komplimenti rukovodstvu za taj potez, rukovodstvu prema kome sam i ja i mnogi komentatori vrlo kritični. - Danas mislim da nema ZVEZDAŠA koga ne da nije rastužila nego razbesnela ovakva vest da postoji mogućnost da Kolarov dođe kod Nas. Pa i vrapcima je jasno da je on za ogroman broja Zvezdaša potpuno nepoželjna osoba nepotreban je igrač u 35 godini, svaka čast za sve što je uradio kao igrač u karijeri, ali je nepotreban. KRSTIČIĆ DA ! KOLAROV, NE. I NIKAD NE ! Nadam se da će Terzić imati sluha da ovo ne sme da uradi..... Ako kojim slučajem uradi TO NEDELO, samo budala i mentalno zaostala osoba može da poveruje da je to urađeno zbog interesa Zvezde. I na kraju : Učiniti sve da Rodić ostane kod Nas do kraja karijere. On je to zaslužio.
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

slazem se za kolarova, ako su delije pravile problem za malog birmacevica koji je hteo kod nas iako je grobar, decko je za nasu ligu perfektan, tako i za ovaj transfer nadam se da ce blokirati... neko ko je izjavio da nece u nas fudbal nikada nam ne treba
e

esex

pre gotovo 3 godine

sve si u pravu jedino sto nam puz krsticic ne treba

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Alo brate, vi nezadovoljni ne možete na terenu da donesete prevagu a on može. Tako da kad Kolarov da gol vi okrenite ledja bilo televizoru bilo na stadionu. To što ga ti ne viliš i ne ceniš koga zabole. Budi siguran da ga je Stanković tražio a onda je to zlatnim slovima uklesano. Rezultati govore tako da be prdite.
K

Kolarooooov

pre gotovo 3 godine

Evo ja sam Zvezdas i nije me rastuzila ova vest za Kolarova,naprotiv...Ja ne mogu da verujem da vi ljudi ovoliko nemate pojma o fudbalu! To sa godinama je najveca glupost...evo ga Ronaldo jos stariji pa gazi...Kolarov je igrac koji je uvek vodio racuna o fizickoj spremi(nesto slicno kao i Ronaldo) ova poslednja sezona je prva u njegovoj karijeri u kojoj je nesto ozbiljnije bio povredjen. Ako je Romi i Interu valjao sa 33-34 godine. Sto ne bi nama sa 35? I to je u Romi bio jedan od najboljih igraca! A da ne pominjem koliko je italijansko prvenstvo zahtevnije od naseg i koliko je veca potrosnja igrati protiv Juventusa,Milana,Napolija itd. Nego protiv Novog Pazara,Metalca,Mladosti...uostalom njega ne dovodimo da nam igra svaku utakmicu,dolazi zbog evrope! Znaci 10-15 ozbiljnih utakmica u sezoni! Sto se tice price o tome da nije dobar za svlacionicu...pa valjda bi za sve ove godine to zasmetalo bar nekom treneru ili klubu,pa bi se to i znalo...a ne secam se da je 1 trener nesto nekad o tome rekao. Dakle jos jedna glupost... i na kralju : pricamo o igracu koji je jedan od najboljih bekova u evropi u prethodnih 10ak godina!!! Pogledajte klubove u kojima je igrao. I to je uvek bio standardan! Sta vam to kaze? Da ne pricam o ogromnom iskustvu koje bi nam doneo,da ne pricam koliko bi tek bili opasni iz prekida sa njim u timu! Stoji to da nije u najboljim godinama,daleko od toga da ce pruzati partije kao u Mancesteru kada je igrao. Da je to isti igrac iz tog perioda,onda bi igrao jos uvek u Mancesteru! Sve i da ostane Rodic,opet ga treba dovesti jer smo na poziciji levog beka najtanji. A i dobili bi igraci koji moze da bude taj treci stoper koji ume da iznese loptu(pricam za utakmice koje bi se igrale sa 3 stopera) i dobili bi opciju vise u odbrani,a i Roda bi konacno mogao da preskace neke utakmice i odmara. A u slucaju da ode Rodic,evo bas me zanima strucnjak kojeg bi ti levog beka doveo? A da je bolji od Kolarova? Samo nemoj da navodis neka nerealna imena vec igrace koje bi Zvezda stvarno mogla da dovede. Tvrdim da boljeg od Kolarova nema!!!
O

Opa Miki

pre gotovo 3 godine

Roda he zasluzio da ga klub ispostuje, pa ako misli da je vreme za rastanak da ga puste bez velikih smetnji.
G

Gost pp.

pre gotovo 3 godine

Bas obrnuto,Kolarov da,Krsticic ne.
K

Klemen

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Zvezdas. Normalno sportsko razmisljanje. Valjda se ovaj portal i ima sport u svom imenu. Navijam za Partizan i apsolutno nemam razlog da kazem da si u vezi mnogo stvari u pravu. Problem je sto se ovde pojavljuju klinci kojima je jedna poenta prozivanje na najnizem intelektualnom nivou. Sport je sport i na to se tako i treba gledati. Viteski i neka pobedi bolji. Mozda to nije uvek tako, ali ovde su komentari toliko bezobrazni i van ikakve veze sa sportom, da je to cudo. Tu ipak prednjace ipak ljudi koji za tvoj klub navijaju. Bez ljutnje, ali vidi samo koliko si minusa pokupio jer ne ides uz dlaku sitnim dusama. Jedan tu prednjaci. Sportski pozdrav i sportski uspeh

MIJA

pre gotovo 3 godine

Idemo Terzinjo..nek ,,dusmani" puknu Hocemo Ligu Sampiona..da se ponovo musema LS trese na Marakani..
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Idemo idemo i ja navijam da vas zaduzi sto vise i smane njegovim pretpostavljenima koji milion u mutnom. Stize i katanac za koju godinu, samo polako...
N

Nikolaks

pre gotovo 3 godine

Pustite te naslove BOMBE za to su komsije zaduzene....
b

bombe ?

pre gotovo 3 godine

Dva igraca koji zajedno imaju skoro 80 goodina?? HAHAHAAAAHAha e paaa
l

lemi1

pre gotovo 3 godine

Zesemooo
G

Gennaro

pre gotovo 3 godine

Ai citajuci ove komentare, 70% ljudi koji komentarisu, kad bi vodili bilo sta ne bi izdrzali duze od 10 dana pre gasnja. Pricaju o pojacanjima o igracima i platama kao da vode Real. Nije ovo menadzer ili pes ahhahahahahah
f

fazoni

pre gotovo 3 godine

zato se Rodic "zasitio" dresa....
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

zato sto je transfer kolarova 99% gotov i sto zna da ce mu biti zamena i sedeti n aklupi a to uopste nije zasluzio..
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

A nešto ispod radara? Opet samo igrači koje Mita i Terza znaju iz viđenja. Skauting nula. Šta će nam taj skauting, što bi bili kao Lajpcig kad možemo ovako seljački.
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

Jos se secam kako je Novica Maksimovic skolovao Krsticica. Bukvalno u tom dvomecu je Maksa bio za tri klase bolji.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Ko je taj Novica?
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Bravo za Novicu... koji je rezultat bio u toj utakmici Novice?
O

Ojo

pre gotovo 3 godine

Bolje da vrate Duleta Savića i mile Jovina nego ovu dvojicu, a i Šele bi valjao na krilu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

....... to brate, plus old man Kanga, "Najiskusniji" tim Evrope.
r

realnoooo

pre gotovo 3 godine

Malo wu zaradili pa sad iz Zvezde da se izvuče još love
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Citam komentare i ne verujem sta poneki ljudi pisu. Kolarov ima 14 sezona u ligama petice, ok ne racunajuci ovih sedam meceva za Inter neka bude 13. Od toga je 8-9 sezona iskustva lige sampiona i plus igranja za reprezentaciju. Znate li sta bi takav igrac znacio u odbrani Zvezde za evropska takmicenja.O prvenstvu Srbije da ne govorim.Sama pomisao da bi nam na golu stajao Borjan a ispred njega bili Kolarov,Dragovic,Milunovic i Gajic mi govori da cemo mi zapravo u Srbiji primati gol svaku petu utakmicu.Ako je bio problematican i rusio atmosferu nadam se da to nece raditi zbog Dekija. Kolarov bi ladno mogao da nam pomogne sezonu dve.Nije ni spor za beka,ima odlicnu levu nogu,perfektno izvodi slobodne udarce. Vi stvarno ne znate sta pisete. Do pre 7-8 godina su nas izbacivali iz Evrope,gasili struju,imali smo sms broj na dresu,rasle nam pecurke,niko nije hteo da dodje,samo oni koji nisu imali gde.Prelazni rok dovodi se Krneta,Eli Babalj,Savio i Kadu,guma Bogdanovic,neki Santosi itd.A gledajte danas.U Zvezdu dolazi covek koji je bio standardan u Leverkuzenu,standardni reprezentativac Austrije u najboljim godinama odbija ponude i dolazi u Zvezdu. Vi niste ni svesni koliko se Zvezda uzdigla i kao klub organizaciono a i po pitanju marketinga i svega.
P

Perinco

pre gotovo 3 godine

Da,slazem se!Dolaskom ,,Velikog Vozda" na vlast,sve se promenilo!!!
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Perinco,tacno nam je taj vozd namestio da igramo dobro u Evropi,podizemo standarde,prodjemo Kopenhagen,Jang Bojs,Krasnodar,Salzburg,pobedimo dva puta Keln,Spartu iz Praga,Gent,razglavimo Liberec,nereseno sa Hofenhajmom,Napolijem,Arsenalom u Londonu,CSKA iz Moskve,dobijemo Olimpijakos,pobedimo sampiona Evrope i sveta Liverpul,nadigramo Milan u oba meca cak i sa igracem manje. U pravu si,sve nam je namestio. Kako je vama dobro
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Знамо ми добро гдје смо били а гдје смо сад,и знамо добро шта је све урађено само за последње 4 године, али ако си достигао виши ниво треба тако и да размишљаш и да тако правиш трансфер политику, правог крила и бека опет ни на видику. Ја сам апсолутно против довођења Коларова, ако не буде глумио неку фацу и ако се буде трудио и играо одбрану први ћу се извинути. Не треба нам име треба нам играч.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

U pravu si da nema potrebe da se prica za prvenstvo Srbije kada ga nece ni igrati. Pogotovo utakmice koje se budu igrale nedeljom posto ce biti mamuran od subote. Salu na stranu, dugo nije igrao a i godine su tu kao i brdo love do sada sto je zaradio. Znaci motivacija 0! Jedino sto ce biti blizu zgrade koju pravi pa mu odgovara zivot u BGu.
G

Gde mi zivimo

pre gotovo 3 godine

Jel mozes da zapamtis gde si stao pa da se javis recimo na zimu kad je pauza pa da sve lepo do slova ovo ponovis sto si pisao ako budes mogao od stida, vidi koliko pluseva si dobio jbt pa ko lupa ovo, uzas sto dolazi Kolarov teska neznalice eto u kratkim crtama, 35 godina plus povreda ledja koja nije prosla sezona za zaborav i ti ovde pises o nekakvom iskustvu u ligama petice koje ce on preneti na teren na kom ce ako i bude spreman biti na 50 posto u najboljem slucaju, pa to iskustvo ima i Dejan Stankovic ali nemoze da ga demonstrira a posto nece moci ni Kolarov pitam se zasto pises ove budalastine, milionska bacena plata, samarcina i ruganje svim pravim zvezdasima, silovanje zdravog razuma eto to ti je dovodjenje Kolarova, igrace koje niko nece i koji su na zalasku karijere dovode, da su neznalice i da ne znaju da pronadju igraca pa to su nam toliko puta pokazali, sad se oslanjaju na imena u nadi da ce moci da izvuku jos nesto iz njih i to je to, bacene pare i bacena sezona vidimo se na zimu kada ovi budu za penziju i kada bude otislo pola tima da vidimo ko ce na prolece da igra posto kako stvari stoje sve pare od lige sampiona bice potrosene da se pokriju besmisleni transferi.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Perinco@ Postoji razlika između "sve se promenilo" i "promenilo se sve kad su stvari su postavljene na prirodno mesto". Gde je bre za vas da budete šampioni šest puta uzastopno, to može ali kad se "sve promeni, i stvari okrenu naglavačke", nije fudbal za vas, nije nikada ni bio dok vam politika i Tole nisu bacili magiju, a i se upecali i pomislili da ste veliki klub.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

@Kragujevac City,sram te bilo,haha,Kadua ne stavljaj u kos sa tim balvanima,bio je uz Lazovica moj omiljeni igrac u tom periodu,samo je baksuz,sto je igrao u vreme Toleta.Sto se tice Kolarova,smatram da je Rodic bolji izbor na levom beku,mnogo bolja kondicija,plus nema greske sa Rodicem u odbrani,Kolarov je ofanzivan bek u godinama.Naravno,glavni razlog zasto se mora odbiti Kolarov je njegova nadobudnost i splavarenje,a Roda je rekao da hoce da ide,jer zna da ce doci Kolarov i uzeti mu mesto startera.
Č

Čaučesku

pre gotovo 3 godine

Steua
r

re> Causesku

pre gotovo 3 godine

A sad ti Panticu nista vise nije smesno. Dok je Tole Karadzic bio na celu saveza, mislio si da ce tako biti do veka. Samo vi vredjajte i izazivajte Vucica, pa ce vas u doslovnom smislu poslati u bankrot i propast.
G

Gost827

pre gotovo 3 godine

Prijovic bi nam sigurno doneo kvalitet, Krsticic isto tako ako je u onoj formi kao kod Miloja, a Kolarov moze doneti ssmo slobodan udarac i losu atmosferu.
P

Pertini

pre gotovo 3 godine

Napokon cemo imati krsten centarsut. O slobodnim udarcima necu ni da pricam
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Gerontološki centar
g

gazi, lomi Zvezdo

pre gotovo 3 godine

iskreno u vezi nam netreba niko, pogotovu Krstičić mator, istrošen,spor, što se tiče Kolarova vidim da većina nije za to da dođe pa ni ja,ali ko sam ja da sudim i da pričam ko nam treba ko ne...

Sport Bot

pre gotovo 3 godine

Samo da napišem da je TURCIN KOJI IMA 35G MOZDA I VISE DOBEO TITULU LILU POSLE 300GODINA. Hvala
e

esex

pre gotovo 3 godine

nama treba brzine za evropu..obojica su spori a za kolarova se jos i prica da je los za atmosferu u timu,splavar itd..ako je pola od tih prica istina onda nam stvarno ne treba...a krsticic je greska u najavi,bolje radoju ispitati..v.jovanovic bi nam dobro dosao isto umesto pankova i degeneka,ako ode..
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Pre nego što počnem da pišem kako ovaj valja ovaj ne, samo da kažem da za platu i bonuse koje bi imao kolarov može da se dovede solidno pojačanje, ili čak da se plati 2x više ako se može posle zaraditi na njemu.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Pregovarati sa Rodicem oko ostanka jer boljeg levog beka ne mozemo da dovedemo. Krsticic bi pojacao konkurenciju na zadnjem veznom ali mislim da je Sanogo kvalitetniji. Kolarov ako se operise je prevelik rizik. Nama bi od vece koristi bio Tosic pa ga nismo hteli. Spic ce biti ozbiljan problem. Falcinelija nece da produze pa ostajemo na Pavkovu i Krstovicu. Prica sa Lazeticem u Evropi ne pije vodu.
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

Mali Krstovic je u derbiju pokazao da moze da igra ozbiljsn fudbal, ima prije, tehniku i snagu, bice on dobar centarfor, a ako dolazi Kolarov , Pavkov i on su idealni.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Samo ne Kolarov!!!
V

Veciti sampion

pre gotovo 3 godine

Zvezdasi, znam da je dosta nas protiv dolaska Kolarova iz vise razloga, ali treba se pomiriti sa tim da Rodić želi promenu sredine, a drugog kvalitetnog domaceg beka osim Mladenovića nema. I ako je Mladenović neprepoznatljiv u odnosu na period u Zvezdi, tj. eksplodirao je, znamo i za njega zasto nije potencijalno pojacanje. Kolarov jeste mator, ali nesporno je da ima ogromno iskustvo i sigurno da bi zbog svog imena mogao u budućnosti da utiče na još neke poznatije igrače da dodju u Zvezdu. Ako dodje, treba ga podržati kao i sve ostale momke ko god da su, jer igraju za našu Zvezdu, a mi nismo ti koji bismo trebali stvarati negativnu atmosferu. Kakav god da je, kao igrača naše Zvezde treba dobiti podršku, a ako ne bude bio na nivou, ako se ne bude pokazao na terenu ili van njega, onda znamo šta je činiti upravi. Pozdrav svim Zvezdašima, i ne zaboravite gde smo bili i šta su nam radili do skoro, sad smo se malo razmazili, a ne bi trebalo! ZVEZDA!
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

A zasto ne Kolarov,strasnu levicu ima,a nad zvezdinim igracima se bas pravi puno prekrsaja,tako da imace bar 15 golova u sezoni sigurno,Falcinelija vratiti i pokusati dovesti Prijovica i Pesica,ako ne njih idealno bi bilo da Deki dovede Balotelija koji je slobodan igrac,znaju se dobro a i bili su saigraci u interu par sezona
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Јал ми то правимо, тим за сплавове или?
D

Druze

pre gotovo 3 godine

Da li stvarno mislis da ce Baloteli da dodje ovde da igra po njivama za 500 000 ...
D

Druze

pre gotovo 3 godine

Da li stvarno mislis da ce Baloteli da dodje ovde da igra po njivama za 500 000 ...
P

Puževi

pre gotovo 3 godine

15 golova, od toga 14 sa penala, e za toliko nam je baš trebao Kolarov, drugih penaldžija nemamo.
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Imace 40 golova. Koliko si smesan. Levi bek 15 golova. Sta pricas?
b

boze boze

pre gotovo 3 godine

a to sto je Kolarov spor,to ti ne smeta?
h

hahahaahah

pre gotovo 3 godine

Hahahahaahha pa sine moj napaceni nije ti ovo fudbal menadzer hahahahaha
S

Samo...

pre gotovo 3 godine

...da napišem pre nego krenu lupetanja, da je pre 10 godina Zvezdu odbio onaj plavi Zocevic, još uvek igra našu ligu i umesto Zvezde izabrao da ostane u Borcu koji se gasio. A sad dolaze igrači kao Marin, Kolarov i Dragović. I više nije doba Džaje i Karasija, već 2021. godina i igrači od 30-35 godina nisu stari, jer po ceo dan leže na masaži, u hiperbaricnim komorama, u djakuziju, dobro se hrane i uzimaju suplemente.
P

Puževi

pre gotovo 3 godine

Šteta što je Kolarov samo ime i ništa više. Apsolutni kancer, nisam uopšte ni siguran čemu pravdanje čoveka budući da je pre bukvalno mesec dana rekao da ne želi da se vraća u Srbiju da igra, a sutra kad dođe, ima da nam propoveda o dečačkim snovima, pošto je izgleda i on svestan da nam navijači imaju pamćenje zlatne ribice. A ako ste uživali u otimanju trake Banetu i davanju Kolarovu, pa, nadam se da vam Borjan kao kapiten nije mnogo drag, pošto mu se bliži kraj na toj funkciji. Još kad se uzme u obzir da su on i Dejan dobri prijatelji, ne bih očekivao mnogo kazni za njegova ponašanja u i van svlačionice.
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

hahaha poenta je rodjo da ovaj ne zna da igra i da ima 21 Krsticic o veznom redu ne zna nista znamo ga po valjanju na terenu i simuliranju pasovima u nazad tesko nama sa ovim nadam se da ce se povrediti cim dodje
A

Aco CZ

pre gotovo 3 godine

Xaxaxa, gde se njega seti. Zocevic sad vec 2 sezone clan Metalca.
v

var

pre gotovo 3 godine

Kao sto rece neko iznad Kolarov je jedna od najvecih rakcina srpskog fudbala..stvarno nam ne treba..penzos, splavar koji je uz sve to los i covek, pokvarice atmosferu u ekipi..
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

A tek sto nam treba krsticic
G

Gost pp.

pre gotovo 3 godine

Ti znaš ko je los covek,pogledaj prvo sebe pa onda sudi o drugima.
P

Puževi

pre gotovo 3 godine

Kolarov i Krstičić bombe, heh možda bili pre 5 godina, sad mrtva trka ko je zreliji za penziju. Oteramo Rodića da bi doveli jednu od najvećih kancerčina u istoriji srpskog sporta, a Krstičić, sa njegovim skorijim igrama, preti ozbiljna mogućnost da nam Kanjas uskoro postane Inijesta u poređenju sa njim. Šteta što pojačanje kakvo je Dragović neutralizujemo ovim raspadima, čovek će vidim morati kao Degenek prošle sezone sam u Evropi da igra.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Čitam tvoj komentar i pitam se? Kako je neko star ako ima 30 godina? U Lilu koji je osvojio titulu jedan od najboljih igrača turčin Jelmaz i ima 35 godina. Ako je on uspeo da u takvoj ligi bude među najboljim igračima, kako je onda Krstičić star?
@

@Gost123

pre gotovo 3 godine

Porediš Buraka i Krstičića koji u AEK-u ne može da igra, nemoj... Burak sa 35 kad igra izgleda kao da ima 25, Krstičić sa 30 kad igra, izgleda kao 50 da ima, svet bi bio lep da je svako kao Burak, ali na nesreću nije, pustite se loženja na staru slavu, čovekovo vreme je prošlo.
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

dal je moguce da vracamo krsticica ovaj nije valjao kad je bio u top formi samo covek da se preksrti em mator em ej za njega sanogo izmislio fudbal al navikli smo se da u nasem fudbalu igraju samo kombinacije valjda se zato i vraca kao i boaci i mnogi drugi ovaj kesticic nije se video u grckoj ligi
Z

Zar

pre gotovo 3 godine

je moguce da ti tako komentarises kada je Krsticic u pitanju? Krsticic je igracina i videlo se koliko nam je nedostajao kada je otisao. Da nisu mozda bonusi bolji od njega?
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Po čemu je Krstičić mator? Nema jos ni punih 31. Fernandinjo od 36 nije mator Sitiju, a drzi im vezni red? Naravno poredjenje nije ni blizu slično, ali ni porediti našu ligu i englesku ili kvalifikacije LŠ i finale LŠ nije isto.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Sanogo je 30 utakmica bio nikakav igrač u poslednjih 10 je tek dao kvalitet ali i igrači oko njega. Uz to njegov problem je što ne zna da stane kada krene na igrača i onda pucaju žuti i crveni. Sanogo i Krstičić jedan pored drugog biće to dobar tandem. Ispred Kanga i Katai, levo i desno Ivanić ako ostane i desno Falko. Špic Pankov i što više davati šanse Krstoviću dečko ima prodornost i brzinu treba mu samo dati više minuta. A nazad skroz Dragović centralni ili nekad desni jer desnog veznog i beka mi nemamo za evropu. A ni levog ako Rodić ide. Nazad nabaviti po 1 levog i desnog beka svaka pozicija za evropu mora imati po dva igrača približnog kvaliteta. Da se ne desi da Rodić igra 50 utskmica nonstop pa da se prezasiti i pukne, nije on mašina.
B

B.C

pre gotovo 3 godine

Krstičić da al Kolarov ne! Čovjek zna da ga većina ne želi i opet nema ni srama ni ponosa da kaže , hvala al ne bi dolazio!!! Kako je ta para toliko slatka ili su u pitanju biznis kombinacije Terza- Kolarov!!!?
M

Mustafa Gnjidic

pre gotovo 3 godine

Ako i ovi dodju... nek me siluje ceo sever!
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

molim se GOSPODU BOGU da Krsticic ne dodje bolje ova nasa deca nek se porodaju nego ovaj Krsticic taman krenemo napred nesto nas povuce nazad i tako uvek uvek
O

Opssss...

pre gotovo 3 godine

Krstičić,dobro došao...Što se Kolarova tiče,u pitanju je veliki profesionalac koji prvi stiže i zadnji odlazi sa treninga,tako su govorili oni iz Rome u Magazinu LŠ.Slobodan udarac i proboj po krilu za svaku pohvalu ali defanziva na boku...A tu nam najviše škripi..
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

j...Krsticic i ti njega obozavas defanzivan fubal jel se secas nekog poteza od ovog kilonje,jednog gola jedne partije ovog se svi secamo po pasu u nazad ili eventualno prema Borijanu necemo ovog skota
P

Pravi Walter

pre gotovo 3 godine

Šiljo Pešić ljudiiii, dovedite ga!!!
1

1/1

pre gotovo 3 godine

Zasto Kolarov nabedjeni
D

Dupla kruna CZ

pre gotovo 3 godine

Sve to Ok ali nama treba top napadač, nemamo ga..Još napadača dovesti i mogao bi ovo biti najači tim u zadnjih 10 god. I jel neko za jednu DUPLU, živeli!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Mi umesto da dovodimo nove snage mladje mi se majemo sa starim igracima koji puno kostaju. Pa cekaj jel moguce da nema nigde levi bek od 25-26 godina da mu das platu 400 soma...ili zadnji vezni? Bitno je da gobelja ima 35000 mesecno...

Magnifico

pre gotovo 3 godine

Sve osim Kolarova je odlicno. Mislim da sa 35 godina nece biti od velike pomoci, pogotov ako ode Rodic. Vukasin Jovanovic je slobodan, idealna zamjena ako ode Milunovic, da kadar bude dovoljno sirok. Kao levog beka dovesti Antica i ako budzet dozvoljava eventualno Kolarova. Sportski pozdrav!
a

au

pre gotovo 3 godine

Druze sta pricas ti jesi lud pa on je za Rodica Roberto Karlos licno...
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Treba iskoristiti to sto je dosao Dragovic i pokusati preko njega dovesti Arnautovica. Oko Kolarova smo svi skepticni zbog njegovog mentaliteta, ali nadam se da ce se potruditi da nam pokaze suprotno, da je spreman da batali splavove i ozbiljno se potrudi da ostavi dobar utisak u Zvezdi.
G

Gostjdjdkeoeo

pre gotovo 3 godine

Kako si skroman, dobro nisi rekao Alabu da dovedemo
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ti nisi svestan koliku platu marko ima u kini. Ne bi se toga odrekao da je najveci zvezdas na svetu. Momak ima oko 6 miliona godisnje samo od kluba, a gde su jos sponzori kluba i sve oko toga. Prevelika lova.
v

var

pre gotovo 3 godine

Da,da hoce sigurno..Kolarov je bas neko ko je spreman da radi na sebi samo da bi ostavio pozitivan utisak..pogotovo u 35.oj godini.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Arnautovic je bas skromna zelja. Lakse bi bilo dovesti Dzeka.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Pošto je Dragović austrijski reprezentativac mogao bi da nagovori austrijsku vladu da poklone grad Beč Srbiji.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Dovoditi Kolarova onako bahatog,sa velikom platom,bez motivacije da igra na nasim terenima (njegova izjava u emisiji) i jos povredjenog mi uopste nije radosna vest.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Pravimo veliku gresku.Gomilamo matore zvezde...Strah me da ovo puci kao balon
s

stimpy

pre gotovo 3 godine

Krsticic - DA Kolarov - NE
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

ti si bas veliki fan d ageldas fudbal pas u nazad poput g..nara Krsticica
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Brine me ta operacija ledja kod Kolarova da li se znaju detalji sta je operisano?
v

var

pre gotovo 3 godine

Korisnije bi bilo mozak da su mu operisali..
M

Marco bu2

pre gotovo 3 godine

Bravo za upravu!! Lagano u ligu sampiona!
G

Gost017

pre gotovo 3 godine

Posle zavrsene sezone misljenja sam da nam je napadac itekako potreban, a Prijovic bi svakako bio top za Zvezdu, Krsticic ako bude na nivou kao kod Miloja moze da bude i bolji od Sanoga, a sto se tice Kolarova, ne znam sta bih rekao, ja bih pre dao Rodi jacu platu i pokusao njega da zadrzim, ali ajd da vidimo, u svakom slucaju, Zvezdo zgazi ih sve!
W

Www

pre gotovo 3 godine

Nece se razici guzva, i nece ostati dugovi dok je Vucic tu, a bice jos dugo..
G

GISKA 88

pre gotovo 3 godine

Mnogo igraca preko 30+ god...
v

var

pre gotovo 3 godine

Sto rece neko, previse igraca od preko 30 godina..znaci igraca koji se dalje ne mogu prodati, a imaju velike plate..nazalost obice nam se to o glavu mozda vec dogodine..
v

var

pre gotovo 3 godine

..sad nesto kontam, ovo je samo jos jedna sema za izvlacenje para iz kluba..a kad se guzva razidje, ostace nam veci dugovi nego sto su bili.
z

zak

pre gotovo 3 godine

Ali uz njih će se i mladi kaliti i mogu samo napredovati.
F

Fabri

pre gotovo 3 godine

Za sta ce Kolarov, samo ce narušavavati ostatak ekipe svojim arogantnim ponasanjem, jos kad puste klubove zvanično ne smem da zamislim sta ce se desavati.. Covek nije imao zalaganje za reprezentaciju, ne smem da zamislim kako ce se zalagati u Zvezdi..
M

Mune Cuprija

pre gotovo 3 godine

Dragovic kapitalno pojačanje,Prijović bi takodje bio dobar izbor,jer je domaći igrač(mada nije imao neku sezonu iza sebe),Kolarova ne bih doveo ni za džabe,jer je toliko prepotentan i loš čovek da bi poremetio sve u klubu,Krstičić ne znam da li nam je potreban,jeste pismeniji od Sanoga i domaći igrač što je uvek prednost,ali da li je to onaj Krstičić od pre tri sezone,veliko je pitanje..Verujem u Stankovićev sud,sigurno ima kostur kako bi to sve izgledalo..Sve u svemu ozbiljna imena se pominju za Zvezdu što mi se jako svidja,samo se plašim prevelikih ega i uobražavanja,to već Deki treba da kontroliše,jer je ipak celu karijeru proveo po svlačionicama sa velikim imenima fudbala..
G

Gost817

pre gotovo 3 godine

Kolarov, o moj Boze...
R

Realno...

pre gotovo 3 godine

Eto Kolarov ne zna ništa... Bolje igrati bez rezervnog levog beka, ili sa nekim poput Žandera.. Dal' ste vi realni... Jeste gledali njega prošle godine Romi, očigledno Ne!!! Sve stručnjaci, majko mila!!!
A

Aleks45

pre gotovo 3 godine

ne verujem da bilo sta dobro moze da se dobije od Kolarova.. bolje da ne dolazi
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

takodje pas u nazad zvani Krsticic
0

011

pre gotovo 3 godine

Kakav Kolarov, daleko bilo