Komentari na vest

Jednoglasno "ne" za transfer Čumića u Rubin!

Chiske

pre 8 meseci

U pravu su ovi sto pisu da je otisao. Suzdrzavao sam se ceo dan ali da potvrdim da jeste. Sretan put Cumke, bice strasno tesko bez tebe. Smesi nam se PO... Zbiljicu docice i tebi i tvojima kraj, jedva cekam!
Ђ

Ђорђе

pre 8 meseci

Потписао је данас поподне. Интегритет управе очито не постоји.
L

Liman

pre 8 meseci

Ima dvadeset jiljada ovde da je pametan nebi nigde isao, nigde nece dobiti vise
K

Kvalitet keša

pre 8 meseci

Srpski klubovi treba da jačaju, a nema toga bez para, zato, treba omogućiti svakom klubu dobitnu kombinaciju da prihoduje od flote bagera koje bi iznajmljivali Kolubari da kopaju 25 časova dnevno, i da svaki klub dobije određenu parcelicu u instutu Jovanjica i prihoduji i na taj način. Jednostavno, klubovi bi nam postale ekonomnske zveri, infrastruktura namunjena kao u Zapadnoj Evropi i na Dalekom istoku, sve bi prštalo od kvaliteta. I svaki klub treba da ima Kineza i Indijca u timu i tako bi prodavali milione dresova svake godine, pa eto novca i s te strane kad krene prodaja tv prava u tim zemljama s popularcijama od po preko milijardu ljudi. Para na paru ide.
G

Gost 123456

pre 8 meseci

Gitovo! Čumić otišao u Rubin!!! Sutra potpisuje!!!
G

Gosti

pre 8 meseci

Sad bi trebalo da mu se produži ugovor,još tri godine,a na leto ga prodati za ozbiljne pare.A za te pare kupiti bar dva dobra,mlada igrača.Tako rade ozbiljni klubovi.
S

Sladajac

pre 8 meseci

Evo ja kao Zvezdaš kažem da je bolji igrač od Bukaria i da bi voleo da Zvezda proda Bukaria a da dođe Čumić...
G

Gost123456

pre 8 meseci

Ništa se još ne zna - rekao je predsednik kluba Čumiću cena raste, iz sata u sat. Dragoljub Zbiljić, po završetku potpisivanja ugovora sa Poštanskom štedionicom. - Imamo više ponuda, L. Bakmaz
i

istinna

pre 8 meseci

Zato na kraju sezone ide za dzabe
t

treba da ide

pre 8 meseci

Ako ostane u vojvodini samo cemu pasti cena😐jer ove godine Vojvodina je ocajna u prvenstvu.=(Decko ne moze sam da resava svaku utakmicu,a i imace sigurno i pad forme u toku sezone zbog losih i sporih saigraca).
g

gost88

pre 8 meseci

Pa vi juce pisete da je prodat...
p

patuljasti zlotvor

pre 8 meseci

i ko koga tu na kraju laze ....
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Kada je postojala prica da Cumic dodje u Partizan pre bas sam ja komentarisao da nam nije potreban da mozemo boljeg da nadjemo itd a menjao bih I Severinu I Meninga za njega jer pravi razliku konstantno....
L

Lenny

pre 8 meseci

Eto vidiš, baš je dobro što nije došao kod vas.
N

Novosadjanin

pre 8 meseci

Sta mislite za koliko bi ovog decka prodala recimo uprava Dinamo Zagreb? Bar 10 miliona?
R

RaleNS

pre 8 meseci

Između 12 i 15 miliona, uz napomenu da bi do tada imao i tri nastupa za reprezentaciju. A ne ko kod Piksija, pozove ga i ne ubaci ga u igru.
G

Gosti

pre 8 meseci

Realno momak vredi najmanje 3-4 miliona
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Igraju igrice sa javnim mnjenjem i procentima!
G

Gost123456

pre 8 meseci

Da pohvalim nešto, nije mala stvar, novi zlatno sponzor je banka poštanska štedionica, iskreno ovo je bolja vest od ostanka Čumića a zajdo su sjajne. Ono što je loše u klubu je sportski sektor i rad sa mladjim kategorijama pre svega rukovodjenje jer treneri su generalno ispod svake kritike u svakom klubu, tek po koji je strucaca, moderan i zeli da napreduje ali to je do fss koji želi samo novac od trenera a ne i da napravi tim stručnjaka koji bi nadzirao i učio mlade trenere. Da dodam i konstantno samoreklamiranje marketing strucnjaka.

Сале2323

pre 8 meseci

Нису они одбили што нису хтели да га продају, већ су видели реакцију својој навијача, па онда одустали. Тако данас раде све управе, прво се пусти вест у етар, а онда се ослушкује реакција људи. Чист аматеризам наравно и недостатак политике вођења клуба који воде.
g

garišon123

pre 8 meseci

Mi se držimo samo imena kojih znamo, lako umemo da unizimo ili uzdignemo u nebesa. Najveće pojačanje FK Vojvodina je novi trener Popović!
?

??

pre 8 meseci

E je... ga sad. Kad je bilo ide cumic svi ste pljunuli po zbiljicu, sad kad su odbili transfer kazete kako nije ni postojao ili opet pljujete. Dve opcije su postojale da prihvate, da odbiju u obe situacije bi 80% istih ljudi reagovalo negativno, znaci da ima problema i kod vas, ne samo kod zbiljica. Gotovo ni jedan komentar podrske na ovu vest nema
U

Uvek

pre 8 meseci

Od sad pitajte upravu pa onda objavite vest. Ne samo radi vesti dase čita a neprovereno. Manite se raznih insajdera i menadžera koji ne žele dobro Vojvodini. Zna se i cena ko da 3 m evra kolko minimum vredi onda Čumić ide. A sad ga do zimskog roka neće prodati i to ako nađu pravu zamenu
P

Pedja108

pre 8 meseci

I dalje price o Cumicu. Sve u svemu prosecan igrac. Bilo je price oko Zvezde, te hoce, nece i nista. Sto s emene tice i bolje je tako. Za sve ove godine, Cumic bi trebalo da kida, da je igracina, medjutim nije. Igra solidno, ne kazem da je los, ali daleko od toga da je pojacanje. Vojvodina dosta slaba, tako da bolje da su ga prodali. Ni sa njim i sa jos dva Cumica da nadju, opet nista nece uraditi.
N

Naopako

pre 8 meseci

Bolji od malog Mitrovica za dve klase!
G

Gost123456

pre 8 meseci

Dakle, ispitivanje uspelo, Dnevnik juče kaze Cumic nije ni potvrdio ni demantovao da odlazi, danas uprava kao zasedala i odbila, nije ni zasedala već je marketing stručnjk ispitivao pa da se ne zamera navijačima odustao od prodaje. On je medju 3 najbolja igrača u ligi i ponuda je smesna, ako su za Kabica dobili 800k onda za Cumica mora 5x više, Kabiceva prodaja je pun pogodak i najbolja prodaja ikada u Voši, za ništa dobili dobre novce.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Oće to kad su problem procenti.
B

Brankoni84

pre 8 meseci

Zbiljić(neozbiljan do bola), citiraću jedog o komentatora sa ovog portala koji često napiše sledeće "Ima nečega u toj nauci o prezimenima".😁😁😁
н

нс бој

pre 8 meseci

Прецедник нас је спасо,хвала Збиљо,најдобар си. Имам утисак да је ово копи пејст АВ и спашавање Србије од измишљених напада.
r

realnoo

pre 8 meseci

samo nek ne ide u cigose
J

Ja n

pre 8 meseci

Ne razumem,ove novinare.Kaže odbilo bogatu ponudu.Pa to je toliko smešna cifra,da je to žalosno.Panetni čitaju između redova,da ne spominjemo ove tekstove,i zašto se pišu.
C

CaleB pravi

pre 8 meseci

Cumic bi u Zvezdi bio mnogo bolja opcija od "ogranicenog" Mitrovica....Momak osim brzine poseduje i hrabrost da krene 1 na 1, i da te situacije resava driblingom, sto je za Mitrovica nemoguca misija.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Mitrovic od dolaska u zvezdu nije napredovao..
I

Izdaja u Tem Denveru

pre 8 meseci

To je to, znaci stvarno napadaju titulu…
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Bolje zvezda njega da je dovela decka koji je vec formiran igrac spreman za najvece domete nego onog Kabica od kog je pitanje dal ce biti ista a koliko vidim verovatno nista ni od njega samo propala investicija,takodje sam se nadao i dolasku Lazara Randjelovica koji je isto fantastican brz igrac sa njim i Cumicem bili bi jaki kao zemlja obojica imaju brzinu,dribling znaju cesto da daju gol,al ne mi doveli kao sto sam vec reko Kabica i istrosenog Olajinku.
v

v1ad

pre 8 meseci

"Istrošenog" Olajinku? Po čemu je to istrošen? Čoveku je 27 godina. Kakve gluposti.
i

isitna

pre 8 meseci

Ma kakav Kabic...Radulovic 3 puta bolji od njega.
B

Blago li

pre 8 meseci

Li je tebi,sa tvojim mozgom.Istrošen Olajinka,joj majko mila.Kakvi ovde komentarišu,pa to je za izbegavanje portala.
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

odlican napadac, na 33 utakmice dao 4 gola..wooow
c

cjepka123

pre 8 meseci

Dao bi više da ima sa kim da igra.
e

esteghlas

pre 8 meseci

Nije 4 nego 14.
v

vs vlada

pre 8 meseci

On nije napadač nego krilo
p

pdk

pre 8 meseci

Ako su odbili 2m sto bi sad pristali na 1.5? Ne kazem da je dobra odluka, ali realno gledajuci koje procente su mogli traziti da ga prodaju za cetvrtinu manje para..
Z

Zasto

pre 8 meseci

Niste i za Kabića odbili koji sad sedi na klupi propada?
N

Naopako

pre 8 meseci

Zato sto je Kabi napunjena glava o ligi sampiona itd.
S

Sojitj

pre 8 meseci

lako je upravi reci 'ne' ruskom Rubinu, nek kazu to krusevackom.
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Mozda ga Terza dovede kao zamenu za Kataija.
S

Sojitj

pre 8 meseci

titovo NE staljinu je bilo manje dramaticno od Zbiljicevog
N

Noke

pre 8 meseci

Ne znam da li je Vojvodina stvarno toliko stabilna, da moze da odbije ovu ponudu. Cumic puni 25 godina, igra isti nivo fudbala kao i prosle godine. Vosa nije izborila evropu pa da se predstavi u jacim utakmicama nego do sada. Njemu cena nece porasti, samo moze da pada.
G

Goost

pre 8 meseci

Nije prodat iskljucivo zahvaljuci navijacima koji su podigli glas zbog lose transfer politike i poslovanja !
н

нс бој

pre 8 meseci

Навијачи се нису нешто ни бунили.Сви у фазону реално је да оде,шта је ту је,наравно ником није драго да Чумић оде,ал далеко од неке драме.То показује и стање навијача,који су скроз слуђени потезима управе и више не знају шта је добро,шта лоше. Управа ако покушава да отера и то мало фанатика што прате Вошу,јер просечан навијач од давно не прати,на добром су путу,још мало и моћићете да радите шта хоћете без критике јавности.
N

NoviSad021

pre 8 meseci

5 m da al 1.5 je malo za takvog igraca.
d

dinča

pre 8 meseci

Koga uopšte briga šta se radi u ovom malom klubu. Uvek na silu kroz medije neka pompa, i na kraju uvek mesto u sredini tabele koje im pripada. Odlaskom Čumića, biće ovo grčevita borba za opstanak.
?

???

pre 8 meseci

Pa i da je mali sta, ne treba da se pise ili da se za njega navija? To vazi i za sve ostale klubove u Srbiji, a to sto smo mi najveci jadnici pa navijamo samo za dva komunisticka kluba, to je nas problem. Dzba i Djokovic i kosarkasi i odbojkasice i sve medalje, kad narod nema kulturu navijanja. Ajmo da ponizavamo lokalne klubove.
c

cuj oovog teletabisa

pre 8 meseci

Ajmo svi da navijamo samo za titove komunisticke klubove. Gasi sve, neka liga bude samo dva beogradska kluba.
c

cjepka123

pre 8 meseci

Pa što onda pišete bombastične tekstove i naslove kad se još ništa nije znalo!?
?

??

pre 8 meseci

Sto da ne pisu ako je bilo ponude rubina?