Lev i Nojer (©Reuters)
Lev i Nojer (©Reuters)

Joakim Lev: Najbolji fudbaler sveta je Manuel Nojer

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 17:05

„Nemam ništa protiv Levandovskog, ali...“

Pokrenuo je lavinu Robert Levandovski. Golgeter Bajerna je u jednom intervjuu rekao kako smatra da zaslužuje Zlatnu loptu za 2020. godinu. Iako se ona ovog puta, zbog korone koja je izmenila svet fudbala, neće dodeliti.

Repliku je imao Joakim Lev. Selektor Nemačke je izneo svog kandidata za najprestižniju individualnu nagradu u fudbalu. I iznenadio je izborom.

Izabrane vesti

Nemam ništa protiv Roberta Levandovskog. On je napadač vrhunske klase. Ali za mene najbolji fudbaler sveta ove godine je bio Manuel Nojer. Šta je samo radio na finalnom turniru Lige šampiona u Lisabonu! Potpuno je spustio roletnu na gol“, rekao je Lev za Kiker.

Selektor Nemačke je biranim rečima pričao o iskusnom golmanu.

Manu je klasa za sebe. Neverovatan, fenomenalan. U polufinalu protiv Liona je imao dve-tri sjajne intervencije. Način kako se postavlja, mirnoća, harizma, ostavlja utisak da je sveprisutan“.

Komplimentima tu nije bio kraj.

Nojer je dao ogroman doprinos osvajanju Lige šampiona. Naravno, velika je stvar kada postigneš 15 golova kao Levandovski, ali Manuel je izašao kao pobednik u teškim situacijama protiv Liona i PSŽ-a, inače bi bilo 0:1 ili 1:1 u tim mečevima“, podvukao je Joakim Lev.

Selektor Nemačke favorizuje reprezentativa Nemačke. Ništa neočekivano i loše. Ipak, da li je Nojer zaista ispred Levandovskog?


tagovi

Joakim LevManuel NojerRobert LevandovskiZlatna lopta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara