Komentari na vest

Jojić sve bliži povratku, Petrić potvrdio da ga želi: Teško ćemo naći fudbalera tog profila

s

soichiro

pre preko 1 godinu

ja se slazem sa petricem....teko je naci igraca tog profila....ne trci, slab na pasu, slab na lopti, ne prati igru, spor....takvi obicno nisu igraci.
L

Ludi Konj

pre preko 1 godinu

Prosli put jedva da se kretao po terenu (sada pricaju o nekoj radnoj etici i zalaganju) odigra jednu iole solidnu utakmicu pa ga u narednih deset u najbolju ruku nema nigde ili odigra u protivnikovu korist. I sada takvog igraca bi neko da vrati. Pa mi takvih kiks igraca imamo za izvoz.
l

lollll

pre preko 1 godinu

Kad vam dolazi cimirot ? 🤣🤣
b

batabane

pre preko 1 godinu

Partizan ima 2 igrača viska u veznoj liniji.Sad jos Jojic koga niko nece ,da angazuju.Alo bre ,to je bespotreno trosenje para,i unižavanje kluba i u finansijkom i rezultatskom pogledu.Ne padaju pare s neba,i nemate prava da ih delite kao da su vase,sram vas bilo.Fejsa i Lutovac su apsolutno štetni po Partizan,kostaju a igraju za protivnika,jer su očajni.Zatim Menig ,odigra jednu utakmicu dobro,pa sledecih 5-6 izgubljen ne zna gde bije.Jovic,nikako da proigra,pogubljen kao Menig.A vi, ce te da dovodite Jojica.Umesto da pored Fejse,od Traorea i Andradea,otkazete jos jednog veznog.Tako ovu polusezonu iskoristite,da se razresi situacija i istera ba čistac ,jesu li za Partizan Pantic,Belic i recimo Andr ade.Date im vecu minutazu i nema vise cekanja.Ili jesu ili nisu,nema dalje.Jedino za koga bi imao strpljenja i pruzio mu svu podrsku je Baždar,na poziciji ofanzivnog veznog.Dečko je vrhunski talentovan,i ima se sta sacekati.Ima znanje i tehniku vrhunskog veznog ,a visinu i brzinu kao spic igrač.To je bogatstvo.E sad ga treba usmeravati da sve to koristi,da igra konstantno prema napred,a ne da predje u malodusnost,izbegavajuci igru i odgovornost,vec da se ne pogreši,samo na sigurno lopta nazad.Dečko ovo malo sto je odigrao,otprilike je i trazio konkretnu igru prema napred.To treba ohrabrivati kod njega,da se ne plasi gresaka,jer grese i .mogo iskusniji i poznatiji igrači.Samo da igra,a automatizam i rutina ce doci.
s

sb

pre preko 1 godinu

Osvrnuo bih se na moje komentare od ranije. Baždar na bilo kom delu terena daje doprinos ekipi, osim pozicije koju mu je namenio Stanojević, a to je da igra sidraša okrenut ledjima od gola. Najbolji je kao lažni špic, zatim sve ofanzivne pozicije. Siguran sam takodje da je na poziciji desnog beka profil za reprezentaciju.
Г

Гробар54

pre preko 1 godinu

Партизан нема вишка играча,него мањка квалитетних играча у средњем реду!Наравно,Јојић није квалитет за клуб, који било шта жели у Европи или по овим нашим њивама!
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

prave pitu od govana
r

realnooo

pre preko 1 godinu

Bas je tesko naci igraca kog niko ne zeli od leta... Da vredi nesto odavno bi potpisao....
B

Bjorn89

pre preko 1 godinu

Jos Cirkovica da vrate i bracu Scepovic i eto nas pasnjaci druge lige,stizemo !
O

Objektivac

pre preko 1 godinu

Ovi izgleda ne razumeju ogorcenost navijaca Partizana i da ce situacija kad tad eskalirati?
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Ubite Partizan do kraja nesposobnjakovici i lopurde bez imalo obraza.Petricu nastavis li ovako gledacemo te kao njih
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Petric, citiram: "Meni generalno nije potreban nijedan novi igrač." A za Zvedom si 10 poena na tabeli?! I ne treba ti ni jedan novi igrac?? Onda znaci nije do igraca nego do tebe to sto smo vec na polusezoni ispali iz trke za titulu? Drugo pitanje, vezano za Jojica... Kazes, opet citiram: "Miloš je kvalitetan igrač i teško možemo da nađemo fudbalera tog profila i da ga angažujemo, a da je pritom slobodan na tržištu." A zasto ganjamo samo igrace koji su "slobodni na trzistu"? Sto ne pikirate igraca koji vam ZAPRAVO TREBA, pa nije vazno jel bez ugovora ili je pod ugovorom sa nekim drugim klubom? A ne ovo gdje samo trazite/gledate koga cete dovesti za dzaba. Pa, naravno da igrac koji dolazi za dzaba nece biti pojacanje nego ce samo popuniti broj (i time automatski vise stetiti klubu nego sto ce mu pomoci). I zadnje pitanje: Sta bi, preposteni gospodine Petric, sa Cimerotom? Jel ne rece jesenas kako ti treba? A sad kao vise ne treba? Dugo ti je i trebalo da se utalis sa onim lopovima iz Uprave. Ccc... svi ste vi isti. Zaboli vas sve za Partizan, a ko fol "Partizanova djece", "vojnici", "osjecate klub" i te loze. Fuj. Dajte Partizan nekom covjeku sa ulice koji nema nikakvu drugu kvalifikaciju nego samo da citav zivot iskreno navija za Partizan i garantujem da ce taj covjek milion puta bolje voditi Partizan od vas. Cisto na racun toga sto ga nece potkradati i iskreno ce gledati kako da ga pojaca za razliku od vas.
M

Mali mi

pre preko 1 godinu

Da lì da se ubijem Maljem ili motornom testerom ?.........🥵🙏
G

Gost7181

pre preko 1 godinu

Kakav je igrac svedoci to da nigde nije mogao da nadje angazman, a da nece moci naci angazman nigde su navijaci govorili jos dok nije otisao. Milim da to dovoljno govori o nasim trenerima.
2

200 sa 100

pre preko 1 godinu

Njega bi mogao da gledam al samo na tribinama, i to ako se podšiša jer sam zdravlje narušio gledajući ga na terenu kako se bori sa šiškama dok dugi pokušavaju igrati fudbala.
G

Gost......

pre preko 1 godinu

To ste u pravu, takvog nećete naci!
b

baba jaga

pre preko 1 godinu

Jos Tosica i eventualno Ivicu Kralja i to je to,ekipa za ligu koferencija..
0

00000

pre preko 1 godinu

Tosic predlozio Natha, Natho predlaze ovoga, mislim da smo ne na dnu nego jos gore. Nema skautinga, nema omladinske skole, nema uprave, nema trenera. Pa mi dovodimo igrace tako sto ih predlozi neko od sadasnjih( koji nas gule finansijski) da bi imali drustvo za cirkanje i kockanje po Bg. Sto se tice Jojica... sta reci a ne zaplakati, potisite onda i Trujica i Scepovica kad su vec tu
R

Rts

pre preko 1 godinu

Nije ni cudo sto se raspadaju. Odavno vise ne pratim "fudbal" u srbiji sto bih svima ovde toplo preporucio, a ovakvo razmisljanje "trenera" je samo potvrda uzaludnosti trosenje dva sata gledanja
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Ako ne pratis, nemoj ni da komentarises...
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Ko god ovde pise svaki ne prati fudbal u Srbiji a rezultate znaju bolje nego mi koji pratimo.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Kakva taktika. Rastanes se sa igracem, I onda 6 meseci kasnije, ga vratis kao pojacanje koje ne mozes pronaci tek tako lako. Znaci 6 meseci niko na svetu nije doveo 'igraca kojeg je tesko pronaci' ....
M

MegaBot

pre preko 1 godinu

Pa ne mogu ga pronaći :)
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Nemam nista protiv Jojica i cak sta vise, vjerovatno se ne slazem sa vecinom navijaca po pitanju njegovih kvaliteta, ali ovo sto si napisao ne moze biti istinitije. Prije 6 mjeseci vam nije trebao, a sad je kao, 6 mjeseci kasnije, pojacanje? A u tih 6 mjeseci, sto ti kazes, niko ga nije potpisao. Pa, treba stvarno biti "genije", pa u ovoj situaciji ne biti u stanju sabrati 1+1.
Г

Гробар54

pre preko 1 godinu

Петрић,његовом жељом да врати Јојића,показује свој аматеризам као тренер,просто незнање!Било је Светскопрвенство,могао је много да научи,да је знао и умео.Могао је видети,да играју и побеђују,јаки и брзи играчи,са добром техником и тактички спремни!Јојић од тога више није ништа,а и показао је!Годину дана га чак,нико није ни хтео,а и то говори о њему као играчу!
b

budvanin

pre preko 1 godinu

ranicu se
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Milose, vrati nam se...i pokazi ovim nasim nevernicima a i ovima sa druge strane brda da znas igrati fudbala... spremi se i ostalo ce samo doci... sa njihovim sarlatanima Sumama (i dalje ga spominju, ne mogu jednostavno da verujem), penzionerom Natkom (ne verujem kada cujem da ga oslovljavaju sa doktorom), Traoreima, Filipovicima, Menigom, Andradeom... imali smo zaostatak za ovima iz rupe po 30 i kusur bodova a sada na polusezoni vec 10 bodova...!? A prosle godine nas je dolazilo po jedva 1000 na stadion a titula nam je bila nikada bliza (izgubili smo titulu kada smo u prvom poluvremenu primili dva gola od samoprozvanih galaktikosa kada je njigov isto tako samoprozvani mister stavio Srnica kao flastera na Jojica ( jer jednostavno nije imao sa kim da igra), jer zbog vasih pritisaka Stanojevic je morao da stavi od pocetka i vaseg doktora Natka koji nije pipnuo loptu i sa kojim imamo igraca manje na terenu... tek kada su usli Marko Jevtovic i Lazar Markovic, nesto smo igrali...)... sami smo oterali sve sto je valjalo a sada je mucno gledati sve ovo od struke pa preko igrackog kadra... VOLIM PARTIZAN
P

Pravda je slijepa ali stigne

pre preko 1 godinu

On je dobar igrač ali kad se sjetim kako se šetkao terenom u Sočiju,ne bi trebao nikada preći prag Partizana.Čovjek je bio uvrijeđen zato što ga je Stanojević uveo pred kraj meča.
G

Gost953

pre preko 1 godinu

E moj Gordane. Bolje da ne dovodite više nikog u timu, jer očigledno nemate viziju i cilj kako bi Partizan izgledao u narednom periodu.
L

pre preko 1 godinu

Navijac sam Zvezde, ali Partizan sa ovakvim pojačanjima će tesko videti LŠ. Umesto da malo izrizikuju, dovedu 1-2 igraca sa ozbiljnijom platom oni vracaju Jojica kog su otpustili pre 6 meseci i koji u medjuvremenu nije mogao nigde da igra.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Posto si navijac zvezdane, kao ni 90 procenata tvojih iz rupe nemas sta da trazis na nasim vestima... VOLIM PARTIZAN
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Jojić je itekako imao ozbiljnu platu a ništa nije pokazao, koliko se sećam sa njim su vođeni pregovori o nastavku saradnje ali uz manji ugovor ali je to odbio. Sad bi kao da potpiše novi pošto negde nije mogao, samo me zanima cifra za koju će da potpiše sad ako se opet vrati.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

E moj Petriću. Igrača "tog profila" ćeš naći na svakom splavu ili kafančugi.
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Sto sam gledao gledao sam.Posle dovodjenja ovog penzionera treba totalno bojkovati sve sto ima veze sa fk Partizan.Uprava napolje.Petricu odlazi.Totalno razocarenje!!
V

Varela

pre preko 1 godinu

Obraz djon i jojicu i upravi a izgleda i petricu.sram vas bilo sta radite od kluba
1

155

pre preko 1 godinu

Pa zato Pirlo nije hteo da bude trener zato sto je znao sa kim ima posla
k

kooo

pre preko 1 godinu

Ako se jojic vrati i Partizan zapaliću sebe i jna
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Znas i sam da lazes. Da imalo mislimo ono sto ocigledno samo pisemo ovde, do sad bi se okupili 100 puta da idemo ispred stadiona da protestujemo protiv Uprave i trazimo njihovu smjenu. Znam da ti sam ne mozes nista uraditi i nikoga okupiti, isto kao ni ja, ali imaju ti "strasni grobari" koji su "svaku utakmicu na Jugu", pa sto nesto ne urade vise? Kako se cini, nesposobniju su i od same Uprave. Ma, pukli smo totalno, i to je to. Niti imamo Upravu, niti imamo igrace, trenera, niti imamo navijace.
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Ganima vlast svaki drugi dan dovodi igrace od 3milke, a nama vracaju Jojica koga smo jedva oterali i niko ga nije hteo....
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Sad su poceli da dovode igrace iz LS U Spartak jer dovode toliko igraca da moraju da ih dovode u druge klubove. Sad ce i Radnicki iz Nisa da dobije bar dva stranca i dva domaca, koja Zvezda moze da uzme i na poluvremenu utakmice i dovede kod sebe....
B

Bbrdo

pre preko 1 godinu

Znamo da je kriza al nismo znali da he bas ovolika kriza !
k

kraj krajeva

pre preko 1 godinu

ilicu vreme ti je da se vratis i produzis rekord sa jos par utakmica
U

UPRAVA NAPOLJE

pre preko 1 godinu

taman kad pomislim da gore ne moze oni nas iznenade
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

jel Petric laze nas ili sebe ,ili oboje ??cuj treba nam Jojic !!!!
U

UPRAVA NAPOLJE

pre preko 1 godinu

kakvo je ovo drsko, bezobzirno, bezobrazno ,sebicno, izivllavanje ,silovanje ,maltretiranje,iskoristavanje kluba !!!!!!
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre preko 1 godinu

Odlican potez uprave. Kralj odkad je dosao, radi sve naj bolje u interesu kluba a ne kao Ilijev. Ni ne sumljam da ce mo s Zekom biti jos jaci na sredini.
i

ili si vazura

pre preko 1 godinu

druze jesi li ti njega gledao u zadnjem mandatu ??
s

srka

pre preko 1 godinu

Ljudi dragi, Grobari moji, želim ovde samo da vam ukažem na nekoliko stvari, a vi procenite, sudite i zapitajte se da li sam u pravu. Moramo prvo da krenemo od nas samih, mislim na Grobare, gde smo mi. Nema nas nigde. Sedimo, ćutimo i gledamo kako nam se fudbalski klub raspada i baš ništa povodom toga ne preduzimamo. Onih 200-300 ljudi na zapadu i istoku, onih mučenika, koji istinski vole Partizan i iskreno mu žele dobro, koji svaku utakmicu viču uprava napolje, pa braćo moja, slaba vajda od toga, koga briga za to. Treba da se na svakoj utakmici skupi bar 20 hiljada ljudi i da vršeći pritisak rastera ove vucibatine iz kluba, zajedno sa stručnim štabom i polovinom igračkog kadra. Za to vreme dok nam se FK raspada, mi punimo Arenu i pravimo spektakularnu atmosferu, dočekujući frenitičnim skandiranjem i aplauzima, u stojećem stavu, čoveka koji je nekada bio član rivalskog kluba i devedesetih godina bio u utakmicama protiv nas, uz Nebojšu Ilića, najbezobrazniji, najprovokativniji i najprljaviji igrač protivničkog kluba. Šta bre mi to ljudi radimo, jesmo li mi normalni. Na konferenciji ga novinar pita o tome, u nadi da će taj lik to da pohvali i da se zahvali, ma Bože sačuvaj, samo se kiselo osmehnuo na postavljeno pitanje. Juče kleknuo na parket, ljubi grb zvezde na parketu, ej trener protivničkog kluba. To u životu nisam video. Tako nam se svima nama džentlmenima, usr.. direktno u facu i pokazao šta misli o našem srdačnom dočeku. Oni su našeg Željka sve ove godine pljuvali najgore što su mogli, a šta je sve uradio za srpsku košarku, koliko je samo njihovih igrača afirmisao. Kako je prolazio na utakmicama protiv njih. Cela hala, Željko Turčine nap. kur., jel tako, ili nije. Pa šta mi sad radimo, valjda im se zahvaljujemo na tome. Ej, aplaudiramo Saši Obradoviću, koji nas mrzi, ne može očima da nas gleda. Ne možemo mi da slavimo pobede KK Partizan, dok nam se FK polako gasi. Dajte ljudi, dozovite se pameti!!!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Cekaj, zasto Partizan dovodi igraca koga su otpustili pre godinu dana pa je bio sve do sad bez kluba?
C

Construction

pre preko 1 godinu

Da bi se pojedinci ugrađivali.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ construction ...nabolji komentar,pravo u centar

Sakur

pre preko 1 godinu

Sta drugo ocekivati od seoske uprave i seoskog trenera,seoski trener kaze ne trebaju mu pojacanja jer ima dovoljno igraca,a to sto ti igraci nikada ni na klupi ne bi bili onog pravog Partizana to nema veze bitno da su oni ljudi zadovoljni seoskim igrackim kadrom
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar!!! VOLIM PARTIZAN
e

esex

pre preko 1 godinu

Jojic i bambi u partizanu a despotovic i pavkov u zvezdu.ima da se zatrese evropa
M

Mile fuzbaler

pre preko 1 godinu

Jojić je strašan igrač ko se razume u fudbal ozbiljno, ne iz kladionice i TV, za ovu našu ligu je kralj,i ovo što je igrao dečkao je kao jedan od starijih i ne spremnijih ,pretrčao više od mnogih, samo ko hoće realno da kaže,a to što je neka ekipa napravila zbog raznih interesa atmosferu da ga melte ne okrive za sve to je druga priča. Kad bi drugi znalibtako da igraju lopte de bi kraj bio ...
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar! Ima neka pravopisna greska ali razumemo sta si hteo da kazes i pogodio si pravo u centar! E, sada sto ima vise ovih sa druge strane brda, potpomognuti ovim nasim (ne svim) lakovernim navijacima a jos sa slabim poznavanjem fudbala, to je druga stvar... VOLIM PARTIZAN
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

g. Mile, kad neko moze puno da pretrci i to sve u manje-vise istom ritmu treba da se bavi atletikom, tacnije maratonom. Eno ima atletski klub pa neka ga tamo upisu... A, da, nema love u atletici pa nek ga prime u FK. Sve derbije i vecinu medjunarodnih utakmica smo sa njim igrali kao da imamo 10 igraca na terenu. To da je kod Stanoja imao prednost u odnosu na Natha i Sumu je neverovatno, ne-ve-ro-vat-no. A da ne pricamo da nas je to njegovo trcanje maratona kostalo milion evra godisnje... Od cega je izdvojio par hiljada za kafe kuvarice i ljude iz ekonomata. Ocigledno je da je odvajao za jos po neke, cim ga vracaju u klub nakon sto ga niko nigde nece.
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Jojić je brz kao kornjača. Mogu da razumijem da su mu takve fizikalije, ali njegovo trčkaranje, bez imalo agresivnosti u duelima je frustrirajuće i sasvim mogu da razumijem navijače kada mu zvižde. Njegovo amatersko povlačenje igrača u derbiju za penal se ne može zaboraviti, jer je urađeno bez ikakvog razloga, čak igrač nije bio ni na lopti. Čovjek nema klub od kad je otišao nakon protesta navijača i sada od flegmana Petrića čujemo da takvog igrača ne možemo naći na tržištu. Cimirot je za njega Čavi lično, ali on im ne treba rekoše. Ne treba Petriću ni jedno pojačanje, kaže puni smo. Da ima na broj, a kvalitet vidi se u zaostatku u odnosu na Zvezdu. Niko neće da kaže,pojačanja nema zbog toga što nema para. Dugovi su ogromni, a čelnici u sukobu sa svima kao i sa sobom. Skeptičan sam, urušavamo se nezaustavljivo. Krivci se znaju, ali nema ko da ih otera i restartuje klub. Loše nam se piše, ako griješim bit ću najsretniji zbog toga.
m

mani se pisanja

pre preko 1 godinu

mile vreme ti je da okacis olovku o klin
M

Mile fuzbaler

pre preko 1 godinu

Jojić je majstor,živi bili pa videli,ovi danas klinci daju golove Barsi i Milanu na soni plej stešunu,pa ih još tata ubedi da su majstori i navijače časte da im kliču...a nasem Zeki zvižde..umesto da uče od njega svi
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

o sve i sja
S

Sloba_

pre preko 1 godinu

Na žalost, rekao sam za njega da mu je loš potez odlazak u Dortmund i da nema ništa da napravi i da će da "propadne", što se ispostavilo kao tačno....mislim,nije mu loša ni dosadašnja karijera ali mislim da je imao potencijal za mnogo više...više sam za to da se ide stepenik po stepenik a on je odlaskom iz partizana u Borusiju prekočio 4-5 stepenika....Mora između naše lige i ovih top 5 da bude neka Belgija, Holandija...2-3 sezone bar....
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Meni je Jojic ok igrac (za nasu ligu), da se razumijemo, ali grijesis ako mislis da je imao potencijala za vise. Keln je objektivno bio njegov vrhunac, a igranjem u Borusiji je uveliko prebacio svoje realne mogucnosti. Kakav crni veci potencijal od toga...
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Jos jedno pojacanje za Zvezdu!!!
i

i to kakvo

pre preko 1 godinu

bez sumnje
G

Gost27

pre preko 1 godinu

Ne da njim ne dobikas nista, nego gubis podrsku medju navijacima i iritiras ih dodatno...
o

oj srbijo medju sljivama

pre preko 1 godinu

Oče naš, koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja, i na zemlji kao i na nebu. Hleb naš nasušni daj nam danas, i oprosti nam dugove naše, kao što i mi opraštamo dužnicima svojim; i ne uvedi nas u iskušenje, no izbavi nas od zloga. Amin.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Srbi: "Kumim te Bože" Bog: "NE!Ako za Boga znate"
P

Paco

pre preko 1 godinu

Hahahahahaha vrh
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta je sa Vojvodinom jel dolaze Ze Turbo i Vignito i kad ili su to pisanja navijaca Vojvodine?
s

sprdnja skroz

pre preko 1 godinu

Ze turbo ...haha jos samo Joe injection i to je to
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Auuuuu Gordane... Igraca tog profila je tesko naci? Kakvo razocarenje... Ako nemate para za pojacanja recite tako. Kada se Jojic vratio odigrao je 7-8 derbija, dva su mogla da prelome titulu u nasem pravcu. Na svim derbijima ima 0 driblinga, 0 prodora, 0 golova, 8000 pretrcanih metara po derbiju u prazno, 1 promasen penal i 1 skrivljen penal. Takvog igraca ja zaista tesko naci na trzistu.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

7 derbija,skor 3 neresene,4 poraza.Jedan je direktno prouzrokovao penal za 1:1,u finalu kupa ne dodaje samom Asanu u produzetku i masi penal.A u jednom ne cuva El Magica koji nam daje gol glavom za 1:1.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Najbolji trenutak derbija je kada on nonsalantno pusta naseg Katajija da prodje pored njega kao da igra mali fudbal u dvoristu. I mi osvajamo titulu. Mislim da je on direktni krivac za vasu ne osvojenu titulu te sezone.
@

@Proficap

pre preko 1 godinu

Da je jedini ni po jada nego je Stanoje odradio odlican posao za vas ali sam odmah video da ce tesko ista biti od vase lige sampiona kada ste strepeli do poslednjeg kola protiv toliko unistenog Partizana jeftinijeg i mnogo slabijeg na papiru namucili su se dosta vasi.
p

pace

pre preko 1 godinu

vratiti miljkovica sasu ilica mozda bih mogao pomoci predrag spasic nadj u spicu bjekovic juniori da nas bog vidi🤣🤣🤣
G

GOST 510

pre preko 1 godinu

Jojiću je obraz kao đon ako je svestan da je nepoželjan , da će mu ceo stadion zviždati. Zar ne može menadžer opet negde da ga uvali nego mora opet kod nas ?
p

pace

pre preko 1 godinu

tako nama i treba sa ovakvom upravom nikad nista osvojiti a navijaci cute samo neka dovode ove propale igrace to se zove pojacanje stasno na sta smo spali dno dna
T

Tuti Fruti

pre preko 1 godinu

Pali se masina.
j

jociska

pre preko 1 godinu

U pocetku si Petricu govorio malo ali iskreno i u centar!!!Kako vreme odmice,slizao si se sa ovom upravom,bolje da si cutao....ili rekao treba nam pojacanja jos sad,za ligu sampiona na leto ako ostanemo drugi,jer prvi necemo to svi znamo odavno!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

@Bratina Bratino, kakav pokusaj spina, da te Kalcina podseti 4 utakmice za redom...finale kupa esenes junajted - Partizan 0-1, prvenstvo Partizan esenes junajted 2-0, prvenstvo esenes junajted - Partizan 0-0, polufinale kupa Partizan - esenes junajted 1-0 dakle 4 utakmice bez gola, 4 utakmice bez suta u okvir gola, realizacija esenes junajteda 100%, na proslavi "titule" placene te godine saka jada iako je i lajt sou bio obezbedjen
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Znači pobedili ste nas u jednoj sezoni i u polufinalu i finalu kupa. Svaka čast.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Занимљиво. И ми смо вас победили 3 пута у купу, значи укупно 6 пута за тих 6 година, што је опет бољи скор. Ипак, у купу се не осваја првенство.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Priča se da je Saša Ilić rešio da se ponovo igrački aktivira i da je pred potpisom za Partizan.😂😂😂
v

vrlo moguce

pre preko 1 godinu

pa vidi ,sta se sve radi nebi me iznenadilo
0

04445

pre preko 1 godinu

Odakle pare????? 😂
P

Periccc

pre preko 1 godinu

Iz prve ruke info ceka se Milan Lola .....
G

Gost sa juga

pre preko 1 godinu

Zar vi stvarno verujete da mozemo da oteramo ove nase u upravi? Pa vi braco onda imate u proseku 12 godina! Da li ste vi svesni da bi oni sami pobegli samo da imaju hrabrosti,da mogu,ali ne mogu jer je u klubu haos,jer ono sto ce oni ostaviti to ne mozete ni da zamislite braco moja. Da li ste vi svesni sta je u nasem Partizanu? da li ste vi svesni koliki dug mi imamo? niste,verujte mi. Komsinjca se oporavljala 15 godina,nama ni 30 nece biti dovoljno....
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Dajte peticiju da se vrati Lola Smiljanić!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I Miljkon.
R

Realnoooooo

pre preko 1 godinu

Komšije samo da vam potraju fejsa zeka petric i uprava od srca vam želim. sa vama uvijek neka komedija
Б

Братина

pre preko 1 godinu

За српске услове уопште није лош играч. Додуше, поред овакве Звезде се не може до титуле са оваквим играчима. Да подсетим, у ових 6 шампионских сезона, Партизан има једну победу у дербију. Звезда у време Партизанових 6 праведних титОла, победила 3 дербија. Сад ви видите где сте. Ако победите оба пролећна дербија, достићи ћете Звездин учинак из доба Толета.
0

0211

pre preko 1 godinu

Još Miljkon
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Samo da ovoj upravi vidimo ledja... slavicemo kao titulu LS da smo osvojili... a jedini dobar potez za sve ove godine je povratak Milosa Jojica (mada se jos nije vratio)!!! Sa njegovim povratkom i spremnim 100 posto Dacom Panticem mozemo da se nadamo lepom fudbalu posto nam je titula zbog gore navedenih odavno misaona imenica!!! Pod hitno dovesti Milosa Jojica i jos bar tri, cetiri ozbiljna pojacanja!!! VOLIM PARTIZAN
r

realnost

pre preko 1 godinu

zeka nema klub 6 meseci i sad nam treba da ga uparimo sa fejsom, da zagospodare sredinom terena... da nas serif rutinski pobedi a zvezda ode na plus 20... ako nema boljeg, ne treba ni zeka... kad se setim kako je promasio onu loptu protiv tsc-a, kad ga je stanoje izveo na poluvremenu od sramote....
s

srka

pre preko 1 godinu

Dotakli smo dno!!! Dalje i gore ne može!!! Bog nam bio u pomoći!!!
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Decko prop'o k'o zeton,ne moze nigde vise da igra osim u Partizanu,posle Partizana bice najvece pojacanje Mladosti Gat ili Surdulice.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Nisu ga ni oni hteli,niko živi ga neće .
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Kakav im to profil igrača treba? Je l' su bre normalni oni?
r

realan 2

pre preko 1 godinu

covek slobodan skoro godinu dana, nisu ga uzeli neki kiprani, kinezi, jermeni i sad nam bas on fali... nikad spremniji... petricu svaka cast ali ovo sa zekom, sramota....
G

Gost....

pre preko 1 godinu

neeeeeeeeeeeeeeeee
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Delija sam, al ovo nema poente. Trkamo se sa komsijama, a u stvari mamuzaj mrtvog konja. Cuj vraca im se Jojic. Nema kud dalje, ovo je njihov put bez povratka...
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

E moj Petricu, 10 bodova si minusa u odnosu na zvezdu i tebi ne trebaju pojacanja!!!! Ne tebi i ovoj upravi ne trebaju pojacanja, pomirili ste se da budete drugi bar dok se u narednoj deceniji neko ne smiluje da budete jednom sampioni. Ovi ispod tenka svaki prelazni rok izdvoje po 3 4,6miliona na pojacanja, vi posle Sume(kolko je proslo skoro decenija) ne mozete 1,5 ili 1,8M da platite za igraca Hazizu koji je pokazao da je vise nego dobar igrac. Ne vi dovodite Jojica,u Jun obavezno vratite Miljkovica i to je to.Mada iskreno se nadam ako bude pravih Partizanovaca da se dignemo i oteramo vas iz kluba koji svake godine tone sve dublje i dublje, a igracki je sve losiji i losiji od zvezde.Vreme je za velike pronene u Partizanu
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Sve si lepo rekao!!! Samo sa Jojicem i Miljkovicem si skroz promasio..., pa zar su ti bolji Traore, Natko, Menig, Zivkovic, Filipovic!? VOLIM PARTIZAN
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Откако сам се родио Партизан је иза Звезде у фудбалу. Био је неки трзај у време Толета и то је отприлике то.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

FREE ZEKA !!!!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ovo prevazilazi bilo koji reality program! Ovo je nevidjeno!
t

tole

pre preko 1 godinu

dotakli smo dno dna
V

Vidoviti

pre preko 1 godinu

Samo u Srbiji: oteras igraca on ne nadje drugi klub cak ni tsc ni Vosa ga nece pa ga vratis kao pojacanje auuuu
p

petric=šamroje

pre preko 1 godinu

Vidim ja da ce i tebi i njemu na svakoj utakmici da zvizde i skandiraju da odlazite iz Partizana.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ovog profila igrac stvarno tesko naci, mozda cak i limited edition.. Sprdaju se s klubom, a ljudi ih masovno podrzavaju, zasluzili smo propast.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Igrac tog profila se stvarno tesko nalazi,stoji u krugu centra u drugoj brzini a voli da udari i poprecni pas sto,otvara ciste kontre ....

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Komšije, sa vama uvek neko zezanje 😂😂😂
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

A kaze Žeka Pantić, kriv je Vučić sto se vraca Zeka Milioner u Partizan....))))))
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Nije meni problem jojic ( kakav igrac takva slova) veci problem je ovaj nzovi trener. Pa on mrtav ladan izjavi kako mu ne trebaju pojacanja. Zaostaje 10 bod. zadovoljan??????Da nije smesno bilo bi zalosno!
Ć

Ćutuk

pre preko 1 godinu

To dovoljno govori kakav je trener. Zamisli Pepa Gvardiolu da kaže da mu ne trebaju pojačanja, to možda i ima nekog smisla, ali kada to kaže Petrić kome je u timu Kristijan Belić to nema apsolutno nikakvog smisla. Međutim, kada vidimo ko je u upravi Partizana ne treba ništa da nas iznenađuje. Zvezda se pojačava, dovodi igrače iz liga petice, a "stručnjaku" ne trebaju pojačanja.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Sve si tacno rekao..., sem da nam je i te kako potreban spreman i veliki igrac MILOS JOJIC!!! VOLIM PARTIZAN
Z

Zaista

pre preko 1 godinu

Takvog splavara je teško naći 🤣😂
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Ono kad im bivsi reprezentativac igrac Dortmunda ne odgovara. Mozete zamisliti kakva pojacanja ili bolje receno kakva skupocena pojacanja ocekuju. Sa ovim su se složili...
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Dodje jojic i pojaca Zvezdu
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Hahahaahah, nek' se spremi Lola - on je sledece "pojacanje"
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

E ovo nikako nije dobro, nemam nista protiv Jojica ali, covek u najboljoj formi zivota nije nesto posebno igrao, da ne pricamo kako je tek igrao zadjni put kad je dosao, uz to, i navijaci ga nesto ne gotive, ja ne verujem da se on stvarno vraca, ali bas da vidimo! Srecno!
P

Pajac

pre preko 1 godinu

Čekaj da vidiš Šćepovića u Partizanu, to će tek da bude cirkus Medrano. Onda će da se pitaju zašto im na evropsku utakmicu dođe 2-3 hiljade ljudi.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

И после кукају како је Звезда намјестила титулу.
s

sramota

pre preko 1 godinu

Ljudi bojkot nam treba unistavaju nam partizan

rty

pre preko 1 godinu

sine ima vas 200 - 300 na utakmicama kakav bojkot samo familija i prijatelji gledaju.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jel stvarno mislis da bi ih bojkot u necemu sprecio?!Pa i ovako je poseta kao da je bojkot.
e

etomene etovas

pre preko 1 godinu

Partizanu treba jos jedan zadnji vezni pored Traorea. Belic nije bazdaren, ne zna da se kontrolise, skoro svaku utakmicu moze da zaradi crveni, a i bespotrebno vuce, gura protivnicke igrace i u sesnajstercu i kad nisu ni u izglednim situacijama za gol, i tako rizikuje da sudija svira penal... a Fejsa vec moze da igra za veterane.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Čestitam grobari! Bivši reprezentativac i iz vaše škole, ljubimac navijača, bivši igrač Dortmunda. Top pojačanje.
o

ok

pre preko 1 godinu

kao sto rekoh imamo najjacu upravu ..Boze dragi neunistivi su, legende
n

nevaspitanje

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati od ostrascenih grobara kada vredjaju kapitene kosarkaske i fudbalske sekcije? Ocekivati postovanje prema najljucem rivalu? Presmesno.
K

Kalčopolista

pre preko 1 godinu

Apsolutna podrška za Vučelu i Vazuru. Samo oni mogu da nas vodu u pobede. Da je sreće da vratimo i Ilieva. Bićemo dobri, u inat dušmanima.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Da im drugo mesto nije unapred zavrseno bili bi iza TSC-a i Cuke 1000000 % . Ovako,mora Partizan da bude drugi jer zaboga ima stadion i neke navijace da igra kvalifikacije za LS. TSC i Cuka kada najavljuju prolece,najavljuju borbu za trece mesto. Zalosno. Kao da zaostaju 44 boda za Partizanom a ne cetri,govorim o TSC-u. Da ne govorim sto je sada TSC trebao biti ispred njih da ih nisu pokrali,ali naravno Lazetic se ne buni,to cini samo kada igra protiv Zvezde.
p

pitanje

pre preko 1 godinu

Kako je onda moguće da Čukarički nikada u istoriji nije ušao u Evropu, da se blamira u kvalifikacijama non-stop, a, da Partizan, za koga svi tvridte da je najgori u istoriji - dva puta dobije Keln, ne izgubi od Nice i dva puta od onih nesrečnika iz Slovackog? Zašto Zvezda nije dobila Partizan na JNA ove godine?

Rex

pre preko 1 godinu

Sanjali bi ligu sampiona da ste uradili Partizanu ono sto je bilo planirano da se spusti na nivo Surdulice ili Kolubare ali se desilo upravo suprotno on je trenutno jedini u Evropi ako je ona merilo ,ali to vazi samo kada vam ide. Inace nije bitno igrali vi Evropu ,ispadali na jesen ili u sezoni kupanja za vas je uvek normalno da imati 10 ,20 ili 30 bodova vise od Partizana.
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Najjaci su oni likovi na podcastu nekom partizanovom koji se napale kada komentarisu ligu konferencije.Predstavise kao najveci uspeh srpskog fudbala xaxaxa. Sami sebe lazu i misle da ce pricom nekoga da ponize a ustvari sami sebi to cine
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Samo je nejasno cemu ovako pompezni naslovi, kao da stize Mesi... Ovo je vest u rangu bilo kog transfera, bilo kog drugog kluba iz nase lige (osim prva dva)... Toliko je nebitan igrac, koji samo koristi situaciju kako bi koliko toliko odrzavao CV...
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Samo čekam koliko će golova u šampionatu postići Dijabate koji igra svaku utakmicu po 100 minuta i ocena za umjetnički dojam je odlična (lepo se zabavlja) a nigde se nije zadržao više od 6 meseci a plaćen je ekstremno mnogo za naše prilike kao i svi stranci u Partizanu a ispali smo iz kupa i trenutno smo na - 10!!!
p

proka877

pre preko 1 godinu

Au nema dalje. Kanal Dunav-Tisa-Dunav
G

Genius

pre preko 1 godinu

Ovo vise nije ni smesno, vec zalosno.
G

Gorštak

pre preko 1 godinu

Kakvi ste to ljudi. Gledajte malo sa pozitivne strane. Jeste, verovatno ostaje Jojić, ali zato ostaje i Fejsa. Vidite nije sve tako crno.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Jojić sa svojim fizikalijama ne može više da igra profesionalni fudbal, u smislu da je spor, da ga pretrčavaju, da ne može da stigne da zatvori pozadi bilo koga, ne može da dobije nikog u duelu, nema dribling. Ima samo dobro izvođenje kornera, pa usled toga ima dobru statistiku po asistencijama, ali to je prekid, ne može ništa da uradi iz igre. Njegovo vraćanje je smešno. Bolje da guraju Baždara koji je mlađi, brži i veliki talenat, ionako nemaju šta da izgube jer su titulu izgubili još pre odigravanja 1. kola prvenstva.
K

Kalcopolista.

pre preko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA VUCELU I UPRAVU!
I

IQ

pre preko 1 godinu

Ooooooooo Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I

Ivan3333

pre preko 1 godinu

Igrace profila Jojica i Fejse je tesko naci. Spori a nezainteresovani. Kuku nama sa ovom upravom
G

Gost Djeneral Draža

pre preko 1 godinu

Što bi rekao moj kum, grobarčina stara, spori su, a nisu nešto ni brzi..
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa da,u pravu je covek.Tesko cemo naci igraca koji u DERBIJU povlaci protivnickog igraca,ne asistira saigracu u finalu kupa i masi penal u penal seriji!P.S.I masira protivnicke igrace u zaostavnom vremenu pri negativnom rezultatu.
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Ne bi ga doveo ni u Surdulicu...
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

hahahahaahahahahahah dovedite i babovica
G

Gosttdss

pre preko 1 godinu

Misliš teško ćemo naći igrača za dž.
G

Gost112358

pre preko 1 godinu

Ivica baca boNbe
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

sta rade od Partizana Bojkot ako potpise Jojic
d

dmd1

pre preko 1 godinu

Neka ga Jojara da ima ko da sutira penale kada batko Natko ne igra. Stizu braca Šcepovic, Neca Tomic , Gulan i pali se mašina.
L

Lee Addy

pre preko 1 godinu

I onda se čuda kako 10 godina ne mogu da uzmu titulu... Vratite i Necu Tomića i pali se maššššina....
N

Noke

pre preko 1 godinu

Da je taj popularni Zeka stvarno toliko kvalitetan, on bi nasao odavno klub. Decko vise obraca paznju na to kakva mu je frizura nego kako igra
g

grrrrrr

pre preko 1 godinu

Ali igrai je u Borusiji hahahaha
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I kakvu kaficu pije.
j

jorz

pre preko 1 godinu

uhapsite pod hitno Jojića, podignite optužnicu protiv njega, spasite i ovo malo navijača muke..
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

m ne treba ti naravno, imas 10 bodova iza zvezde, ok je to, samo guraj do -20, a ni kval za ls ti isto ne treba, ustvari eto jojic, to je kockica u mozaiku
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Svi smo mi svesni da je teško naći fudbalera tog profila. Teško je pronaći neznalicu koja pri tom i ne trči, a ujedno ima izuzetno nadobudan i iritantan stav.
V

Vidi sliku

pre preko 1 godinu

Jojić i Fejsa. Tandem za velike domete.
G

Gost6262626

pre preko 1 godinu

Jojic i slicni njemu zele da ostanu u Partizanu samo zbog redovne i dobre plate, samim tim su u Srbiji i lepo im je, inace nikakav doprinos ne daju samo zauzimaju mesta nekim mladjim igracima...
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Cela liga se pojacava, Zvezda opet ulupava 5-10 miliona, jedino Partizan 0 i vraca Jojica koga nece niko. A navodno napadamo Ligu Sampiona.
P

Provokator neki

pre preko 1 godinu

Jel se vraća Duljaj, zna li se šta???

Ilija_1970

pre preko 1 godinu

Nema nista od toga
P

Provokator neki

pre preko 1 godinu

Još Asen Nikolov zvani Bebeto, i pali se mašina ahahahah ahahahah.