Markos Alonso (©Reuters)
Markos Alonso (©Reuters)

Još je Barsa atraktivna - Markos Alonso kao Levandovski: Hoću da igram u Španiji!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 09:03

Pita se i Čelsi, doduše

Nije što je bila dok je Lionel Mesi žario i palio, ali i dalje Barselona ima šarm koji je teško odbiti. Pa je tako posle Roberta Levandovskog i Čelsijev Markos Alonso otvoreno izrazio želju da karijeru nastavi na stadionu Kamp Nou.

Blaugrana je 31-godišnjeg levog beka odavno pikirala kao čoveka koji bi trebalo da u sledećoj sezoni bude konkurencija već dugo neprikosnovenom Đordiju Albi. Svih ovih godina on je bio maltene nedodirljiv, ali kako s 33 leta nije igrač kakav je bio Barselona traži i B opciju. Alonso je više nego spreman.

Izabrane vesti

Imam još godinu dana ugovora. Već sam rekao da bih voleo, ali na kraju – ne zavisi samo od mene. Jasna je moja želja da jednog dana igram u Španiji“, otvoren je bio Markos Alonso kada je upitan o interesovanju Barselone.

Katalonski mediji tvrde da je Marina Granovskaja, izvršna direktorka Čelsija, već obaveštena o Alonsovim planovima i da se Plavci na čelu sa trenerom Tomasom Tuhelom odavno spremaju za sezonu bez Markosa.

Ben Čilvel bi posle sezone koju su mu unakazile povrede bio promovisan u startera na levom boku. Na klupi bi šansu mogao da čeka Emerson Palmijeri, koji je bio solidan na pozajmici u lionskom Olimpiku.

Menadžeri Markosa Alonsa “samo“ treba da pronađu formulu po kojoj bi Španac mogao da se rastane s Čelsijem. O tome se pregovara.


tagovi

Markos AlonsoLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara