Još jedan poraz izgubljene generacije... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 22:44

Mlada reprezentacija Francuske lako slavila protiv Srbije – 2:0

 Niko se nije nadao epskom preokretu i plasmanu u baraž posle katastrofalnog ciklusa mlade reprezentacije Srbije, prožetog smenama selektora i brojnim porazima. Nova utakmica završena je novim razočaranjem, ako se tako može nazvati poraz u sudaru sa, objektivno rečeno, mnogo kvalitetnijom selekcijom Francuske – 2:0.

Galski Petlovi su gotovo rutinski poništili kvalitet tima Gorana Stevanovića. Držali su se Orlići do finiša prvog poluvremena i onda stali. Objektivno za nešto više nisu imali ni snage. Razlika u klasi je bila očigledna. Ipak za Francuze igraju momci ozbiljnog evropskog rejtinga poput Tirama, Badijašila, Kamavinge, Kalulua.

Izabrane vesti

Upravo je član Milana napravio višak u 42. minutu kada se činilo da je reprezentacija Srbije otklonila opasnost. Novi centaršut pao je na nogu koji je imao lak zadatak da savlada Miloša Gordića.

Pokušao je Goran Stevanović da osveži tim. Već na poluvremenu je uveo u igru Stefana Mitrovića i Jovana Lukića. Ali brzo su Francuzi brzo odsvirali kraj. Lako je izgubio loptu Jovan Lukić usledila je brza kontraž, sjajna asistencija Kamavinge i pogodak napadača Nice Guirija.



tagovi

mlada reprezentacija SrbijeGoran StevanovićJovan Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara