Komentari na vest

Još jedan poraz izgubljene generacije... (VIDEO)

P

Posmatrac666

pre gotovo 2 godine

Izveo Terzica i Pantovica na pokuvremenu pa ga izbusili ko dzak
N

Nezvan gost

pre gotovo 2 godine

Nazalost ne mogu trojica igraca da nose tim. Gorda vrhunski golman steta sto od podguzne muve Borjana nema priliku al dobro svi znamo kako zvezda funkcionise. Rogan na svojoj apsolutno neprirodnoj poziciji, decko izrazito desne noge na levog beka???? Pantovic standardno najbolji ali ne moze sam decko da nosi tim pritom vecito imam utisak da igra sa 40% jer nema sa kim da igra. Terzic solidan. Sta cemo sa zadnjim veznim Ivezicem koji vola u dupe ne moze ubosti? Cirkovic na desnoj strani ocigledno ne moze da se snadje. Selektor je u sustini dobar ali ocigledno ima nekih smetnji u glavi. Pozvani Kamenovic i Lazar Pavlovic koji fudbal osetili nisu duzi vremenski period. Sto se Erakovica tice klasicno terzino guranje i pumpanje cene. Kad se igraju vazne utakmice NE POSTOJI opcija da se igrac u21 povlaci za prvi tim cisto da bi se upisao u protokolu i eventualno usao na 2 minuta. Znamo kako nam savez funkcionise, nema sta tu da se cudimo. Od 20 igraca 10 su menadzerska kombinacija a ostatak onaj suvi kvalitet koje jebu klubovi i menadzeri vec godinama. Pa je posle cudjenje zasto Matic, Vidic i ostatak fudbalske elite nece da cuje za FSS
G

Gost selektorski um

pre gotovo 2 godine

kakav selektor,takvi i igraci a rezultati sve polazuju.Bitno da mu igra vozdovac i cukaricki pola reprezentacije!cirkus
h

haehaeaehahe

pre gotovo 2 godine

kakva asistencija cumavinge za drugi gol, nevera.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Za pocetak mozda dobijem dosta minusa, ali imam pravo na misljenje. Mislim da mlade reprezentacije treba da sluze za uigravanje odredjenog sistema, pravljenja igraca za A tim. Ne moze U21 na primer da igra 4-2-3-1,a A tim 3-4-2-1. Mora sistem da se pravi od najmlađih kategorija. Rezultat nije bitan, vec odnos, kult reprezentacije. Sta imamo od zlatnih orlica? Desni bek? Golubovic, Gajic? Levi Antonov, Antic? Ne smemo da dodjemo vise u ovu situaciju da nemamo dobre bekove, kao i u budućnosti na vreme otkriti gde moze nastati slican problem. Mora postojati sistem rada!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze nas problem je od davnih dzvnina borba da se docepa fss stolica i postavljaju svoje ljude i kombinacije. Ako se nesto uradi odlicno a ako ne opet odlicno. Sve su seme i igraci koje neko gura. Posebno mladje kategorije.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Jedina zemlja evrope gde su timovi u17 i u19 bolji od u21.Rasformirati ove amatere iz u21 i nagraditi ove mladje sto dobro igraju pa nek se kale sa 3-4 godine jacim.Zato ce za 3 godine uzeti u21 turnir ako budu uigrani i dovoljno zajedno na okupu.Svakako od ovih sadasnjih u21 nema nista.Ne mogu bukvalno nijednog igraca iz startne postave koja je danas igrala da zamislim da ce nekad biti bitan A reprezentativac.Vecini ce im Linglong biti zenit karijere.
G

Gostkdns

pre gotovo 2 godine

Valjda ti je jasno da je ova generacija U21 iscrpljena samim tim što Vlahović,Pavlović, Ilić, Eraković igraju u A timu, tako da ovi rezultati nisu za čudjenje, druga je priča sa U19 i U17.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

taj goran stevanovic nigde al bas nigde nije imao uspeha a i dalje ga neko gura
T

Takoo jeee

pre gotovo 2 godine

Kao fudaler bio je vrhunski