Ibrahima Ndiaje (©Starsport)
Ibrahima Ndiaje (©Starsport)

Još jedna Čukina prodaja, Ndijaje za 350.000 ide u Sudan

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 15:04

Ni tu nije kraj..

Kriza posle pandemije uzdrmala je finansijski svet, ali s obzirom na poteze Čukaričkog u januarskom prelaznom roku, čini se da će klub sa Banovog brda relativno lako prebroditi ovaj teški period. Jer posle Dimitrija Kamenovića i Vinsenta Ezea kofere je spakovao i Ibrahima Mame Ndijaje, koji će prema saznanjima Mozzart Sporta karijeru nastaviti u – Sudanu!

Preciznije, u najvećem sudanskom klubu Al Hilalu iz Omdurmana, najvećeg grada u toj zemlji i trenutno četvrtoplasiranog tima na tabeli nacionalnog šampionata. S tim da su u Sudanu odigrana tek četiri kola. Prošle sezone, Al Hilal, sa 27 titula rekorder Sudana, bio je drugi, iza najvećeg rivala Al Mereika.

Izabrane vesti

Bez obzira na to što je zemlja u koju ide nama u Srbiji prilično neočekivana, Čukarički će sasvim pristojno zaraditi od prodaje 26-godišnjeg desnog krila. Kako se može čuti, Brđani će na ime obeštećenja prihodovati oko 350.000 evra.

S tim da će i ostati bez važnog igrača u timu Dušana Đorđevića. N’Diaje je jesenas postigao šest golova za Čuku i saigračima namestio još četiri gola. Ali je posle godinu i po dana zaslužio da ode s Brda.

Podsetimo, pre njega je za 300.000 evra Vinsent Eze otišao u Šahtjor Soligorsk, dok se samo čeka da se ozvaniči transfer Dimitrija Kamenovića u Lacio za 3.000.000, plus 1.000.000 u bonusima.

A ni tu nije kraj, jer interesovanja ima i za golmana Đorđa Petrovića (21), pa štopera Stefana Šapića (23), krilo Veljka Birmančevića (22)... Neće naravno svi otići, ali bar jedan bi mogao.



tagovi

Ibrahima NdiajeZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara