Jović ga daje i Ajntraht prolazi - kvota 8,50; kombinacija Ale i Nemci - 10,0

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.19. | 10:18

Kladionica MOZZART pripremila je specijalne igre za revanš meč derbija osmine finala Lige Evrope...

Ostali su nam dužni fudbaleri Intera i Ajntrahta u prvoj utakmici derbija osmine finala Lige Evrope. Međutim "nula" u Frankfurtu ostavlja nadu i jednima i drugima da mogu do četvrtfinala, pa bi večeras svašta moglo da bude na Đuzepe Meaci. Nerazuri jesu favoriti, ali "srpski" Ajntraht ima kvalitet da zaprži čorbu italijanskom velikanu u čijoj svlačionici baš i ne vlada neka idila. Generalno, zbog svega što se dešava oko Maura Ikardija ambijent u klubu dosta je sumoran... Nemci vide svoju šansu u tome, kao i u činjenici da nisu primili gol kod kuće, pa bi samo jedna lopta u mreži Intera značajno približila Ajntraht narednoj rundi. 

Izabrane vesti

Kao i za prošli meč, kladionica MOZZART pripremila je niz specijalnih igara. Pored osnovne ponude kroz slobodnu igru imaćete prilike da kombinujete strelce sa pobednikom meča, da gađate hoće li biti produžetaka, možda penala, da li će neko postići gol glavom, hoće li biti het-trika...

Verujemo da će mnogima posebno biti zanimljivo da se, recimo, klade na novi gol Lukie Jovića. U kombinaciji sa trijumfom Ajntrahta pogodak srpskog reprezentativca i našeg najefikasnijeg igrača u ligama petice plaća se koeficijentom 8,50!

  

KOMPLETNU PONUDU KAO I KVOTE POTRAŽITE NA SAJTU WWW.MOZZARTBET.COM


tagovi

sportsko klađenjebet analizaSlobodna igraLuka JovićFilip KostićMijat Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara