Luka Jović (©AFP)
Luka Jović (©AFP)

Jović postao nevidljiv za Zidana

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.20. | 11:15

Bliži se odlazak u januaru, najrealnija Premijer liga

Luka Jović je nestao sa radara Zinedina Zidana i izvesno u januaru napušta Real Madrid, pišu španski mediji.

Srpski napadač je odigrao svoje poslednje minute u Madridu 21. oktobra protiv Šahtjora, kada nije uspeo iskoči u prvi plan tokom 59 minuta provedenih na terenu. Od tog meča, u kojem je mladi golgeter bio starter, francuski strateg Joviću nije pružio ni minut na terenu. Da je situacija više nego ozbiljna pokazuje i jučerašnji Zidanov potez. Real je jurio pobedu protiv Intera, ali Jovića nije bilo među igračima koji su ušli na teren, ali ne samo to, srpski fudbaler se nije našao ni među igračima koji su bili na zagrevanju. Zidan je situaciju na terenu pokušao da promeni uvođenjem Vinisijusa, Rodriga i Modrića.

Izabrane vesti

Trenutna situacija je aktivirala glasine o Jovićevom odlasku iz kluba, a veruje se da bi njegova naredna destinacija trebalo da bude Premijer liga. Letos su se pominjali Njukasl i Lester, pa ostaje da se vidi da li će u igru uskočiti neki novi klub.

Zidan je pokušao da "aktivira" Jovića na početku sezone, u nekoliko mečeva je igrao u tandemu sa Karimom Benzemom, ali su ponovo izostali golovi, pa ga je Francuz sklonio u drugi plan i čini se da je promena sredine neminovnost.

Zidan je letos otvoreno poručio Joviću da bi bilo najbolje da promeni sredinu i ode na pozajmicu gde bi imao mnogo više prostora za igru, međutim, nije se pojavila prava opcija za igrača pa je ostao u Madridu.

Jović je u Real stigao na leto 2019. kao veliko pojačanje iz Ajntrahta za obeštećenje od 60.000.000 evra, ali je postigao samo dva gola na 32 nastupa u svim takmičenjima.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara