Komentari na vest

Jovićeva šansa za novo rođenje - start na San Mamesu u Kupu kralja i Benzemina uloga

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Molim vas napišite da je Jović najbolji napadač bar u Španiji, da bi dao golova kao Benzema da igra koliko i on, da brojčanik više ne roni suze! Svejedno radite na istom zadatku - on botovanjem za komšinicu, a vi cenzurom komentara protiv komšinice.
A

Apis Crna ruka

pre preko 2 godine

Mislim da ćemo ovde da ispadnemo u kupu,teška posla s Azarom,Jovićem i Bejlom da možemo Bilbao da dobijemo.
G

Gistimir

pre preko 2 godine

Dobijao je on mnogo vise sansi nego sto nas narod misli. Samo opravdanje dobar je on ali ga mrze. Pratim real pa znam, nisam od onih koji prate fudbal samo iz naslova pa onda Jovica mrzeo Zidan pa mu nije davao ni 5 minuta. Davao mu je i Zidan sansu i Anceloti. Ima kada sansu nije dobijao ali je nije ni zasluzivao. Treneri razmisljaju ovako ako u kupu protiv Leganjesa ne mozes da das gol zasto bi ti dao sansu protiv jaceg kluba.
9

951357

pre preko 2 godine

Znaš šta je davanje šanse - ono što je Fiorentina dala Vlahoviću, da igra po 90 minuta, pa makar gol ne dao pola godine. A ovo igranje 5 minuta danas, pa za mesec dana 10, pa za mesec dana 15, pa za dve nedelje 5 minuta, pa evo ti kup utakmica poluvreme, batali to. To je sve samo nije šansa. Druga stvar, mnogo je veći problem Jović u Realu navijačima gromade kod nas, nego što je stvarno problem Jović u Realu. Dečko je tamo zato što ume, može i zna. Ali tamo ima Benzemu koji je neprikosnoven, i niko pored njega dobiti šansu neće. A Benzema je baš u poslednje dve godine počeo da igra fudbal života. Drugo, mnogo je bitan marketinški deo priče, naročito u klubovima poput Reala, pa i to ima uticaja. Da ne pričam o egoima saigrača, o klanovima, i ostalo. Tako da, ajde malo stavite stvari u širu sliku i pokušajte da shvatite šta je realno a šta nije. Mnogo je veći promašaj Azar nego Jović, ako ćemo realno.
G

Gistimir

pre preko 2 godine

@951357 Dobijao je on u kupu i po 80 min. Pratim real pa znam. Ove sezone u ligi na nekoliko utakmica dok je Benzema bio povredjen isto 70 do 80 minuta i nista. Ako drugoligasima u kupu ne moze dati gol, a sve lopte idu ka njemu onda sa njim nesto nije kako treba. Meni se cini da se njemu vose fudbal ne ogra. A to sto pricas 15 minuta pa i Benzema kada je dosao 1 godine je dobijao u ligi 15 ili 20 min ali Benzema je redovno za tih 15 ili 20 min nasao nacin da postigne gol.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Azar i Jović su promašaji.Obojica.I to je činjenica svidelo se to nekome ili ne.
9

951357

pre preko 2 godine

Dakle, ako sam te dobro razumeo - igrač koji nikad ne igra, ili igra po 5 minuta na svakoj 10. utakmici, koji nije sinhronizovan sa saigračima na terenu, koji njegove kretnje i ponašanje na terenu samo sa treninga znaju (i koji su pritom egocentrični, podeljeni u klanove i slično) treba da uđe u kup utakmici sa drugim igračima koji isto tako retko igraju i koji svi vuku na svoju stranu i koji isto tako nisu sinhronizovani, i pokida? I 2-3 kup utakmice i možda još toliko prvenstvenih u 3 godine su "davanje prave šanse"? Batali da pratiš fudbal ako tako stvarno razmišljaš, ali ozbiljno. Pa ni na menadžeru tako ne možeš da razigraš igrača a kamo li u stvarnosti. Niko na klupi nije postao igrač, nebitno kojim sportom se bavi.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Mrtav čovek koji hoda.Tako mi deluje.
B

Bogi555

pre preko 2 godine

Ljudi, ne zelim da omalovazavam Luku kao fudbalera, neosporno je da je fenomenalan napadač. Medjutim, sve utakmice koje sam pogledao kada je igrao za Real, toliko mi je delovao nezainteresovano, bez neke zelje i motiva sto je neprihvatljivo kad igraš za jedan od najboljih klubova ikada. Mislim da je bolje da predje u neki drugi klub, ili u Arsenal, ili da se vrati u Nemačku ligu.

1902

pre preko 2 godine

Daj Boze da postigne gol…Nova sansa za njega.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Taj se češće rađao nego sunce na istoku. Bljesne jednom godišnje, ko Bogojavljanje, pa ga nema 365 dana.
M

Milko

pre preko 2 godine

Dajte neku kvotu za under Jovic 2.5 suta na gol. Verovatno nece imati vise od 10ak kontakta sa loptok za 60’ igre
D

Dajte neku kvotu

pre preko 2 godine

da ovaj lik nista ne radi u zivotu i samo sedi i pljuje druge.. Prvo kvota, posle da ga upoznamo i tako vidimo jesam dobio ili puko, ali msm da ne mogu da padnem na tom tiketu..
M

Milko

pre preko 2 godine

i dobio si, vaucer u selters banji za dvoje. :)