Komentari na vest

Jubilarni milionski transfer Obradovićevog Čukaričkog

P

PeraV

pre oko 1 godinu

Taj isti Dragan Obradovic je kum usnice
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Mož' da ih ne volimo što nas blamiraju svake godine u Evropi, da ih ne volimo i što su tim bez stadiona i publike, ali ljudi za sebe rade odlično. I kad se pogledaju po sastavu, zaista imaju bolji tim i od TSC i Vojvodine, ma koliko god želeli da Voša zbog infrastrukture i tradicije igra Evropu, ili pak TSC zbog stadiona i hrabrosti koje su pokazali u Evropi. Izgleda da će ipak Čuka biti taj treći tim za Evropu, pa neka ih taj novčani benefit barem progura još napred, da ne bi više prodavali decu svake godine!
V

Vladimirkgffm

pre oko 1 godinu

Kakve koske je uvalio lik svaka mu čast
G

GostНови Сад

pre oko 1 godinu

Сада да су паметни, па сав тај новац да уложе у 3,4 солидна појачања и нешто направе у ЛК. Исплатиће им се.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Rezervni tim Šarlota?!?!? Crown Legacy?!?!?
B

Brdo

pre oko 1 godinu

Od ovih milionskih, žao mi je bilo za Birmu, Jovanovića i sada Pelea. Treniran za šesticu, u MLS-u gde je filozofija drugačija može da postane osmica za reprezentaciju, srećno!
G

Gostima

pre oko 1 godinu

Neka pokažu papir da su ga prodali za 3M...,Amerikanci za igrače iz Španije ne daju te pare...ko se pali na ovo
G

Gost8р8820109уз

pre oko 1 godinu

ни после 27 милионског трансфера неће средити терен, него ће опет бити ораница. џабе и 107 милионских трансфера
B

Brdo

pre oko 1 godinu

Teren sasvim korektan
p

prti

pre oko 1 godinu

Lepo sve klubove privatizovati i cao neka svi budu kao Cuka i donose profit drzavni na osnovu poreza a ne da je obrnuto i da se sipa u profi sport novac od penzija i poreza gradjana ove zemlje.
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Ti onda otvori trgovačku firmu pa skupljaj porez za državu,a u Evropi bi sve ispod 5 razlike bilo uspeh,da Zvezda 3 godine radi kao Čuka ne bi je više niko gledao,ne bi bilo ni jednog sponzora,i bila bi 4 u našoj ligi,ali bi ti bio sretan jer smo prodali 3 klinca za 6 miliona i platili 20% porez državi,svi srećni.
I

IZ JAGODINE

pre oko 1 godinu

I ovde da izrazim podršku Čukaričkom koji posluje fenomenalno. Podrška vlasniku a još jednom objašnjenje dežurnima koji pljuju ovaj klub, da je Čukarički kupio čovek svojim parama koji voli fudbal ali čiji je osnovni cilj naravno zarada, hvala Bogu. Jer je čovek biznismen i potpuno zdravo i legalno je uložio svoje pare u Čukarički da bi imao neku dugotrajnu i milionsku zaradu. Na tom putu nema ničiju podršku a često se bori i protiv vetrenjača. Obzirom da se u Srbiji klub na nekom profesionalnom nivou može finansirati iskljuçivo od prodaje igrača, čovek prodaje igrače, kupuje druge, pokušava da proizvede nove ali češće pažljivo dovede one koji imaju talenta ali ih u drugim klubovima iz nekih razloga ne prepoznaju. Vi što branite dva blizanca ustvari branite lopovčine koje sa članskim kartama stranaka sede već 30-40-50 godina u upravnim odborima i rade potpuno isto što i Čuka (kupuju,preprodaju) ali bez iakkve odgovornosti jer je vlasnik država pa ako promaše transfere baš ih briga, iz svog džepa ne vade. ZATO OPET PODRŠKA ČUKARIČKOM, jedini problem je što nema publike ali to je u 21. veku apsolutno nebitna stavka, jer navijači ne donose ni prihode ni rashode, oni samo prave atmosferu ili nerede. Pogledajte šta po Evropi rade klubovi bez tradicije i sa malo navijača, obrću milijarde i briga ih za prazna sedišta.
M

Maja-Bec

pre oko 1 godinu

U pravu si svei,samo jedno nisi. Posle igranja u ligi šampiona i evrope,mi ne mozemo da prodamo ni jednog igraca,ej ni jednog,a cuka skoro da i ne igra evropu a prodala brdo igraca. Svaka cast,A MOMKU ZELIM SVU SRECU I USPEH.
G

Gostujući

pre oko 1 godinu

Milioneri sa Banovog brda :)