Komentari na vest

"Judi" Anjeliju preti tužba klubova zbog sabotiranja investicije od 1.200.000.000 evra

S

Stiv

pre oko 3 godine

Ne lupajte gluposti.Anjeli bio clan komisije,uz ostale predsednike,a on sam prekinuo razgovore.Pa mogli su ostali i bez njega da odluce..I niko od ovih klubova nije rekao da nece igrati Seriu A,nego ne bi igrali LS a igrli bi Super ligu.Razumem ja revolt zbog ovih desavanja,ali ajde da se ne lupeta
R

Ronaldinjo

pre oko 3 godine

sta drugo ocekivati od juventusa i njihovog predsednika, oduvek lopovi bili i ostali
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Imam pitanje i odgovor, koji izgleda svima promakao: investicioni fond je stavio klauzulu da niko ne sme da napusti Seriju A. Dakle pitanje je zasto su stavili tu klauzulu? Odgovor je zato sto su i oni znali da se sprema ta super liga preko JP Morgana! Anjeli je ovde ispao da ne kazem sta! On ladno kosta celu ligu 1.2 milijarde evra, zbog 350 miliona obecanih od super lige! I ovde ladno ima nekih, koji Juventus uzivo videli nisu, a kao navijaju za isti, koji brane ovog lika?! Ako ovakvog (ne)coveka branis, sta li si ti onda? Koji si onda ti zlo!?
R

Realno123

pre oko 3 godine

Izbaciti ih u beton ligu svedno nece niko zaliti za njima osim sake jada od navijaca
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Juventusu samo i mogu nauditi kreiranjem novog FARSOPOLIJA. Tužiti čovjeka za ideju ravno je samoubistvu. Ima da se Agnelli pravo nasikira.

nikola.p

pre oko 3 godine

Jasan i transparentan stav Juventusa i, naravno, njegovog predsednika, jeste bio da Juventus ( isto je bilo i sa Interom i Milanom ), ne napuštaju nikada Seriju A. Tako da je sve ovo u tekstu besmisleno. Naravno da svim ostalim klubovima u Seriji A smeta dominacija Juventusa, pa sad traže priliku za napad. Toliko buke i toliko opterećenje, a ko zna šta se krije iza sveg ovog paravana... zato bi bilo lepo da skrenemo sportske misli, nepotrebno je ovoliko opterećenje. Imamo mi ozbiljnijih problema. Niko ne spominje događaje i sudjenje na utakmicama polufinala Kupa Srbije, eee to je problem! Kao da namerno mediji skreću pravac misli, jer ono je pravi poraz sporta i fudbala u Srbiji!
G

Gost13

pre oko 3 godine

A izvini rođače kako očekuješ da igraju i jedno i drugo takmičenje, i kao drugo što bi to Seria A dozvolila?
G

Gostmiki

pre oko 3 godine

Koja je svrha igrati ligu koja ne donosi nista??? Tu je stos... Nema evrope za druge klubove sem za ove lopove...
G

Gist

pre oko 3 godine

Ukoliko nisi informisan dominacija juventusa je prekinuta ove godine, sa tendencijom na duzi vremenski period
D

Delija 75

pre oko 3 godine

Pozdravila te Atalanta i Falćineli....
g

ghost11

pre oko 3 godine

Anjeli treba da podnese ostavku