Komentari na vest

Junajted ovog leta rešio da otima i ponudio 43.000.000 za Martineza

G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Gde sve ovo vodi sa ovim transferima-koliko bi sada kostali napr. Barezi,Stam,Nesta,Aldair,Tiram,Kanavaro itd. .....
I

Inflacija

pre gotovo 2 godine

Dobar dan zelim. Ja sam zvanicno ove godine presla 10% sto znaci da 1100 eura ove godine vrede kao 1000 prosle godine. Ako Vas interesuje cena Barezija, uracunajte moju vrednost za sve ove godine od njegovog igranja do sada, plus uracunajte koliko je fudbal generalno postao profitabilniji. Pozdrav.
O

OiO

pre gotovo 2 godine

Bas su se naotimali.
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Pl se promenila vise se igra agresivan,brz,grub fudbal nego duge i visoke lopte,problem visina ako znas da se postavis lepo i ako si fizicki jak to apsolutno nije problem Baresi,Canavaro,Puyol se nebi slozili da je visina problem,ako ima kvalitet sto treba da dokaze visina nije problem.
Д

Домаћин

pre gotovo 2 godine

Кажу људи није штопер јер има 175цђ висиме,само ћу написати Фабио Канаваро и нећу више ништа додати.
M

MilanBarajevo

pre gotovo 2 godine

Kanavaro je bio zadnji vezni, eto koliko se razumes
B

Brrrt

pre gotovo 2 godine

Još jednom bacanje para u nepoznatom. Odbrambeni igrač sa 1.75 visine u Premier League? Izgleda da ništa nisu naučili. 🙄
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Mislim da ce igrati defanzivnog veznog
I

I

pre gotovo 2 godine

Ovi iz Arsenala ni Anrija ne bi doveli da su morali da plate dva miliona vise.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

A i Arsenal je kilav strasno. Kao i uvek. Zbog 5% vise para istorijski gledano izgubili su Kristijana Ronalda, kad je bio u Sportingu, Kavanija, Iguaina, kad su bili u Napoliju, bilo mnogo 40 miliona, De Brujnea, itd, mogu do sutra da nabrajam. I svih proslih sezona, koliko se puta desilo da im je bilo mnogo 50 miliona za klasnog igraca, pa dovedu prosek za 40. Nejasno skroz. Ajde ako izgube Martineza, tu i tamo, ali ako propuste i Tilemansa, nek se ugase.
I

I

pre gotovo 2 godine

Bio skup Kulibali,ali nije Mustafi od 40 miliona istog leta :D
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

OK je sto Ten Hag dovodi svoje drugare ali to ne garantuje nikakav uspeh. Klop je došao u oktobru u Liverpul i kupio je 2 igrača na zimu od toga je jedan Grujić, a i drugi se nije naigrao. Tek na leto dovodi 4 pojačanja i sva 4 placa manje od 100 miliona. Suština je da će UTD i ove sezone da se bori za 4 mesto sa Arsenalom, Celsijem... Ne verujem u to da će Ten Hag da napravi sistem kao što su to uradili Klop i Gvardiola. Doduše Gvardiola troši kao lud ali pojačanja su mu skoro bez greške(ne računam Grilisa)
r

rke koke

pre gotovo 2 godine

Meni je on nedefinisan igrac, nit je stoper niti vezni. Mozda vise zadnji vezni, nizak je za stopera
f

fanta

pre gotovo 2 godine

Nije nedefinisan. Iako je nizak, odskocan je. Skromnu tehniku i pas ima da bi bio zadnji vezni ili levi bek, a ako ga posmatras kao stopera, odlicno je i jedno i drugo. U igri 1 na 1 retko ko moze da ga prodje, gotovo nemoguce. Ne mozes da ga zaobidjes i pretrcis niti da mu proturis kroz noge. Bas zanimljiv igrac. Kao Franko Barezi.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

I meni se tako čini
x

xaxaxaxa

pre gotovo 2 godine

smesan je junajted bio i ostao smesan
7

777

pre gotovo 2 godine

Reče ti koji pratiš fudbal od 2016te...
M

M11

pre gotovo 2 godine

Мартинез је левоног ... Редакцијо исправљај ту грешку, не брукајте се
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Navikao nas je edu vec na ovo. 2 izgubljena pojacanja za par dana, ph sta to za njega. Hajmo sad neko pojacanje, tipa vracanje mustfija i kolasinca, mozda i davida luiza, to je njegov domet.