Komentari na vest

Junajted propušta kao sito, Ten Hag i Skols zapenili: Ne žrtvuju se, meki su, Sane se prošetao kroz odbranu

C

CZ***

pre 7 meseci

Koji crni bod!? Da ste dali 10, Bajern bi dao 12. Glavni igrači Bajerna su nezadovoljni Tuhelom i igrom su mu uputili poruku. Igrali su tek toliko da pobede, ali da se vidi da igra nije dobra.
š

široko

pre 7 meseci

Kako im je inter uvaljao ovu prevaru od golmana za 55 miliona,nije mu prvi put da gluposti pravi,ništa bolji od de hee
@

@ssss

pre 7 meseci

Ovi će Murinja od blata da prave!
2

24.04.1902.

pre 7 meseci

Nikad vise da nisi spomenuo tog kvazitrenera/prevodioca kad spominjes Manchester United! 🤮😡😭
g

gostiona

pre 7 meseci

Pa nije bas sve on kriv... a igraci sa milionima u dzep? Uzasna selekcija unazad godinama.
p

pazza

pre 7 meseci

Karma i junajteda i celavog kradljivca golova! Za navijace ))))))))

Nemanja154

pre 7 meseci

Celavi prevatant potrosio pola milijarde osim Martineza ni jedan krsten igrac Weghorst, Sabicer, Entoni,Onana,Maunt alo ni jedno jedino pojacanje osim Martineza nije pogodio.
f

file62

pre 7 meseci

Stoper od metar i zilet...hmhm za takvu ligu..doduse i ono drvo Hari je visok al jbg...Lindelof smesan...Varan potrosen...al bice bolje...
Y

YNWA

pre 7 meseci

atrakcija sto cine,bacaju pare na pogresne igrace a u odbranu im metro,bekovi katastrofaa. ..

Luka CFC

pre 7 meseci

Gde je ona priča od prošle godine što je bilo ako Njukasl udje u Ligu Šampiona, Ronaldo će potpisati za njih?!?!?
B

Baksuz

pre 7 meseci

Manchester je definitvno trula sredina , tu se ne zna ni ko pije niti ko placa npr Onana prva utakmica prijateljska na kojoj brani se izdire na kapitena i ovaj se pokunji ,jel moze neko da zamisli da je nekad igrac koji je tek stigao u Junajted se tako prodere na Kina ,Stama, Ferdinanda ili Vidica i kako bi poslije toga zavrsio ? Po meni je to glavni problem ne samo u ovoj sezoni nego i prethodnih sezona oni nemaju autoritet kako na terenu tako ni na klupi jer ocigledno ni Ten Hag ne zna da se nosi sa tim. Kod Fergusona je svako znao svoje mjesto u timu i zato su bili gdje jesu .
p

pero7

pre 7 meseci

ako znas sutiaciju i kako je resiti..nazovi ove amere..predlozi im resenje..dogovori se oko plate i preuzmi Many...da je onda vasovic presekao loptu i dodao rasovicu..ovaj galicu..partizan bio bio prvak Evrope
b

baksuz

pre 7 meseci

@pero Jednostavno otjeras sve glumce iz ekipe i eto ga , slao sam ali nisu me poslusali , valjda bi morali sve da potjeraju izuzev Kazemira jedino su njega uboli zadnji 10 godina da valja .
f

file 62

pre 7 meseci

Pravo u metu...istina...
i

igor978

pre 7 meseci

Problem je nedostatak autoriteta kod trenera, kao i preplaćivanje neformiranih igrača/osoba. Kada dovedeš neke izvikane zvezde koje su imale jedva jesnu dobru sezonu, prosto je jasno da kupuješ mačku u džaku jer igrač dolazi u novu ligu, novi sistem, ili kod novog trenera koji ima drugačije zahteve i pogled na fudbal. Drugi problem Junajteda je očajna selekcija igrača u unazad 10 godina. Tu su jedino Rašford, Varan i Casemiro top klasa, ovo ostalo su igrači za Max nivo Totenhema koji sada čak izgleda bolje od Junajteda. Bruno Fernandes najveća prevara od igrača, igrač malodušan bez srca, toliko puta je bukvalno prestao da igra kada Junajted primi 2-3 komada, a taj je postao kapiten u Junajtedu !!! Taj igrač ne može biti kapiten jer nije lider, nema trunku onoga što imaju u sebi Casemiro ili nekada Skols, Roy Kean, Vidić… Sančo i Antoni su igrači za timove gde nema pritiska, dok pola odbrane prosto nema kvalitet. Eriksen i Bruno ne mogu da se nose sa snažnijim i bržim igračima, lopta ide sporo, ma užas
D

DukiKGCZV

pre 7 meseci

Sličnog sam verovanja da kada budu prodali Bruna Fernandesa ima da im svane. Ne kažem da je loš igrač,nego samo da nije za klub kao što je ManUtd.
r

rd7

pre 7 meseci

Jedni kažu nedostatak autoriteta, a kada pokušava da uspostavi autoritet, onda se javljaju ovi drugi kako je se on iživljava na igračima i ostale gluposti, u očima nekih ljudi ne možeš ništa dobro da uradiš.
Ј

Јунајтед је

pre 7 meseci

Одавно испушена муштикла..
M

Masni Feniks

pre 7 meseci

Ono sto je vredelo ti si oterao , doveo si ceo Ajaks . Nije ti ovo Holandija da se prosetas do titule . Junajted je trebao 2013/2014 da dovede Gvardiolu i sada bi bili sam KREM FUDBALA !!
K

K R O J F

pre 7 meseci

Nije on hteo u Junajted. Njegovi Katalonci vode Siti. Zato je tamo.
h

hkmfmn

pre 7 meseci

K R O J F , te Katalonce je Pep i doveo u Siti. Sa njim su gde god je i on. Bili su zajedno i u Barsi
K

K R O J F

pre 7 meseci

Oni su došli pre njega.
@

@masni feliks

pre 7 meseci

Isao je ferguson licno u njujork da nagovori gvardiolu,ali on nije htio .znalo se da ce u city onog trenutka kad su soriano i begiristain zavrsili u city
3

3puta

pre 7 meseci

Pep - klasicni nacionalista.
T

Trener

pre 7 meseci

Najveci problem modernog fudbala je sto treneri ne treniraju igrace i svi pokusavaju istu formaciju i taktiku. Ranije je trener pravio i izmisljao taktiku na osnovu igraca koje ima, a danas treneri guraju igrace u svoje taktike i pozicije/uloge u timu koji su oni zamislili, iako igraci nemaju te karakteristike. Pa zato gledamo smejuriju od fudbala, amaterske greske i slicno. Bre jedan Ferguspn je bio prvi ispred Gvardiole sa jednim Evansom, Flecerom, Kerikom, Rafaelom, Andersonom, ne moze da se kaze top svetskog fudbala, plus u godinama 33+ svi nosioci i kljucni igraci, ali se znalo ko sta radi, i koji je sistem.. Nema glupiranja tike take i slicno, jer nemaju kvalitet za to, ali onda ne forsiras to, nadomestis to borbenoscu, trcanjem. Danas su svi tehnicari, a borbe nigde, kao da gledas termin u balonu.. Golman mora nogom da igra, zaboravili da primarno mora da zna da brani. Stoper mora da deli pasove i bude jak na lopti, zaboravili da treba da primarno markira i cuva protivnicke igrace.. Ni Rio ni Vidic nisu bili jaki u pas igri (prvom do sebe ili na palac preko pola), ali Junajted primi svaku petu tekmu gol...
a

arroyo

pre 7 meseci

ako si ti trener ja sam miki maus hahahahahahahahahah
d

dinča

pre 7 meseci

Bravo
T

Twix

pre 7 meseci

Sto putq ponavljqm, ko god se cudi sta se desilo sa stvaranjem igraca, neka progugla sta se desavalo u omladinskim pogonima u Argentini i kako su se deca probijala pa se vise nece cuditi sto nema vise dobrih igraca. Jbg, nisu svi spremni da farbaju kosu u pink i kace zenske mindjuse da bi uspeli.
2

24.04.1902.

pre 7 meseci

Nazalost ovako ce biti sve dok oni americki klovnovi vode klub. GGMU!!!
k

koliko

pre 7 meseci

Mene pamćenje služi,ti klovnovi su bili i za vreme Fergusona,pa je Mančester bio sila.
B

Borky10

pre 7 meseci

Koliko se ova glupost sa Glajzerima odomacila pa.sad svi njih pominju i kako su eto oni krivci i ako samo oni odu sve ce biti super. Oni su kao vlasnici omogucili sve ono sto jedan klub treba da bi bio vrhunski, infrastruktura je najbolja na svetu, koliko god treba para za transfere i sulude plate igraca su bez problema obezbedjena, podrzali su svaku zelju publike u vezi trenera itd itd. Problem je struka koja ne radi posao kako treba od trenera do sportakih direktora, jer Und trosi para koliko i City a na svakoj poziciji imaju losijeg igraca npr.
S

Statler

pre 7 meseci

@Borky10, tvoj post govori kako veze nemaš o situaciji u klubu, kakva infrastruktura? Stadio se raspada, ne ulažu nigde od kada su došli, sve što troše na igrače je od kredita, ništa iz njihovog džepa nisu uložili. Ako ne znaš situaciju, ne komentariši. Naravno da od njih sve polazi i najveći su krivci, pogledaj Brighton, imaju od vlasnika pa na dole dobru organizaciju, i samim tim koliko god trenera da promene, oni će imati dobre rezultate, sve dolazi odozgo, nemoj da se sprdamo.
Z

Zvezdas1989

pre 7 meseci

Ole Gunar Solskjer dve klase iznad ovog celavog,alo ulozis 400plus miliona ti igras bunker peotiv arsenala.a ovamo krivi igrace.Prvo igras ocajan fudbal,drugo nalazis problem u igracima Ronaldo,de hea,sanco,a valja ti antoni.Covek doveo pola Ajaksa.
h

hhhhhhdm

pre 7 meseci

Najjaci su mi ovi fanovi Ronalda koji govore kako im fali Ronaldo 🤣 A United je prosle sezone bez Ronalda osvojio 17 bodova vise nego sa njim u sezoni prije toga 🤣 United je prosle sezone bez njega osvojio cak 75 bodova. Nakon odlaska Fergusona samo su u onoj sezoni sa Mourinhom osvojili vise bodova u jednoj sezoni. Ten Hag nije nimalo pogrijesio sto je otjerao Ronalda ali je napravio gresku sto je otjerao De Geu i doveo onu rupu na golu.
d

dinča

pre 7 meseci

De Hea je duplo veća rupa od Onane, tako da je ovo dobar transfer.
l

lignjoslavov plankton

pre 7 meseci

koliko je fudbal u krizi da se za Hojlunda da više nego za Halanda, jer se nema izbora.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Generalno je jedna velika kriza postojanja pravih klasnih igrača. Ronaldo i Mesi blizu 40 i da se ne lažemo još uvijek su najpopularniji i ni blizu neko da se tog ranga pojavi, s takvim dijapazonom vještina, talenta. Ulažu se ogromne pare, a rezultata nigdje. Prije je svaki tim imao par igrača po kojima su bili prepoznatljivi, a danas menadžeri određuju transfere, smjenjuju trenere, Arapi i ludi Ameri ( Utd i Chelsea ) ubiše fudbal. Mladi igrači koji imaju potencijal, najčešće ga ne ispune do kraja, jer im se odmah da sedmična plata od 100000 evra, transferi preko 100mil, nemaju ni motiva realno.
Š

Šta t

pre 7 meseci

Ti je trener,Ferguson doveo štopera za smešne pare,i od njega napravio svetsku zvezdu i kapitena,a ovi danas bacaju pola milijarde na smešne igrače.Nije samo Vidić tu ,nego i mnogo drugih pojačanja,i momaka iz sopstvene škole.Ovaj doveo sve igrače iz Ajaksa i Holandije.Tragedja današnjeg fudbala.
A

Anđus

pre 7 meseci

Ten Hag najobičnija neznalica i belosvetski folirant. Tvrdim da je pokojni Milan Živadinović bio bolji od ovog ćelafuta.
l

lignjoslavov plankton

pre 7 meseci

svi mi krivimo trenere, a igrača ni za lijeka