Saul Njigez (©Reuters)
Saul Njigez (©Reuters)

Junajted steže obruč oko Saula u strahu od odlaska Pogbe, za Atletiko spremno 52.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.07.21. | 10:28

Uz Pogbu, pominje se da odlazak sa Old Traforda razmatra i Nemanja Matić

Poduži je spisak želja Mančester junajteda ovog leta.

Džejdon Sančo je već stigao, ali to je tek početak. Čeka se Rafael Varan iz Real Madrida, nadaju se na Old Trafordu Kijeranu Tripijeu, kontaktirali su Eduarda Kamavingu iz Rena, ponuda je poslata i Leonu Gorecki iz Bajerna, a najnovija vest iz Engleske je da Mančester junajted ponovo hoće Atletikovog Saula Njigeza. Odavno se pominje da Ole Gunar Solskjer želi španskog defanzivnog vezistu, ali je problem predstavljalo obeštećenje.

Izabrane vesti

Otkupna klauzula u ugovoru je enormnih 150.000.000 evra, ali su svesni u Madrdu da će u vreme finansijskih poteškoća po klubove zbog pandemije korone teško uspeti da dobiju taj novac za 26-godišnjeg fudbalera. Otud Dejli Mejl piše da će Španci pristati na skoro triput manje, odnosno 52.500.000.

Navodno je to cifra koju je Junajted spreman da plati, jer se u Mančesteru pribojavaju odlaska Pola Pogbe u Pari Sen Žermen, a možda čak i Nemanje Matića. U slučaju srpskog reprezentativca nema detaljnijih informacija, osim da "razmatra svoje opcije". Teško, ipak, da će Matić ovog leta napustiti klub, pošto sledećeg ulazi u završnu godinu ugovora, pa će biti u dosta boljoj pregovaračkoj poziciji sa zainteresovanima.

Što se tiče Saula, iskusni fudbaler pominje se i u trampi Atletika i Barselone, u koju bi bio uključen i povratak Antoana Grizmana u Madrid, zatim i kao želja Liverpula, ali samo ukoliko Redsi ostanu bez nekog od značajnih vezista za tim.

Nema sumnje da je reč o odličnom fudbaleru. Biće zanimljivo videti gde će nastaviti karijeru i hoće li španski šampion uspeti da odoli bogatim ponudama. Navodno je razmišljanje o prodaji Saula uslovljeno njegovom visokom platom, koja je oko 12.000.000 evra godišnje.


tagovi

Saul Njigezletnji prelazni rok 2021Mančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara