Komentari na vest

Junajted za siću prodaje Sanča i Van de Beka i finansira dolazak hita Bundeslige

t

the

pre 5 meseci

Kakve je igrače Juve do pre 5-6 godina dovodio i svi su bili pogoci.Danas su spali da im "pojačanja" budu ove dve pojave. Bolje ništa, nego ova dvojica.
F

FO

pre 5 meseci

Nadam se da ce United dovesti Girasija, decko eksplodirao u 29. godini, pre toga nema dve krstene sezone. U potpisu, simpatizer Liverpula.
S

Sofokle

pre 5 meseci

Sanco treba da ide u Arabiju. A Van de Bek jedino u neki klub tipa Atalante ili mozda Lajpciga gde bi imao slobodu u igri. Junajted u haosu ko god je u malo boljoj formi oni bi da ga dovedu,ne rade to veliki klubovi. Dok Juveu ne trebaju ovi igraci,previse su ofanzivni za njihov stil igre.
к

курии

pre 5 meseci

Боље да су довели Бонифејса из Леверкузена, овај је бљеснуо на кратко у 29. години
n

nemoj

pre 5 meseci

Nemojte u Juve. To je prevara od tima. Idite u Bvb, Lajpzig ili Atletiko m.
Р

Радамел

pre 5 meseci

Чоло ретко купује, а још ређе купује проблематичне играче који нису у форми. Бира или јако младе песпективне играче за будућност или неког провереног ветерана.
Б

Блок

pre 5 meseci

Њима треба нови грб ,а не нечастиви да им буде .Кад сам видео и навијачи Милана да имају такав барјак ...ужас. М.Ј. треба голман типа Викарио... У одбрани лидер типа Араухо/Стефан Савић/Хименез плус нпр Томори. Треба им продорно крило типа Коман/Кијеза... Треба им неко да уз Каземира буде пар типа Витиња и нпр Зјелински као резерва . Треба им играч да размрда и са клупе типа Кореа из Атлетика.
Б

Блок

pre 5 meseci

Какав Бруно...ту Ћави Симонс да плеше.
S

Slavuje

pre 5 meseci

I Neca iz "srećni ljudi"
I

Isrine radi...

pre 5 meseci

Juve kao groblje slonova.Svw odrone dovode kod sebe.Malo im je prevara igraca(tipa Pogba) pa sad i ove
A

Auuux

pre 5 meseci

juve je pogbu napravio igračem, logično je bilo da će krenuti po igrača koji je u juventusu bio medju najboljim veznim igračima na svijetu. Pokušali, zajebali se, ništa novo. Sančo i bek imaju 23 i 26 godina. pred njima je još puno odlicnih utakmica, samo ih je potrebno vrstiti u pravu formu a obojica znamu igrati definitivno i pokazali su to. Sad da li je juventus tj italija najbolja sredina za njih to je upitno. Ali svakako će u jednom trenutku probuditi svoju karijeru. A ako pogledamo juventusovu ekipu trenutno, ova dvojica imaju mjesta u orvoj postavi bez da se upoznaju sa ekipom
n

nR

pre 5 meseci

Romo uzi nekog molim te!
M

Makoni22

pre 5 meseci

Setimo se kolika je pompa bila oko dovođenja Sanča. To je bila transfer saga od nekoliko godina. I? Na kraju ga brzo motkom isteruju. Nije skauting samo statistika.
S

Sandman

pre 5 meseci

E tek ce Sanco da se usreci u Italiji i Juventusu...za njega je samo BL opet da se preporodi negde u Leveru ili nazad u BVB.
p

postotak

pre 5 meseci

Stručnjak odavno ne računa na van de beka a nije hteo da ga pusti u milan na pozajmicu jer računa na njega
B

Baksuz

pre 5 meseci

Van den Bek je meni u toj cuvenoj Ajaxovoj sezoni bio bolji od de Jonga , Barcelona da ga uzme umjesto Romeua i da mu da sansu mislim da bi bio pun pogodak , stil igre bi mu odgovarao plus de Jong pored njega.
Б

Блок

pre 5 meseci

Гледао сам Ромеуа прошле сезоне доста пута .Он није пуж он је буквално корњача . Кад сам чуо оће га Барса ја мислио скривена камера.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Chiesa Vlahovic Sancho, ovo deluje dobro.
I

Inter Milan

pre 5 meseci

Odlicno ali za 4.mesto.
m

moni

pre 5 meseci

obojica u Milan ili Inter...
I

Internazionale

pre 5 meseci

Ne trebaju nam uopste !
O

OOiO

pre 5 meseci

Milanu trebaju desni bek (stize sledeceg leta aBd), stoper, levi bek, defanzivni vezni (LB i DMC za klupu) i centarfor i krilo tek ako se Cukvueze ne pokaze i(li) ako Romero ode na pozajmicu.