Komentari na vest

Junajtedove legende kritikuju: Nazadujemo od Fergusona, borba za titulu godinama daleko, potreban adekvatan trener

Darkoki

pre oko 2 godine

Wudwoord je otisao February,Ten Hag verovatno Novi Menager,a Ragnik savetnik I Jos kad bi dosao sporcki director bilo bi top.Od igraca su sigorni Pogba,Lingard,Kavani,Mata kojima istice ugovor tako da ocekujem velike promene na Leto.
Y

Yaya Sanogi

pre oko 2 godine

Imaju par igraca koji mogu da nose dres a to su De Gea, Ronaldo, Varan, Sancho i Elanga jer su bas mladi i mozda Bruno ako se ne ponasa kao nervozni pacov.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

United je mašina za obrtanje novca i ništa drugo, tamo se ne zna više ko šta treba da radi u fudbalskom smislu. Najzanimljivije je što su navijači pa i sami igrači kluba tvrdili kako nikad neće pasti kao Liverpool ali kako su krenuli biće i gori jer imaju sav novac i publicitet ovog sveta a ne mogu da naprave ekipu i da spoje 90min kvalitentog fudbala već godinama.
S

Skafiskafnjak

pre oko 2 godine

Ne treba ovde puno pametovati, nego samo da urade ono sto je i Liverpul uradio, tj da naprave generalnu rekonstrukciju, pocevsi od strukture kluba, pa tek onda preci na igrace. Jos imam traume od onih vremena kad je Liverpuo citava bogatstva trosio na Kerole, Dauninge, Ngogove i ostale amatere.
G

Gostx

pre oko 2 godine

Dozvolit vako nize rangiranom sudiji da sudi ovakvu utakmicu katastrofa
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Gomila budalaština u ovom klubu. Posebno ova gde su doveli fudbalskog maga, Rangnika, da stabilizuje ekipu i izabere menadžera za sledeću sezonu?! Pa, takvo prodavanje magle na ovom visokom nivou, ili ti u nekom ozbiljnom klubu, do sada nije vidjeno... Da je Solskjer ostao ( iako po meni on nije kalibar za menadžera Uniteda) makar bi bili na 4.mestu...Ovako, nastavlja se tumaranje u magli...
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Iskreno želim da MUtd još dugo godina putuje u suprotnom smeru , kao što kaže Skols. Davno su prošle 90 te.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Ne gine im liga evrope sl godine..
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Ništa ne menjajte! Nikad bolje! YNWA!
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Mogli bi malo ovi što pljuju sa strane i da pomognu svom bivšem klubu kad već toliko brinu za njega.Možda Mančester ne bi bio toliko loš da njihov kapiten nije najgori na terenu svaku utakmicu.To ceo svet vidi i neće biti bolje dok ga ne sklone.Mogao bi Ferdinand da skine slušalice i da mu pokaže kako se igra ta odbrana,da ga posavetuje,da popravi nešto u njegovoj igri mada ako on sam ne vidi da je loš,da ga ceo svet kritikuje i pritom ne trudi se da to ispravi onda tu predpostavljam pomoći nema.Mene bi bilo sramota da se pojavim na terenu,znam da zaradjuje puno novca i da je puno plaćen ali što je mnogo,mnogo je...
@

@ssss

pre oko 2 godine

Ne može kapiten da popravi igru kada je ovo njegov limit.On trenutno igra najbolji fudbal u svom životu.Bolje od ovog ne zna.E sad što ga je neko doveo u MU to je problem.Kako takav panj može da završi u MU to je pitanje.
G

Gostbusterz

pre oko 2 godine

Pogba,Lindelof,Dalot,Van Bisaka,Mekgvajer, Mektomini,Fred,Telles,nisu nivo Barnlija da se ne lazemo i bez uvrede za bilo koga, jednostavno je nema kvalitet ekipa i to je to,a malo je i do trenera,mada kad te ekipa buši ti tu ne možeš nista...Totalno neiskorišteni Sančo,Kavani,Rasford(kad se ne ponaša kao uvrijedjena mlada),cak i Kristijano u ovim godinama bi bio kao Levandovski samo da ima ko loptu da mu baci ali realno on je sa svojim egom malo doprinio ovoj situaciji ponasao se kao na malom fudbalu kad ne ide pa izadjes i neces vise da igras.Bruno Fernandes od zvijezde do precijenjemog cmizdravca za godinu dana(realno igraca kao on ima koliko oces,kriminal je porediti njega i Bernarda Silvu ) da nije De hee ove sezone borili bi se za opstanak sa Evertonom i Votfordom.Toliko promašenih miliona toliko eksperimenata da nisu klub koji je prvi zauzeo Azijsko trziste grcali bi u dugovima
T

The Special One

pre oko 2 godine

Junajted je imao dobrog trenera i jedinog posle Fergusona koji je osvojio nešto sa Junajtedom - Murinja! Ali su procenili da im je njihova instagram zvezda Pogba bitniji. Kao i oni njemu slični. I sada dolaze na naplatu rezultati te procene. Juče Pogbu nadtrčava Lodi koji je na terenu od početka, a Pogba ušao svež sa klupe. Toliko. Možete da ne volite Murinja koliko hoćete, čovek uvek izvuče iz ekipe više nego što ta ekipa realno može i vredi!
n

nedano

pre oko 2 godine

Auu pa zar dolaskom Ronalda niste automatski ligu osvojili, koliki je samo bio hajp oko njegovog dolaska nerealno, a bice zadvoljni ako onu ligu konferencije izbore. I sad opet idemo sa pricama kako United ima raspad ekipu, pojma niko nema, isto kao za Juventus sto su pricali, a ljudi zadnji put u ligi izgubili u novembri i to bez 6-7 standardnih prvotimaca i imaju dobru priliku za cetvrtfinale LP. Kad se samo sjetim Oleovog kiselog laznog osmjeha kad je on dosao, a dobro je znao da je njegov dolazak veliki problem.Prosto lozatori Ronalda pomirite se da je covjek rak rana ekipe, cak ce i onako jak Portugal izvisiti za SP.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Jer bez Ronalda je Junajted bio prvi, pa ih on unazadio. Čim je tebi rak rana ekipe jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, to govori samo koliko razumevanja za fudbal nemaš. Prva rak rana je kapiten koji nema fudbalsku inteligeneciju, druga je to što nemaju kreativnog igrača u vezi. Treća je što su im krilni igrači kasačka grla, pa tek onda stižemo do Ronalda koji bi mogao da bude efikasniji. Ali ne možeš da kriviš napadača, ma kako se on zvao, kad lopta ni ne stiže do njega. Juče je Ronaldo na 30m od gola primao lopte. Kao napadač! To znači da veza nije uradila svoj posao. Ako tražiš najgoreg igrača na terenu juče - Sančo! Upropastio je sve što je mogao. A možda najveća rak rana je hajp oko ovih igrača, jer je velika većina njih malo bolja od proseka, a očekuje se ne znam ni ja šta od njih. Očajno selektovan i vođen tim!
L

Lloll

pre oko 2 godine

Gost12345, nisu bili prvi, bili su drugi 🤣
r

rsczz

pre oko 2 godine

Junajted ocajan menadzment ima mijenjaju trenera svake godine i sta ocekivati od takvog kluba? Jedan dovede par igraca za svoju filozofiju fudbala,drugi dovede par igraca za svoju i onda dodje treci i zatekne igrace koji nikako ne odgovaraju njegovoj filozofiji i sa tim se ne moze uraditi nista i trebaju propasti nisu bolje nista ni zaaluzili
S

Sramota

pre oko 2 godine

Sramota je da Megvajer igra u Mancesteru.
Ј

Једна једина

pre oko 2 godine

Срамота је још већа да су он и још пар ``британаца`` плаћени као највеће звезде светског фудбала, хеј неки недељни милиони ово оно , страшно.