Juve dobio vetar u leđa iz Bergama - svim snagama na Kulibalija!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 10:57

Senegalac već neko vreme na stolu ima ponudu za nastavak saradnje, ali nije zadovoljan njome, dok Barsa okleva

Napad je osvežen i obezbeđen za naredne godine onog časa kad je paraf na ugovor sa Juventusom stavio Dušan Vlahović. Sada je vreme za još jednu krucijalnu "opkladu" - defanzivac i parnjak Matijsa de Lihta za duži niz godina.

Poznato je da Đorđo Kjelini odlazi u MLS, Leo Bonuči je i dalje tu, ali odavno gazi 36, tako da je Stara dama krenula po "kavaljera" u punoj snazi. I izgleda da je odluka pala da to bude Kalidu Kulibali (30).

Izabrane vesti

Kako navodi Gazeta delo Sport Juventus je spreman da krene u opsežnu i snažnu akciju nakon što je dobio ozbiljnu finansijsku injekciju prodajom Meriha Demirala Atalanti za 20.000.000 evra.

Čini se da je konačno kucnuo čas!

Ovo nije prvi put da klub iz Torina pušta pipke ka najtraženijem igraču Napolija već nekoliko godina, međutim deluje da klima nikada nije bila povoljnija, odnosno da su šanse da do transfera dođe ozbiljne. Ono što je Aurelio de Laurentis ponudio Senegalcu za novi ugovor nije u skladu s njegovim potraživanjima, Barselona nikako da pošalje zvaničnu ponudu jer se trenutno koncetriše za finalizaciju već ugovorenih poslova (Kesi, Kristensen...) i konačni napad na Roberta Levandovskog, a za to vreme Kulibali ulazi u poslednju godinu ugovora i cena mu drastično opada.

Iz tog razloga ljudi iz Juventusa veruju da bi ovih 20.000.000 evra pristiglih iz Bergama moglo da bude dovoljno, naravno u kombinaciji sa bogatim i ne tako teško ostvarivim bonusima.

Podsetimo, De Laurentis je do sada bio stava da neće pustiti Kulibalija za manje od 40.000.000.

Ovo je, doduše, važilo za klubove iz inostranstva. Videćemo da li i koliko situaciju menja činjenica da je za Senegalca zagrizao veliki rival iz Serije A.


tagovi

Kalidu KulibaliLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara