Komentari na vest

Juve ni da se oznoji, Milik het-trikom zakazao megdan sa Lacijom

S

Sf

pre 4 meseca

Ovaj matori Milik da za jednu utakmicu više golova nego ona prevara od igrača Vlahović, prepotentni mahač rukama koji kao i njegovi simpatizerui kuka kako Juve igra defanzivno pa ne može da dodje do izražaja a Juve dao 6 pa 2 pa, sada 4 gola, a Vlahović nijedan. I stalno kriv Alegri, marsovci, cia kao i navijačima kluba za koji je nekad igrao. Fiorentina se prepirodila od kada je otišao. Igraće u LŠ a ovaj je samo sebično budžio statistiku. Prevara i to velika.
@

@Sf

pre 4 meseca

Isti Milik ima 1gol u Seriji A. Ova utakmica golovi se prosto kao pali koliko je los ovaj Frozinone dok u Seriji A bez Vlahovic igrali 1:1 i usao Vlahovic i resio tekmu. Ne kazem da je Vlahovic klasa ali drugacije je kada se igra Serija A i kup.
j

jednostavno

pre 4 meseca

Nije to pitanje nas ili strani igrac. Milik igra na CELOM TERENU. Plus zabija golove. A Vlahovica ima samo u sesnaestercu. Mimo toga od njega nema koristi. Zato je neobicno d aje on prva opcija, a ne Milik,. Pretpostavljam da je veca plata ta koja tera trenera da Vlahovic vise igra,. Mislim da bi ga Juve sutra pustio kada bi dobio bar onoliko koliko ga je platio. Ali, danas Vlahovic vredi manje nego pre dve godine.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Kakav igrac Milik,cista klasa,da nije u napoliju pokidao ligamente kad je bio u zivotnoj formi odavno bi bio u realu,bajernu...
A

Alfredo

pre 4 meseca

Igra u Juveu, isto veliki klub kao i Bajern. Doduše 4. je izbor, ali imati takvog igrača je odlično.
B

Bananamen

pre 4 meseca

U čemu je fora sa dark modom na textovima?
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Vlahovic je najgori srpski fudbaler u istoriji.
C

CM Punk 2

pre 4 meseca

Dosadni ste više vi Zvezdaši i Partizanovci, što bih voleo da se ta dva kluba ugase i da se normlano navija u ovoj Zemlji.
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Brate, zasto si zaboravio Scepu?
L

LazzzzARR

pre 4 meseca

Pre neki dan potencijal najboljeg ikad naseg a sad ovo hahah..