Komentari na vest

Juventus će na Pogbi uštedeti 33.000.000 evra

I

Internazionale

pre oko 2 meseca

Izvini duso izvini....ides u penziju 😀
Х

Хм

pre oko 2 meseca

Сви су они допинговани, само је питање кога ће да провале!
s

stribor

pre oko 2 meseca

Po ovoj logici, moglo bi se reci i da su na Halanda ustedjeli 200 miliona jer ga nisu doveli. Pogba je doveden da igra, da nosi igru i bude stub oko kojeg ce stvoriti tim da osvajaju titule. Ova situacija je znacajno oslabila Juve, tako da su prije svega "ustedjeli" na bodovima
M

Masimiliano Alegri

pre oko 2 meseca

Vlahovic Dusan je kriv!!!
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

Apsolutno me ne bi čudilo da su mu smestili, a isto tako me ne bi čudilo i da je uzimao nedozvoljena sredstva sam. Velika je lova u pitanje za obe strane, ovima da uštede milione, a ovaj da se na foru provlači još koju godinu i zaradi milione. Znam jednu stvar sigurno, ne verujem ni Pogbi ali ni staroj dami.
G

Gost4515

pre oko 2 meseca

Dokle više netrpeljivost prema nama muslimanima? Drugi (čitaj - hrišćani) kad padnu na doping testu onda ništa, ali kad musliman padne odmah suspenzija 4 godine. Neka, polako, ima vremena, sve nas je više i više i jedva čekam da vidim Evropu kroz par decenija, biće veselo. Izborićemo se za naša prava na ovaj ili na onaj način. Alhamdulillah brate moj Pogba.
R

Realni batica

pre oko 2 meseca

Otkako su oterali Del Pjera, verovatno najvecu klupsku legendu, prestao sam da navijam za njih i zelim im sve najgore u buducnosti.
J

Juventino10

pre oko 2 meseca

John elkan vlasnik Juventusa je prvo namjestio suspenziju svom klubu, time se rjesio svog tecica adree anjelija, pa onda i namjestio ovo pogbi. Pitate se zašto? Zato sto ne voli Juventus, nikad ga nije ni volio. Pare, ljudi, pare! Pola milijarde je klub u dugu, on te pare ne da! Isto nam je ovo on uradio i 2006, zato ja ne mrzim inter, jer nije nas moratti izbacio, nas je prodao nas vlasnik evo drugi put!!!
I

Ima

pre oko 2 meseca

Istine u tome što pišeš.
M

Miki blagajnik

pre oko 2 meseca

Uništili nas za pare. Banditi, da ne mož da spojimo jednu godinu da nas ne diraju mafosi... Nećemo da im damo vise, nemož to tako, kad najuri o amerikansku bagru i postavimo naše ljudi, ima da bude to jedan drugi klub. Naš juventus bre pa nije to bilo koji klub bre. Mi smo juventus mi se ne predajemo. Napred vlahović napred kijeza, ne dajmo da nas niki zeza...