Komentari na vest

Juventus i Junajted "kraljevi" preplaćivanja fudbalera u poslednjih deset godina

k

klajvetica

pre preko 1 godinu

Koliko je iritantno kad vidis hrpu nepismenih ljudi koji ne znaju ni da procitaju vest i da je razumeju.Radi se o razlici u placanju i trzisnoj vrednosti.Zasto nema Barse?Zato sto je Barsa obicno igrace dovodila na vrhuncu vrednosti,odmah posle vrhunskih sezona,te samim tim nije bilo neke razlike izmedju placene cene i trzisne vrednosti.Takodje,ne racunaju se transferi za koje je isplacena fiksna klauzula,a gomila njih je dosla na taj nacin.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

А Терзић?Његови промашаји које је покривала држава?
G

Gost44445555

pre preko 1 godinu

gledaj u svoje dvoriste...
B

Bugarin 76

pre preko 1 godinu

Jedan je Florentino Perez, Ronalda kupio za 94m,Kasemira za nekih 40,deceniju kasnije na njima zaradio od prodaja Juveu i Djavolima 170,Uvalice Azara za iste pare kad ga je kupio od Celzija cim malo podigne formu, Kamavingu i Cuamenija ce za iste pare deceniju posle. Covek je genije
S

Sukac

pre preko 1 godinu

Cuj Casemiro 40? Pa proguglaj druze ako ne znas, a nemoj samo bubnuti cifru. Casemiro je placen 6m, vjerovao ili ne. Dao se i koji milion vise od onoga sto se uzelo za njega od porta i to za aktiviranje otkupne klauzule svega 15ak dana nakon sto je pusten u porto.
S

Seoul

pre preko 1 godinu

Kutinjo, Grizman, Dembele........ da ne nabrajam više. Omanuli minimum 500mil a na listama ih nema, cirkus od kluba
A

Allianz

pre preko 1 godinu

Ima li Bayerna gde, na ovim listama😂😂
d

duc

pre preko 1 godinu

Nego sta kazete, Siti plastika? Sto pre se pomirite sa cinjenicom da je Siti najorganizovaniji klub na svetu, lakse ce vam biti. I uzivajte u lepom fudbalu i berbi trofeja Gradjana. ;)
s

seoul

pre preko 1 godinu

Najorganizovaniji je Bayern, ako ćemo na svetu.
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

city je organizovan dok god gazda ima dubok džep, ako se to malo stegne, videt ćeš organizacije,,, razlika između plastike citya i uniteda je, što sve unitedove transfere plaća sam klub od marketinga i ostalog, dok city hrani gazda, i dok je tako, city je plastika, koja nikada neće da vidi trofej lige šampiona, kao ni psg
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Lopta je okrugla po Ovome se vidi ko je plastika,a ko ne.Veca plastika je Liverpul,Real,Unuted,Juventus itd. nego City.Ne razumem ljude koji kazu City da je plastika,a Njukasl nije,a Njukasl potrosio vise od Citya ove dve godineCity ima vise trofeja od Njukasla.Njukasl ceka titulu skoro 100 godina,a City cekao 40 godina.Dolazi nova plastika na leto,a to je Njukasl.Lupajte minuse kompleksasi i znam da vas istina boli.
@

@lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

O tome ti pricam, mili. Nece se Siti nikad ugasiti, niti ce biti manji i kad "presusi nafta" kako vi volite da kazete bas zbog te organizacije. Klub je tako napravljen da je odavno samoodrziv. Ima jos toliko klubova u svojoj City Group, ima toliko igraca na pozajmicama, ima najmoderniju akademiju. I takav klub bi svaki milijarder voleo da kupi i utrkivao bi se ako Arapi pozele da odu, a nece pozeleti. A sad posle ovog casa modernog fudbala, mozes da se vratis na Youtube da gledas snimke fudbala iz osamdesetih, laku noc. ;)

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Juventus dok je dovodio za simbolicna obestecenja I kao slobodne igrace je imao velike rezultate u odnosu na period od 2018 pa do sad.
D

DarkoKi007

pre preko 1 godinu

Kao navijac Uniteda se slazem sa tim samo su Sity,Celsi,Barselona trebali vise biti plasirani..
J

Jel ti citas

pre preko 1 godinu

O cemu je ovde rec.siti je kupio zezusa za 32,prodao za 55,sanea platio 50 prodao 60,toresa 25 prodao 55,zihcenka 2 miliona prodao 38,sterlinga 60 60.dq nisu mozda pogresili dovodjwnjem edersona,vokera,rodria,halanda,alvareza,mareza,stonsa,laporta,diaza.Svaki igrac im je pun pogodak sem grilisa al i to je veliko pitanje sta ce u buducnosti biti.zato procitaj naslov analiziraj o cemu je rec pa komentarisi neznalice...
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Jel ti citas..Pa siti je spucao vise od 500 mil na odbranu u zadnjih 10 god..googlaj malo pa ces videti..skoro svi promasaji
H

HalaMadrid 2022

pre preko 1 godinu

Psg za nej 222 isplatio se do poslednjeg centa.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ako se racunaju striktno Golovi/Asistencije isolatio se.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Fali ovde i Zvezda.
N

Ne fali

pre preko 1 godinu

U algoritam izračunavanja uključeno je da nije promašaj ako je neko omastio brk.
g

gostininjoo

pre preko 1 godinu

Kakva je ovog glupost. Pa ko je preplacivao igrace ako ne Barselona, a oni kobajagi u minusu 3 miliona. Kakva je ovo sprdnja?!?!?!
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Da je klub iz manje lige otisla bi barsa u stecaj odavno..
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Imali su 3 preplacena igraca ali oni su racunali koliko bi igrac npr kostao tad kad su ga dovodili a ne sad kad mu je opala cena.A sigurno su i Dembelea i Kutinja i Grizmana cenili da su bili vredni bar oko 100 miliona tad.A njih 3 mozes odmah pokriti na transferu Nejmaru kog su prodali za 222m a kupili za 80m.A imas i par igraca sto su kupili ispod cene npr Suareza
a

alexx

pre preko 1 godinu

juventus je za to vreme osvojio 9 uzastopna skudeta i igrao dva puta u finalu lige sampiona a Junajted nije maltene nista vredno osvojio osim jedne lige evrope !
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Svaki klub ima ciklus...ako bi vratili npr Junajted jos 10 godina ili 20 onda bi dosli do 35 trofeja za male cifre. Potpuno nebitna statistika..