Komentari na vest

Juventus sanja: Reši se Ronaldove astronomske plate i dovedi Halanda

G

Gist

pre oko 3 godine

Keep dreaming
G

Gost77

pre oko 3 godine

Kako covek da igra sa onakvim veznim redom i Moratom koji nije izasao iz ofsajda iz 1811.godine...
C

Cetaš

pre oko 3 godine

Ne znam čemu uporno potenciranje kako Ronaldo ništa Juventusu donio nije. Istina, za pare koje prima treba da svaki meč daje barem po 2 gola, ali ako pogledamo realno čovjek igra fenomenalno s obzirom da su igrači koji treba da mu asistiraju Rabiot i Bentancur!? Sa takvim "nezamjenljivim" igračima, plus Ramsey i Bernardeschi, jasno je zašto Juve ispada rano u LS. Nije krivac Ronaldo već isključivo sredina terena koja je očajna! I upravo tu Inter pravi razliku ove sezone, a i prosle su bili vrlo blizu.
m

mgghh

pre oko 3 godine

Ma da... Kada se gubi uvek su svi krivi, samo Ronaldo nije. A kada se pobedjuje Ronaldo je sam osvajao te trofeje... Pa ako je Ronaldo toliko dobar neka nesto sam iskreira, postigne neki gol itd. Sta ce mu Ramsey i Bernardeschi... Sada se vidi da je on sam nije doneo Realu one LŠ nego su tu debelo bili zasluzni i Modric, Kros, Benzema, Bejl, Ramos... Sve zlatne lopte treba da podeli sa njima. i nisu Ramsey i Bernardeschi krivi sto se Ronaldo boji lopte i sto se okrece u zivom zidu. Ronaldo je glavni krivac za onaj drugi gol Porta. Bukvalno je sklonio nogu da lopta prodje.
S

Salieri

pre oko 3 godine

Da ne pricamo o Morati
C

Cetaš

pre oko 3 godine

@mgghh Slažem se donekle, ali ti ovdje upoređuješ potpuno drugačije vremenske periode. Ne zaboravi da Ronaldo sad ima 36 godina, i koliko god on bio fizički spreman, ne možeš očekivati da radi sad ono što je radio sa Modrićem. Sad nema ni brzinu ni eksplozivnost ni približno kao tada! A gol protiv Porta nijesam ni komentarisao, već potenciranje kako ništa donio nije Juventusu. Mislim da si potpuno pogrešno protumačio moj komentar.