Komentari na vest

Juventusov plan za januar: Prodaj Vlahovića, dovedi Bonifejsa

x

xxy JUVE

pre 5 meseci

Pa Juve će bre da otera ovoga cirkusanta Alegrija a dolazi Tiago Mota ,barem se nadam.Pa će to sa Vlahovićem možda da izgleda bolje.Ipak je Juve imao uvek napadače koji su zabijali 20 i više golova po sezoni i igrao bolji fudbal!Alegri vattene
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Jednostavno nije igrač za velike klubove...
c

cao cao

pre 5 meseci

opemetili se izgleda i shvatili da ovaj ne vredi ni 10% od onogq sto su platili za njega
I

Internazionale

pre 5 meseci

Smehoteka od ekipe, dzubrentus!
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Dušana i većinu igrača u Juventusu je uništio Allegri sa svojom defanzivnom igrom samo tako. Bolje za njega što pre da ode u ekipu gde se gaji napadački fudbal.
U

Urgg

pre 5 meseci

Isrina je da je juve los,ali koliko god voleo da je ovaj decko,kao i svaki nas zemljak dobar,Disan nije na nivou top ekipe. Fiorentina je njegov nivo, vest hem,neka ekipa za ligu evrope. Nema prijem,nema dribling,nema nisra narocito sem stasa,a i tu je manjkav,jer se cesto povredjuke
D

Dajbrepare!

pre 5 meseci

Kako seres, lik je ubica! Igra u timu koji mozes lagano da stavljas svaki vikend 0-2 jer vise golova ne pada! Defanzicni su dobola tako da ovaj nema ni prilike da se pokaze. 60-65min Alegri ga menja. Da ode u Totenhem ili Arsenal sabijao bi!
D

Del Pierro

pre 5 meseci

Vlaovic je najprecenjeniji igrac u Evropi. Ni vise hajpa (sto bi rekli ovi klinci) ni slabijeg ucinka. Kad se setim samo poredjenja sa Halandom i Mbapeom pre dve godine.🤡
j

je_suis_ronaldo

pre 5 meseci

pa to ste ga vi u srbi hajpali, u europi je rijetko tko cuo za njega....nisam obozavatelj lika i djela i Vlahovica, ali ovaj Boniface zivi od igre superofanzivnog Leverkusena, bas ce u Juventusu daavti golove...ali svejedno navijam za ovaj jos jedan katastrofalni potez uprave Juventusa
A

Alonso.

pre 5 meseci

Moze i doplati 50 miliona evra.
P

Plemenito

pre 5 meseci

Sta je bio tipa veliki mirko vucinic za ovo drvo,druga planeta. Ovaj neka menja poziciju,vezni defanzivni
J

Junker

pre 5 meseci

Svaki centarfor koji dodje sada u Juventus je lud. Ljudi igraju fudbal gde Levandovski iz najboljih dana ne bi postigao vise od 20 golova. Vlahovic ne vidim gde moze da ode, eto samo Barseloni treba napadac, a tu bi svakako bi rezerva Levi.
G

Gost007

pre 5 meseci

Barselona Ahahaha ....on nije ni za Radnicicki
H

Haha

pre 5 meseci

Misle da ce neko da da tolike pare na drvo,misle da cce da vrate skoro priblizno koliko su ga platili,zajebali se.
Z

Zemljoradnički klub

pre 5 meseci

Ronaldo im nije valjao,pa Vlahović,valjda će Bonifejs biti treća sreća.Ni Kijeza se ne ističe sa Bog zna kakvom formom i učinkom.
D

Dragan VG

pre 5 meseci

Nije da branim Vlahovica, decko se ekstremno izdziberisao i glumi potpuno ludilo. Ali totalna nebuloza je zameniti njega koji je dao 5 golova u ovakvom raspalom antinapadackom timu i pritom bio povredjen, likom koji je dao 8 u Bundesligi, i pritom igra sezonu karijere, sa mogucnoscu da tu istu nikad vise ne ponovi... Vlahovic dva puta drugi strelac Serie A,, sa 20+ golova, a Bonifejs u Bodu i Unionu nije bio nikad dvocifren... Valjda su do sada svi shvatili da problem u Juveu nisu napadaci, nego nedostatak kreativaca na sredini. Klasicni bunker-autobus tim murinjovskog kova. Jedino kada bi Vlahovic lebdeo i leteo iznad trave, pa da u ovakvom timu utrpava 50 golova po sezoni. Verovatno bi tada bili zadovoljni.
B

Bonjek Zbignjev

pre 5 meseci

Svi zabari igraju na isti kalup,dosadno za gledanje.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Cukaricki/Vozdovac/Lučani
Ž

Žerac

pre 5 meseci

Juve za ovu prevaru od igrače ne može uzeti ni delić od onoga što je dao za njega. Pokloniće ga za sitne pare samo da se ratosiljaju bede.
И

И

pre 5 meseci

I poenta bi bila? Bonifejs igrač vrlo sličnih karakteristika. Njima u ovom ultra defanzivnom sistemu igre više treba špic koji zna da se spusti po loptu, nego špic od metar devedeset.