Frank Kesi (©Reuters)
Frank Kesi (©Reuters)

Juventusu posle svega ostalo da se okrene Franku Kesiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 15:11

Ideja da se reprezentativac Obale Slonovače vrati u Seriju A nije tako nerealna...

U jednom trenutku je izgledalo da će to biti Davide Fratezi, ali nije prošlo. Propao je i pokušaj da se konačno dovede Sergej Milinković Savić zbog prebogate ponude Al Hilala, sada novi direktorski tandem Juventusa Đuntoli – Mana razmišlja o potencijalnim rešenjima.

Pominjala se poslednjih dana kao ideja Lazar Samardžić što je i dalje opcija, ali kako javljaju italijanski mediji posle svega bi Stara dama mogla da se okrene – Franku Kesiju.

Izabrane vesti

Reprezentativac Obale Slonovače nije novo ime u tefterima Juventusovih skauta, a sada bi mogao da bude iznuđeno rešenje posle nekoliko propuštenih prilika na tržištu. Ideja da se nekadašnji vezista Milana vrati u Seriju A nije tako nerealna, iako se tvrdi da bi on voleo da ostane u Barseloni ili iskuša sreću u Premijer ligi.

Poslednjih meseci spekuliše se da Juventus motri na njegov status u Kataloniji, pogotovo još iz doba dok je bilo neizvesno da li će Adrijen Rabio ostati. Ipak, italijani tvrde da su Juventusovi direktori uspostavili kontakt sa Barselonom i da su počeli inicijalni razgovori.

Zasad je tema pozajmica, uz pravo otkupa. U Barseloni bi i pristali na pozajmicu, ali navodno pre ako bi se Juventus obavezao da ga otkupi za oko 25.000.000 evra. I ne samo to, Juventus bi morao da pristane na to da otplaćuje Kesijeva kompletna primanja koja na godišnjem nivou iznose 6.500.000 evra neto! To je jaka plata.

Nije tako blizu, ali njegov dolazak u Torino ponovo je tema o kojoj se diskutuje.


tagovi

Frank KesiLetnji prelazni rok 2023JuventusBarselona

Obaveštavaj me

Juventus
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara