Komentari na vest

Kad ga Španac pljuje, on za Zmaja vatru bljuje: To što radite je odvratno i sram vas bilo

G

Gostaaa

pre oko 2 godine

Bio je Totenham godinu pa nista....
C

Chacarita

pre oko 2 godine

Da je srece da je vise takvih kao sto je on. Pokazao je bahatom klub sta misli o njima, dok za reprezentaciju gine. Svaka mu cast i zelim im plasman na SP.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Одери препотентне галактикосе до последњег цента. Такви су довели до свих тектонских поремећаја у трансферима и платама играча. Они су одузели драж фудбала. Псж је само наставак њихове политике. Довести велике звезде због маркетинга. И онда Перез кмечи како послује са минусом.
D

Djorkaef

pre oko 2 godine

Velika, velika masina
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Marka i As, kad nekog uhvate na zub, oni nemaju mere i granice. Bejl je najbolji primer toga. Ili za srpske uslove Jovic. Recimo Azara ne pljuju, iako je verovatno najveci promasaj od sve trojice. Da li to rade sami od sebe, ili im Florentino uredjuje novine kao onomad onaj Barsin sto je radio, pitanje je. A nasi grobarski portali jedva cekaju nesto da ovi opljuju po Jovicu a da oni prenesu. A Bejl im je vise nego lepo odgovorio, nema sta tu da se doda, a to vazi i za nase novinare kao i za spanske.
U

Uo

pre oko 2 godine

Treba dodati uz Bejla da i Remzi, kada igra za reprezentaciju, kao da je Zidan licno. Nije bio sinoc heroj, ali je bio mnogo puta i po kvalitetu igara za Vels, rame uz rame sa Bejlom. Dva igraca koja klupski fudbal zadnjih godina igraju sa pola zalaganja, a reprezentacija kao da im je sav smisao igranja fudbala i postojanja. Svaka cast. Dodao bih i da su u klubovima povredjeni i jedan i drugi 70% vremena, ali kad dodje reprezentacija, naprasno budu spremni i na vrhuncu forme.
3

343734633

pre oko 2 godine

Draga reakcijo iskulirajte malom sa ovim rimama u naslovima ala Cika Zmaj Jova, infantilno je i neozbiljno. Ne verujem da je bilo kome interesantno i smesno...
S

Stihoklepac

pre oko 2 godine

A pitao sam se da li sam jedini kome to bode oči i iritira progresivno. Naslov bi pre svega trebao da bude informativan i sažet a ne ovi sve češći hibridi sasomange rima i suptilnog klikbejta. Kako u slobodno vreme iz hobija i sam čitam pišem, (a od nedavno i objavljujem) poeziju, apelujem na redakciju, ako već insistira na ovakvim naslovima da bar prodje kroz poeziju Dučića, Mike Antiča, Desanke Maksimović, Šantića itd. . U najgorem slučaju oplemenićete znatno svoj rečnik, i ujedno kroz pravu poeziju shvatiti, koliko su ovakvi naslovi kič i nemaštoviti i da im je mesto u onim reklamama za boš uredjaje. Sportski pozdrav
b

bard legendarni

pre oko 2 godine

to je jedan pravolinijski igrac bejbl!
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ostace upisan vrlo verovatno kao jedini fudbaler u istoriji fudbala koji je napustio klupski fudbal da bi igrao za reprezentaciju!!! Doktor.. Hahahaha
д

д.г.

pre oko 2 godine

Душко Тошић је добио отказ у Вердеру јер је упркос забрани играо на олимпијади.
B

Bel

pre oko 2 godine

Bejl kad hoce on je duplo bolji igrac od Benzeme,kad je u top formi i zdrav on je nivo Ronalda i Mesija iz najboljih dana,jedino je on tad mogo da ih ugrozi,ima veci talenat od Ronalda a bolje fizikalije od Mesija,strasan igrac kome su malo lenjost malo povrede onemogucile to.
p

plavac

pre oko 2 godine

uopste nije lenj,decko na placenom odmoru u spaniji,kuci kad dodje zapinje kao niko
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Voleo bih da se vrati u PREMIER ligu. Priča se da ga traži Southampton između ostalih, mada ni PSŽ ne bi pogrešio da ga uzme kada ostanu bez Mbapea.
.

....

pre oko 2 godine

Totalno mu je dao sansu Anceloti na pocetkj stone je poceo nekoliko utakmica i onda je odlucio da ga boli kurac za real. Kako da racuna na igraca koji ne zeli da igra. A tu je i naravno ona prica kako jw izlagao sa ga bole ledja i da zbog toga ne moze da igra utakmice kako bi sprecio povrede zbog Velsa.
D

Darko55

pre oko 2 godine

Stone stone
z

zaŠTOdaNE

pre oko 2 godine

Vaistinu Stone. Nego me zanima koji tip izlaganja je bio u pitanju? Da li je pored gospodina Gereta bilo još izlagača? I ako je odgovor ne, Stone? Molim za dopunske informacije.
M

MadMax1312

pre oko 2 godine

Suvisno je trositi reci odavno je on pokazao da je klasa od igraca, a tuzna stvar je sto je zaglavio u Realu kao i nekolicina zvezda koje greju klupu. Iako mu ne odgovara Spanski stil fudbal kao Engleski, dovoljno je pogledati statistiku u Realu od kako je dosao, bas nije zasluzio da greje klupu, iako nije u formi, a to ne znam, moze da odigra bar pola sata i da polako udje u formu, koliko ekipa bi ga samo pozelelo u svom timu, ali nadamo se da ce preci negde i da ce imate sansu jos koju godinu da da nam pokazuje umece svoje. Veceras je pokazao zasto nosi traku na ruci i kakva je zvezda, kao i kako se igra srcem sa reprezentaciju, jer ako za nacionalni tim ne igras srcem, kao i ostatak tima od toga nema nista.
K

Ksale

pre oko 2 godine

Uvek je i bio odličan igrač, a izuzetno potcenjen u Realu, pogotovo je Zidan iz nekog razloga imao pik na njega. Iska su takođe odavno zakucali za klupu a dobar je igrač.
P

Portista

pre oko 2 godine

Perez je odbio da pusti Bejla u Kinu, iako su i Zidan i Bejl zeljeli to. Tako da se ne moze pricati o nekom nepravednom protjerivanju, kad on prvi nije imao nista protiv.
G

Gennaro

pre oko 2 godine

Oh ne Gerete Bejle kako te nije sramota, rodjena drzava ti je preca od Reala. Ai kakvi su ljudi ovi Spanci, cirkuzanti

Sale Divic_Facebook_2

pre oko 2 godine

Samo on i Mitrogol više daju u repki nego za klub.
V

Viljamarin

pre oko 2 godine

Daaa, Mitrović skroz očajno igra za Fulam 😁
J

Jaja

pre oko 2 godine

E svasta covek moze da procita. Taj Mitrovic je najbolji strelac u istoriji cempionsipa u jednoj sezoni.
B

BorivojeS

pre oko 2 godine

Kakav gospodin, izvadio alatku i urinirao po "aristokratiji", hahahahhah, bas volim!!!
В

Вукоје Мазић

pre oko 2 godine

Бејл кад хоће може да одлучи утакмицу!!!