Komentari na vest

Kada si šesti, onda svi lete: I Džesi Lingard napustio Mančester Junajted

I

Igor78

pre gotovo 2 godine

WestHam je nudio preko 25 milion EUR za Lindgarda letos nakon pozajmice, on želeo da ide a Junajted ga NIJE PUSTIO iz samo njima znanog razloga, a sada posle samo 10 meseci odlazi za NULA €. Znači na Lindgarda su izgubili 25 miliona plus njegovu platu 5 miliona = 30 miliona, za manje do godinu dana! Ovako ne posluju ni kompletni idioti u državnim firmama u Srbiji, za ne poverovati za klub veličine Junajteda.
F

FalicniTom

pre gotovo 2 godine

Imao je dvadeset godina u klubu da se dokaže i na kraju odlazi kao večiti talenat, starleta i fudbaler koji je znao na momente da bljesne. Mislim da to što su otišli Pogba i Lingard ne može biti bolji potez. Jer Junajted je neko ko oduvek ima jaku akademiju i nikako im ne treba neko poput njih dvojice kao uzor. Sve u svemu, cirkuzanti i Instagram starlete odlaze i daleko im lepa kuća.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Mančesteru želim da opet pronađe sebe, jer oni nisu ozbiljan klub godinama i svake godine su bliži dnu PL nego vrhu.
R

Radem

pre gotovo 2 godine

Od svih ovih sto su otisli jedino je Matic opravdao ocekivanja i donekle Kavani. Ovi bolje da nisu ni igrali. Pre 2-3 godine isti taj Lingard nije dao gol cele sezone. Kao Ragnik pobegao, da je srece da nije ni dolazio. U klubu je dosta stvari trulo, al nisu ni igraci cvece. Al najvise zasluga ima Vudvord, sreca da je i on otisao.
G

Gost090

pre gotovo 2 godine

putuuuj dzesi !!