Komentari na vest

Kairat pred Zvezdu izgubio od Blagojevića, debitovao Banjak

А

Ако квази

pre gotovo 3 godine

Стручњак почне утакмицу као против воше без шпица и без канге размишљајте о томе да ставите све паре на кеца воши смо могли 10 да дамо да смо почели са кангом и неким бољим шпицем од старта
K

Kairat

pre gotovo 3 godine

Gledao sam. Drugi tim Kairata sa prvim timom protivničkim koji je ujdno i prvi na tabeli, faktički 5 igrača nije igralo a ni centarfor. Uz to ni golman jer je dobio crveni start ispred šesnaesterca. Od 30 minuta sa 9 igrača u polju + rezervni golman.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Los utisak protiv vojvodine tesko cemo I sa Kairatom...
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Degenek je dobar defanzivno ali pas ne može ni na 2 metra da doda. Drugo ne zna da iznese loptu do pola. Trće i naj važnije klub je odlučio da sada može da se naplati i to je to. Zvezda iznad svih a uspesi su opravdanje svih poteza kluba. Poštujem sve što je Degenek dao Zvezdi!!!
X

Xhee

pre gotovo 3 godine

Stručnjak za Degeneka, a ne zna da se najvažnije piše spojeno.
b

bojanm92

pre gotovo 3 godine

Zvezda je razbila Vojvodinu. Isto kao Naooli Zvezdu onda ali jednostavno lopta nije htela u gol.
G

Gost bosss

pre gotovo 3 godine

Zvezda ostavila bled utisak??? Igrala protiv Vojvodine i imala 40 šuteva ka golu???? Sta je tu bledo sem vremenske prognoze?
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Zvezda nije ostavila bled utisak protiv Vojvodine!!!
V

Vrbas

pre gotovo 3 godine

napred Kairat ale
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Ne plasiti se nikog, postovati svakog. Kanga I Degenek moraju u prvih 11. Babic se gubi, vidi mu se da je hteo transfer. Daj Boze da onaj francuz iole zna nesto jer je krstovic drvo obicno.
D

Davidavid

pre gotovo 3 godine

U potpunosti se slažem sa ovim komentarom
2

2305

pre gotovo 3 godine

Dosta vise smarate sa degenekom lik bio kritican drugu polusezonu. Babicu dati sansu a panjkova aut pa onda moze degenek. Panjkov je problem ljudi jel vidi to neko.O Erakovicu ne znam decko je prosek ali jedino jer sto je klinac pa zato... Alii i on pre hladnokrvnog stopera rase
l

ludilo totalno

pre gotovo 3 godine

igrali sa drugim timom I to je pokazatelj da nisu bauk

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Situacija je jednostavna,imamo sjajan tim i ako Kanga i Degenek budu igrali,prolazimo lagano. Zvezda ima vrhunske igrace,najveca dalabu bi pobedila da je vodi,tako da verujem u Stankelu. Da se razumemo,Stankovic je bio vrhunski fudbaler i stvarno sam ga gotivio dok je igrao,ali je amater od trenera. Lepo je Bond pisao da cemo praviti naseg Miloja od blata,a sad cu da dodam da cemo takodje praviti i Miloja 2 (iz prosle sezone). Srecom imamo vrhunski koeficijent i odlicnu ekipu,tako da ceno sigurno igrati LE,a za LS je potrebna sreca i dobar trener. Mene vise brine prvenstvo Srbije,bice neizvesno i postoji sansa da Partizan uzme titulu.Stanojevica dosta svi potcenjuju,ali smatram da je za klasu bolji takticar od Stankovica,jedina sreca je sto je covek utripovan da je vreme stalo i da su neki igraci dobri kao u prvom mandatu,a nisu ni za potapanje kupusa. Ipak zbog nase sjajne ekipe,ocekujem plasman u LE i titulu prvaka Srbije.
z

zvezdassrb

pre gotovo 3 godine

Zako Markovic sudeci po tekstu nema pojma sta se desava u Srbiji ako on da im daje informacije samo neka nastavi ..