Komentari na vest

Kako se „Hoćemo da sačuvamo tim“ pretvorilo u „Nećemo nikog“: Iz Humske odlaze Lazar Marković i Miloš Jojić

N

Nekoiznutra

pre gotovo 2 godine

Povratnici koji su dosli u zadnje dve godine imaju platu zbirno preko 3 miliona godisnje
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Јојић јесте физички запуштен, са вољним моментом равним нули, али је уз деда Бирбаса једини техничкиписмен играч партизана, што се види у сваком његовом додиру са лоптом. Овај остатак су класичне месарчине са изузетком коректног рикарда!
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Vidi se da je jojic nepismen,posto mu je svaki pas unapred pogresan,a unazad i miljkon zna da vrati loptu
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Videlo se,kad se vratio, na prvom derbiju kakav potencijal ima Jojić. I svaki naredni derbi je pokazao, svaka jača utakmica...
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

По говору тијела би се рекло да је Јојић завршио са озбиљним фудбалом. Мада уз бољег тренера би контам и он био бољи. Ипак човјек има неког искуства. Са друге стране Марковић. Не знам на основу чега га дио гробара диже у звијезде? Ако је критеријум трчање без голова, асистенција и креираних шанси онда је фудбал изгубио сваки смисао.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Od najbolje ekipe koja je brutalno pokradena do najvecih neznalica koji jedva znaju da hodaju tanka je linija...
G

Gle eno ga

pre gotovo 2 godine

Evo BOMBI o kojima prica Toncev .
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ако оду Миљковић Јојић и Лазар значи да су имали дил са Станојем.
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Logično. Realno, sklepan tim bez mogućnosti promene formacije, ritma, sa trenerom koji ne pravi nove, nego raubuje izlizane igrače. Red je da neko ispred kluba izađe i kaže istinu o stanju u klubu, o planovima, inače će igrati samo za stolice.

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Jeste Lazar truba ove sezone, ocaj...ali prica istinu Da je klub neorganizovan a kada pricas istinu onda mozes samo pedalu da dobijes, tako je manje vise svuda i firmama itd... Treba da se odu ovi matorani njih 7-8.
4

44r44

pre gotovo 2 godine

neka idu, daleko im lepa kuca
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

nijednog poznavaoca fudbala ne zanima tim koji ima klub, vec igra koju igra...milosevic u prvoj polusezoni je napravio dobru igru, lepu pre svega...i umesto da se nadogradjuje oni okrenu curak naopako i promene nacin igre...i bude negledljivo...navijaci dolaze na utakmice zbog dobrog fudbala...ili dolaze da gledaju pobedu domaceg tima....ovo drugo mi nije jasno...ja volim da gledam lepu utakmicu...holandjani su digli svoju ligu na jedan nivo na kojem moze biti i domaca liga, ali za neresen rezultat ne treba davati bodove i napraviti minimum bodova koje moras osvojiti da ne odes u play aut...jer treba dati i nekim drugim klubovima sansu ako9 imaju dobre ekipe...ovako delioci bodova , tri za tri , konstantno ostaju i ligi..
G

Gost h

pre gotovo 2 godine

ocemo sulejmanija , stojkovica, skuletica i jos dinosaurusa
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

menjaj igrace, trenere, navijace, a sta je sa upravom ?? vazuru hirurzi i vatrogasci ne mogu da odvoje od fotelje
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Parazit Vazura!!!
K

KakoSadOvo

pre gotovo 2 godine

Ja ovo ne mogu da razumem. Sve majstori fudbala u gromadi koji su kako kaže Šamroje nezasluženo izgubili titulu, a sad ih sve teraju? Ispada da u gromadi i sami znaju kako su ove sezone skupljali bodove, a kvalitet se video i u kupu:)))
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Šta vas briga, imate Fejsu kao bonusa još par godina.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Ali u naslovu. Još "petortica" igrača.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Markovic je momak koji ima tek,kazem tek,28 godina.Napunio je dzepove ako je pametan i za unucice,do 26te...I onda,tesko je naci motivaciju.
g

gogija

pre gotovo 2 godine

Tom logikom ni jedan igrac iz najjacih liga ne bi trebalo da ustaje iz kreveta a oni svake sezone sve bolji i bolji?
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Evo usao je Javor u prvu ligu pa Jojic i Markovic mogu tamo.
s

salihu

pre gotovo 2 godine

Zato što ste svi verovali slepo da ste najbolji, lagao vas neko...
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Nije do uprave@Vazura ti li si? Čija ideja je Bajbek, Obradović, lola, Fejsa, Brežančić, Miletić, Jojić, itd, itd, nije važno treba da lete svi zajedno, samo ekonom da ostane. Suma da je samo odigrao 5 bitnih utakmica Partizan bi bio prvi, Asano ode bez dinara, zašto. ko je kriv? Svi napolje, sem ekonoma.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Stevanovic,Natho,Urosevic,Zdjelar,Menig,Rikardo,Jevtovic da ostanu,celavi i Zivkovic izmene,Brezancic,Markovic,Jojic,Obradovic,Lola,Fejsa,Holender,Pavlovic NAPOLJE,Lutovac MOZDA krilo da igra u kup utakmici ili nekoj rotaciji,Jovic ako se ne pokaze naredne sezone isto napolje,klince ostale sacuvati.Mozda ti to Joksicu treba nama da objasnis posto citavu sezonu tu napadas Meniga i Natha a places tu za Jojicem.Ti si njega najvise cuvao!
G

Gostwhe

pre gotovo 2 godine

Ako je cena poraza u kupu od Zvezde ta da Jojic, Miljkovic i Markovic konacno odu onda mi ovaj poraz i ne pada tesko, cak je i bolje sto smo izgubili samo da ove parmake ne gledamo vise.
N

Nije do uprave

pre gotovo 2 godine

Uprava je samo ispunjavala zelju treneru ( stanojevic ) on je vodio ekipu po svojoj zelji, znaci sta je hteo on je uradio, zelje su mu sve bile ispunjene. Sta ima Ivica, Vazura, Vucelic sa igrackim kadrom? Ako trener kaze Suma mi kvari svlacionicu, ne uklapa se u sistem nije mi potreban, bolje ga prodati ili oustiti da ode, ako je hteo Lolu, Markovica, Fejsu on ih je i dobio, plate su isplacene skoro sve zaostaje se neki mali deo. Jedino sto zameram je sto nenadju nekog jakog sponzora. Sto se mladih igraca tice ( nema se ko prodati ) opet je do trenera sto nije pustio mladice da igraju umesto Jojica! Sta uprava ima sa tim?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Mozda ove sezone kad im je Stanojevic govorio sta hoce ali oni su tu pet godina u nizu bez titule sa dugovima koji rastu a nezadovoljstvo Grobara traje i pre toga
n

nema sumnje

pre gotovo 2 godine

druze tebe redovno placaju
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Nije do uprave? Pitanje: Koliko je para uprava dala Stanojevicu za pojacanja. Odgovor: Nije mu dala jedan jedini dinar. I koga je onda drugog covjek mogao da dovede? Suma je jedno, ali Asano mu je, samo primjera radi, bio najvazniji igrac u timu koji nije jednu jedinu utakmicu propustio pod Stanojevicem i sta se desava? Ode covjek iz Partizana zbog neisplacenih plata. Da mu Stanojevic mozda nije trebao isplacivati plate iz svog dzepa? Nemate vi pojma koji je ovo uspjeh, sa ovakvim timom se boriti za titulu do zadnjeg kola i prezimljavati u Evropi.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Grga ne lupaj, nisu samrojevi panjevi dosli iz ljubavi,da igraju za dz nego dosli da sa samrojem upravom izvuku pare iz kluba.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Pretvorilo se tako sto su hteli da osvoje kup i onda da puste pricu u medije kako se sada sve videlo u derbiju, i da su oni stvarno pokradeni u ligi. Posto nije tako bilo, onda rapsad sistema.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Jako losa situacija,da li je vreme da private da nemaju Tim umesto Sto pljuju po Zvezdi,jedini pravi problem je nefudbalska uprava I tacka
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Isplatio se poraz juce, mrs sto dalje od Partizana
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Kad vas za 5 godina pitaju, u restoranu, dok narucujete vino:''Iz koje godine zelite?'' - ''Dacete mi iz godine kad je partizan bio prvak.'' Pa vam kazu:''Na zalost nemamo toliko stara vina''
д

делија реп.српска

pre gotovo 2 godine

Ја мислим да би ви требали некако Звезду отерати ту лежи проблем😄
B

Box

pre gotovo 2 godine

Kako se samo ukrstaju putevi Partizana i Lalatovica. Oseca se u vazduhu.
R

Rodaljević

pre gotovo 2 godine

Srž svih problema Partizana su, po meni, trener Stanojević, Marković, Urošević, Zdjelar i ostali. Čitava sezona im je prošla u gledanju Zvezde i komentarisanju Zvezde, a sopstveni učinak na terenu je nula. Ej bre, da Urošević, sa onom facom primata, postrojava jednog gospodina Bibrasa Natha, pa to nema ni u Etiopiji. Okej, imamo i mi džulove u ekipi, tipa Gobeljić, ali je srećom, njihova uloga u timu mizerna ove sezone. Sve u svemu želim jedan gospodski reset Partizanu, da na klupu sedne gospodin Saša Ilić, pa da se teramo kako treba, ali u belim rukavicama i sa gospodskim manirima, a ne džulovski kako vas je, sad već bivši, trener naučio.
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

Sve si u pravu,ali se seti i budi realan u momentima vracanja filma,da ni terzic nije gospodin i da se tako ne ponasa..
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Juce se opet videla nemoc, to je uz ovog Stanojevica postalo normalno. A ja ne znam sto su uopste uzimali i srebrne medalje, trebalo je na Jug, pa svlacionica.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Mi nismo ni svesni u kakvoj je Partizan teskoj situaciji. Prva stvar, dugovi 35 miliona evra, druga stvar, kako oterati 15 igraca i popuniti roster do 28 igraca, treca stvar, koliko ima fudbalera kojima nisu isplacene plate po ugovoru i da li Partizan moze da ih otera, ili mora da im ponudi novi ugovor zbog dugovanja plata i bonusa, cetvrta stvar, kako prodati najmanje 3 igraca preko 5 milona evra i popuniti godisnji budzet od 20 miliona evra. Partizanu su godisnji troskovi 20 milona evra na plate igraca, uprave, osoblja, odrzavanje stadiona, putovanja, dazbina itd. Partizan bez lige sampiona i ozbilje prodaje igraca ne moze to da pokrije, i ako je vec tako, onda Partizan mora da radi na smanjenju tih troskova, pa makar ostao bez inostranih igraca jer je ovo neizdrzljivo. Partizan ovakvom filozofijom ide u bankrot. Nema punog stadiona i skupih ulaznica, nema ozbiljne prodaje igraca, i nema lige sampiona makar svake druge godine, nego 2 puta za 30 godina. Kazem, Partizan nije bundesligas pa da moze da pokrije takve troskove, za nasu ligu godisnji budzet od 20 miliona je preskup za bilo koji klub. FSS treba da radi na poboljsanju Super lige.
H

Hvala Bogu

pre gotovo 2 godine

Uljepsa mi dan
d

dddw

pre gotovo 2 godine

ajd ne lupajte ja ne znam sta vi ocekujete da ce doci haland mesi u partizan Tim je predobar bili smo drugi igrali cetvrfinale LK
N

NjetKurvice

pre gotovo 2 godine

Gle sto laže. Niste igrali cetvrtfinale.
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Markovicu ti si?
c

cccc

pre gotovo 2 godine

ma igrali ste polufinale nego nije bio taj prenos kod nas
n

ninjo

pre gotovo 2 godine

Ogrešili ste se od Jojića, kvalitetan fudbaler, pogotovo za naše uslove i ligu, što je i dokazao asistencijama i golovima u ovoj sezoni. Svako može da ima loše utakmice, ali mišljenja sam sa je Jojić doneo više dobrog nego lošeg ovom timu Partizana.
G

Gost905

pre gotovo 2 godine

Ma vrhunski fudbaler, zato se u najboljim godinama i potuca u domacoj ligi. Nego ne moze da se odluci izmedju Sitija, Reala i Junajteda.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...grobari teraju upravu, trenera, 90% startera i 100% rezervi, jer ne valjaju, ali ipak misle da im je neko oteo duplu krunu. Ima logike...
1

12345

pre gotovo 2 godine

Upravu zato sto nije sposobna da spriječi kradju godinama a igrace zato sto hocemo bolje,da sto dalje doguramo u Evropi jer nemamo sanse u prvenstvu
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ne pamtim da je Partizan ikada bio dobar u Evropi, a imam godina kao Mister.
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

realno.....Savov Partizan sa Asanom na boku i Sadikom u spicu,sa modernom i brzom tranzicijom je bio solidan u evropi i bolji od Zvezde u derbijima...problem je bio taj sto nije znao da probije bunkere u prvenstvu..
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...Savov Partizan jedna pobeda u derbiju, Sadik 0 golova, 0 asistencija. I ta pobeda vrlo sumnjiva.

Savo Milosevic

pre gotovo 2 godine

Vi racunate da Stanojevic ima 0 pobeda od 7 sa Stankovicem to jest Zvezdom trebate onda uracunati da Savo ima 3 pobede protiv Zvezde i to bez primljenog gola,
1

12345

pre gotovo 2 godine

A GOSPODI IZ UPRAVE DATI ZABRANU PRILASKA STADIONU NAREDNIH 10 GODINA
1

12345

pre gotovo 2 godine

A ostatak tima prodajte! Ja bi samo ostavio Marka Milovanovic i Nikolu Terzica
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Najzad lepe vesti,jos Miljkon,Holender,fejsa,Lutovac....
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Samo da Lola ostane, samo da Lola ostane, samo da Lola ostane ...
L

Lolo

pre gotovo 2 godine

Šta ćeš opet s njim lololo lololo
D

Direwolf

pre gotovo 2 godine

Али са Смиљанићем продужити сарадњу по сваку цену! Партизан није Партизан без таквих ликова, који се бусају, плату примају а не дају НИКАКАВ допринос на терену! А још и заменик капитена. Господин, једном речју. Па да...
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Vise srece '23.
n

nerobiancoo

pre gotovo 2 godine

Najmanje 15 igrača oterati.Nikad lošiji tim nismo imali .Ovo je bruka .Jad i beda .
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Dok uprava ne ode nema smisla ni gledati ni pratiti uopste bilo kakve vesti i igre ovog kluba.Ova uprava je uspela da ogadi sve lepo sto je nekad bilo u vezi Partizana i zaista me vise uopste ne doticu ni rezultati ni nista drugo vezano za klub.Juce sam utakmicu toliko ravnodusno ispratio da mi je bilo svejedno ko ce da dobije.Toliko o tome...Uprava napolje!!
f

frey

pre gotovo 2 godine

Ali potpuno isto burazeru, kao ja da sam pisao komentar. A da mi je neko to ranije rekao, da cu se tako osecati...u najmanju ruku bih ga jako izvredjao. Neverovatno sta ljudi u klubu i oko njega napravise...da mi koji volimo Partizan bez dinara, tj u minusu smo, da ce nas da oteraju. Bemje ih u usta, od uprave do "navijaca". Kako smo postali ogavan klub u svakom smislu.
c

carapan

pre gotovo 2 godine

pa ovu upravu Partizana je postavila uprava Crvene Zvezde tj Svemocni
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Jel ostaje Lola? Pitam za baku
b

batabane

pre gotovo 2 godine

To sa Markecom10 bi bila velika greska.Partizan nema sanse da ce da dovede bolju desetku.Zivi bili pa videli.Nije Markec kriv sto Stanoje nije imao sluha,da ga stavi na ofanzivnom veznom.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Rodjace ti si nepregledan,oladi vise sa propalim DESNIM KRILOM markovicem na mestu veznog,gde god da igra lik nema veze,dosadio si i Bogu i narodu
g

gostic'

pre gotovo 2 godine

markec10 ti li si ?
G

Gost905

pre gotovo 2 godine

Vodi ga kuci ili ga biraj u PESu. Za bolje nije.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Fejsa, Fejsa, vrati milion i dvesta.
@

@Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Dioni smanji blejanje kod Volkova u kaficu,Rišairo živ li si?Pičini lepa nova frizura,gde je i šta radi onaj jedan koji je ostao na slovo F?
G

Gostgagagava

pre gotovo 2 godine

ja na F znam samo jednog Italijanski Lionel Andress aka Filipe Falko MESSI? ILI HAHAHAHAHAHAHAGAHAGAAGAGAGAGAHAHAHAHAHA
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ne nego ce da ponude novi ugovor igracu koji za 30 utakmica u prvenstvu ima 0 golova. U Partizanu je jedino sto vredi Natho, Zdjelar, Urosevic, Menig i Rikardo. Tih pet, plus Tezic i Milanovic kao bonusi je jedino sto iole vredi zadrzavati u tom timu.
H

Hesus Hill

pre gotovo 2 godine

Tako je
m

markossss

pre gotovo 2 godine

I Bazdar, odlican potencijal, samo sto ga ignorisu, verovatno nema pogodnog menadzera..
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Nije druga, već treća uzastopna bez pehara uopšte.
g

gostttttt

pre gotovo 2 godine

Markovic je pokazivao potencijal ali Jojic nikad nista i mislim da ni nasu ligu ne moze da igra vise...
D

Druze

pre gotovo 2 godine

ne lupaj leba ti
p

pitam za druga

pre gotovo 2 godine

Koji potencijal ? One tablete potencijal je pokaivao ?
V

Vini Jr

pre gotovo 2 godine

Jos samo Miljkovic i da se otarase manekena Jovica, pa da gledamo fudbal.
S

Svi napolje

pre gotovo 2 godine

Pored Markovića, Jojića, Smiljanića, Brežančića, treba da lete i Holender, Lutovac, Saničanin, Živković, Fejsa!
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Markovic,Sanicanin,Zivkovic ??? Ne sede lepo na klupi Sanicanin i Zivkovic.Jel im je to mana.Ili sto Zivkovic mnogo centrira kad igra,pa cak i izvodi prekide.
i

izointer32

pre gotovo 2 godine

Pa Jojic i ovaj prevara od igraca Markovic mogu samo da igraju u nasoj ligi.
N

Nenad NBG

pre gotovo 2 godine

Markovicu je za Inter 2012. trebalo zauvek zabraniti igranje fudbala. Igracka laz uvek bio i ostao...
i

istina

pre gotovo 2 godine

najprecenji igrac ikad i pazi on proziva Jana Oblaka haha
k

konkbar

pre gotovo 2 godine

Lave on ima na racunu 25 milki eura ne brini ti za njega...Vidi ti za taj tvoj posao konobara kicma da ti ne ode mlad si? Svaka cast konobarima
g

gost?

pre gotovo 2 godine

Kako si to izracunao "lave" ? Kojih 25 miliona jesi li lud ?
P

Pop Cira

pre gotovo 2 godine

Zar su ta dvojica fudbaleri!? Smiljanic je najskuplji igrac koji je ikada igrao kod nas. Podelite mu primanja mesecna sa odigranim minutima,skuplji je od Mesija.
G

Gostvavaavva

pre gotovo 2 godine

Mislis na Mesija iz Serije B? kome se idalje ne zna trag,strah me novine da otvorim da ga slucajno ne traze? PHILIPPE FALCO HAHAHA
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Ma komplentan remont tima...samo Urosevic zasluzuje da igra,ostali su svi slobodni!
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje!!!
P

Pećko Pivo

pre gotovo 2 godine

Dva dana, dve odlične vesti za nas navijače Partizana. Prvo juče ode ser Alex od Šamroka, danas nagoveštaj da idu Jojić, Smiljanić...nešto lepo i nama da se desi posle dugo, dugo vremena. Dobro, ima tu itekako još štetočina kojima treba da se vide leđa (Iliev, Vazura, Miljković...) ali je najbitnije da je ser Alex od Šamroka otišao.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Da ali ostaju Miletic, Miljkon i Holender jos gore...A lola nije ni igrao nesto udje 10-15 min pre kraja... ..

Pule

pre gotovo 2 godine

Ako cemo iskreno uz upravu treba otpustiti pola tima partizana ,cast izuzetcima ,igraci koji su posle losih karijera u inostrantvu bez forme dosli i samo kukaju a ne znaju dva pasa da povezu ,najbolji igrac na srrdini je natho sa 40 godina,rekao sam i na pocetku sezone ,najlosija ekipa partizana i zadnje vreme ,inace zvezdas sam
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Da ne znate ko je osvojio titulu,kup ni ko je bio bolji u derbijima ove sezone, sam pokazatelj ko ima bolji tim i ko zasluzuje titulu govori izjava Terzica da niko nije na prodaju i da ce sve bitne igrace zadrzati do kraja kvalifikacija a ovamo ima partizan koga nekolicina startera napusta jer su opravdano nezadovoljni njihovim igrama.Mislim da bi pravi duel bio eventualno Zvezdin rezervni tim sa protiv najjaceg tima partizana jer biti kapiten,igrati startnu postavu na ofanzivnoj poziciji i dati 0 golova u sezoni opet nesto govori.Ovako Ben,Stanic,Stankovic,Krsticic,Lucic,golman Popovic,Radulovic...Mislim da bi mogli komotno igrati protiv njih egal
M

Mikonos9999

pre gotovo 2 godine

Lepa vest koja se čekala dugo. Voleo bih da napravimo ambiciozan projekat. Ako nam se neda da osvajamo ligu daj da pravimo igrače i da se igra lep fudbal.
R

RARITET

pre gotovo 2 godine

Svi odlaze samo uprava ostaje.URPAVA NAPOLJE!!!
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Rukovodstvo je odradilo posao. Imate prava na 2 sendviča
S

Srđa

pre gotovo 2 godine

Grobari nikad neće oprostiti kulturno ponasanje sopstvenih igraca. Očekujem Srđu Knezevica za sledeceg trenera Partizana. Uklopio bi se sa Vucelom i Zeljkom Panticem.