Komentari na vest

Kako se „Koja li je tajna?“ umalo pretvorilo u „I, šta ćemo sad?“

m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Kakav tekst, smeske.
T

Ticu

pre oko 2 godine

Sraman period Lazara Markovica u Partizanu,sraman ocajan ucinak,sramno pijancenje na svom splavu i Beogradu i da misli da tako moze da igra u Partizanu klubu kojeg navodno voli...Tako druze mozes u zonskoj ligi da se ponasas sram da bude tebe i sve te povratnike koji misle da mogu da uzivaju u Beogradu i uzimaju pare sasvim solidne od ,,voljenog'' kluba
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ovakve utakmice Partizan lomi ritmom ali je tesko odrzavati taj ritam kroz celu utakmicu.
t

torkinjo

pre oko 2 godine

nek ste vi načeli fejenord u 13 om minutu....
E

Elix

pre oko 2 godine

Ko je Ana Djuric?
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Rastina žena.
@

@Zeljeznik

pre oko 2 godine

Sve si mi rekao. Ko je sad pa Rasta?
@

@@Željeznik

pre oko 2 godine

Onog kog si slušao na YouTube-u al sad slušaš isto to samo malo drugačije. Malo narodnjaci malo ono distorzija glasova. To je to.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Elix, ovog lika @Zeljeznik ne slusaj ni kada ti kaze "Dobar dan", uvek pogledaj kroz prozor da se sam uveris. Jer decko nema pojma o mnogo cemu, o sportu pogotovo, a u prvim je redovima uvek! Gle cuda! Ana Djuric je nasa predstavnica na ovogodisnjoj Evroviziji, a umetnicko ime joj je Konstrakta!
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

I onda pogledas ova tri snimka u tekstu i zapitas se neke stvari. Kod prvog gola, Markovic protrcava kroz nekoliko igraca Vojvodine i salje pas Rikardu. Je l' on neki Boltov rodjak, ili sta, pa niko ne moze da ga stigne ili se postavi ispred njega? Ili mozda nece? Posle toga, onaj igrac sto je bio blizu Rikarda, cim je ovaj primio loptu, on bezi od njega! Isto kao Aksentijevic u Nisu. Otkad je to tako da kad napadac primi loptu na petercu ti pobegnes? Pa valjda mu pridjes sto pre da mu izblokiras sut, ometas ga ili mu ne dozvolis da sutne. Ili mozda neces? Onda, Rockovu svaka cast za odbrane (barem kazu da se razbranio, nisam gledao), ali kakav je ovo pas direktno Nathu u noge? I to nije bio ni pod kakvim pritiskom, bukvalno je mogao da je ispuca, doda levo, desno, pa cak i napred, ali daleko od Natha, ali ne, on njemu direktno u noge. Kako, kojom logikom? Zasto? Onda ova kontra 4 na 1. Partizan je lagano istrcao kontru 4 na 1 bez da su ovi iz Vojvodine uopste pokusali da ih stignu. Opet, je l' i Natho neki Boltov rodjak pa ovi ne mogu da ga stignu? I to on jos trci sa loptom! Pa je l' igraci Vojvodine trce unazad pa ne mogu da ga stignu? Ili jednostavno nece? Ne znam sta je gore. Ako nece, to je njihova sramota, i ide njima na cast. Ali ako ne mogu, to je vec alarmantna situacija. Jer ako mladi igraci nase lige ne mogu sa stignu kljakave Markovica i Natha koje bih ja stigao, onda je nas fudbal u debelom ambisu! Sto kaze onaj u Lajanju na zvezde, mi se i dalje trkamo sa putnickim vozovima, a nas (u Evropi) udaraju brzi vozovi. Samo treba videti kako je trkacki taj Partizan koji tako lako nadtrcava Vojvodinu izgledao protiv Fejenorda, kao Fica protiv Ferarija, mogu misliti koliko desetina golova bi Vojvodina primila od tog Fejenorda. I sta cemo sad?
M

Mop

pre oko 2 godine

Svašta. Koliko se ti baviš Partizanom a kao ne gledaš? Nije to zdravo. Kako naš i za Radnički i za svake neke utakmice ako ne gledaš? Javila ti Kleopatra ili Vidovita Zorka
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@Mop - kad bi ti malo gledao, a jos malo vise citao, video bi da sam napisao da nisam gledao ovu utakmicu, a ne da nisam gledao nijednu. Isto tako sam napisao da se pozivam na klipove koji su u tekstu. Jesi li si citao tekst uopste ili si samo dosao da pametujes na komentarima? I najvaznije - jesam li rekao nesto sto nije tacno? Bice da ne, s obzirom da nemas nista konkretno da kazes, a i totalno si omasio poentu i sa time sto si rekao.
M

Mister

pre oko 2 godine

Zato PREpoštenu Crvenu zvezdu svi gaze do koske. Niko ne sme da se skloni, kidišu kao ljute zveri al se jadna i PREpoštena Crvena zvezda ne da.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@Mister - Nema sta da ti ja dokazujem. Izaberi kog god hoces protivnika iz lige i gledaj kako su igrali protiv Zvezde a kako protiv Partizana. Otvorice ti oci. A ako ti to ne otvori oci, seti se toga da je Zvezda bila bolja od finaliste LE i samo zbog manjka srece ispala, a da Partizan nije mogao da sutne jednoj Flori na gol 3 puta, iako je igrala sa rezervama, jos lagano izgubio od nje, a od Fejenorda primio 10 komada (8 proznatih) a da se ovi nisu zaznojili. Pa ako i posle toga mislis da je Zvezda ta koja igra sklanjalice i sa je Partizan posten, onda se obrati nadleznoj ustanovi.
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

I tako napad iz svlacionice dok ne dodje derbi. A onda taktika bunarenja i da prodje vrijeme i nije vazno da se mec dobije nego je mnogo vaznije da se ne izgubi bez obzira na tabelu.
M

Mop

pre oko 2 godine

@DŽoniRS sad znaš i prvu postavu Flore i rezerve znaš. Hahaha Pa ti si Džoni računar. Imaš memoriju... Ja se izvinjavam. Svaka čast. Sve si u pravu. To ne može svako. I pustite odgovor ako nije problem.

Ms

pre oko 2 godine

I Zvezdu je Kairat oducio od fudbala tamo pa sta ona nadigrala Rendzers a izgubila 3 0 ali bi pobedila da nije bilo VAR a kao sto nije bio u nasoj ligi poslednje 4 sezone . Ne bi ni ovde pobedila da nisu u poslednjim minutima napravili mnogo glup penal bez potrebe kad je sve bilo reseno neke neverovatne greske prave koje kad bi ponavljali protiv jacih ne bi nista postigli slicno je i Serif dvomec sa Zvezdom i kasnije sa Dinamom nebo i zemlja ne bi takav ni prisao Realu.
M

Mop

pre oko 2 godine

@DžoniRS aj sad ti meni nabroji igrače rezervne Flore sa kojom je Partizan igrao. Sramota je taj poraz bez obzira na sve. A sramota je i lagati. Čekam odgovor koje tu igrao iz prve ili rezervne postave. Ti valjda znaš? Pratiš
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@mop - znam da su im Vasiljev i Sapinen usli u poslednjih 20-30 minuta, sto znaci da su im starteri bili rezerve. A ti istrazuj dalje.
M

Mop

pre oko 2 godine

@DžoniRS nikad čuo. Ne pratim. Ali da nas dobili jesu. Prvi, rezervni ne znam. Sramota je to. Mada ja ne znam iz Kairata niti jednog. Jer ne pratim toliko Zvezdine rivale. Ti se baš trudiš očigledno Partizanove da analiziraš.
M

Mpp

pre oko 2 godine

Sve znaš. Ko stara baba. I puno unuka imaš očigledno.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pomenuo djoni dva igrača iz Flore i to je rezervna ekipa. Vama je u interesu da se ovakvima ne može odgovoriti. Onom Drvetu, ovom Džoniju koji pominje dva igrača i rezervni tim. Koji je to rezervni tim bez dva igrača. Ok nisam znao ni da postoje, ali makar dozvolite da se ovim majstorima može odgovoriti. Ako ne može recite jer mučenici prozivaju a ti nemaš mogućnost da mu odgovoriš. Rezervni tim sa pitaj bogu koja dva igrača i ti ovom ne možeš da odgovoriš na glupost.
i

igor78

pre oko 2 godine

Mali Terzić MORA da igra, dečko ima energiju, želju i umeće, i Partizan je sa njim opasniji po boku. Energiju i želju skoro nikako da vidimo kod Lazara Markovića, onaj Menig mi je totalno nedorečen igrač, tako da mi nije jasno zašto Terzić ne igra više
i

igor78

pre oko 2 godine

Zna Stanojević da ovi likovi imaju energije za presing prvih 15 minuta i to ej to, ako ga ne uvale tad sve ostalo je lutrija, čeka se prekid, penal ili neka teška greška odbrane. Liga u kojoj trećeplasirani tim ima 40 bodova manje od drugoplasiranog ne zaslužuje da se igra (a taj drugoplasirani primi 9 komada od trećeg tima Holandije). Zamislite onda koje loženje je ova priča o našim klubovima u Evripi, bodove ćemo automatski izgubiti za sezonu dve jer smo samo sticajem (ne)srećnih okolnosti (rat) dobili dodatna mesta u Evro kupovima, kao i zahvaljujući činjenici da su naši timovi skupljali bodove u LE i LK dok su top timovi gubili bodove u LŠ.
G

Gosten

pre oko 2 godine

Taj drugoplasirani ne bi bezao treceplasiranom toliko bodova da nije igrao sklanjalice. A imas primer u Portugaliji gde recimo Porto ima 17 bodova vise od Benfike koja je igrala cetvrtfinale lige sampiona.U Skotskoj je slicna razlika i u mnogim drugim ligama takodje.
J

Jesse Custer

pre oko 2 godine

Da li možete vi iz Mozzarta nama disleksičnima da objasnite zašto uporno pišete BibARs, kada se čovek zove BibRAs? Odnosno, tako mu se piše ime, a ne znam kojom magijom bi R i A mogli da zamene mesta u izgovoru u odnosu na pisanje.
T

Tako

pre oko 2 godine

Je lektire,bice nesto od tebe.
A

Anthos

pre oko 2 godine

On se zove Bibars, a Rusi ga transliteriraju Bibras. Malo čudno zvuči, ali oboje je ispravno!
I

Ili jos

pre oko 2 godine

kako Menig postane MeniNg...
r

realan 2

pre oko 2 godine

stanoja treba pitati zasto natko nije igrao derbi koji je mogao da ga vrati na prvo mesto i zasto zvezdu nije napao.... 6 derbija bez pobede i samo dva gola.... videcemo u finalu da li ce natko smeti da igra ili cemo opet uzivati u zekinim bravurama....
p

pancevac92

pre oko 2 godine

zato sto ako napadate ne gine vam 2,3 komada,svaki put kad ste pobedili,pobedili ste iz bunkera i on to dobro zna
r

realan 2

pre oko 2 godine

pancevac koliko se secam,savo je imao 4 derbija bez primljenog gola i maltene bez zvezdinog suta na gol... pogledaj na netu, nije to bilo tako davno nego vi cigani imate selektivno pamcenje...
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Zato sto Natko nema kondicije da igra zahtevnije meceve.Dokaz za to su ti sve utakmice kvalifikacija,sve utakmice u grupnoj fazi,sve utakmice u nokaut fazi,sve utakmice u reprezentaciji gde nigde nije odigrao vise od 45-60 minuta,zavisi koliko je bio prinudjen da trci u tom trenutku.Zato je i prethodna dva derbija igrao po poluvreme ili tako nesto.On odigra cele utakmice gde se ekipe brane ili sklanjaju i onda on glumi Iniestu.A to sto vas Zeks lozi i ispira vam mozgove teorijama zavere to je druga stvar. Partizan je imao strah da ne izgubi i drugi derbi jer se zna kako je prosao u prvom,isao je na iks nadajuci se da Zvezda negde kiksne jer Zvezda igra posteno dok su Partizanu unapred upisane sve pobede u play off-u.
r

realan 2

pre oko 2 godine

bingocka mani se ti zexa, gledaj teren. natko nema kondicije a zeka i lazar imaju? jesi skoro video sramotniju igru i vece blamiranje od ovoga sto radi zeka jojic?
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Ja ti kazem kada bi Natko igrao celu utakmicu u derbiju,Zvezda bi imala igraca vise u drugom poluvremenu jer covek ne bi mogao da stoji na nogama.Nabrojao sam ti utakmice koje nije odigrao cele jer to nisu Lucani,Javor,TSC,Vozdovac,Vojvodina i slicni njima
r

realan 2

pre oko 2 godine

sve je to u redu ali imas situaciju da moras pobediti ako hoces titulu a ti natka ostavis na klupi, gledas zeku kako se blamira i ne teras ih da napadnu, igras na x... posle ti kriva ,,zvezdina masinerija,,.... i to nema veze sa zexom nego sa zdravim razumom... a zex je vise u pravu nego sto nije, mnogo toga je bilo kako je rekao, mada ide u paranoju...

Kontraudar

pre oko 2 godine

Dok je bio slizan sa ovom Upravom, taj Zeks je malo drugačije pričao. A sada opleo po treneru. Ova uprava je promenila jedno 5-6 trenera i osvojila 1 titulu u 7 sezona. Ako po kome treba, treba po njima. Uz ovu Upravu ni Murinjo ne pomaže.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Zato sto je Jojic uradio posao koji je od njega Stanojevic trazio a to je da celu utakmicu prilazi Dragovicu i ne dozvoljava dodavanje. Onda je lopta morala na Erakovica koji je losiji u iznosenju pod pritiskom, isla na Picinija desno kog bi brzo udvojili pored aut linije i doveli do greske, ili isla na dugu loptu ka Ohiju koje on nije mogao da stigne. To je i laik (a Stanojevic je malo vise od laika sigurno) mogao da pretpostavi da ce se desiti kad je Stankovic odlucio da pomeri Kangu napred a stavi Srnica na njegovo mesto pored Sanoga.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Evo i ja bi voleo Natka, jer mislim da bi vas dobili bez ptoblema u tom slycaju. Medhutim, ovaj na klupi zna, sa Zvezdom ne moze u nadigravanje. Samo tucom/lozenjem igraca, mozda moze do nekog rezultata.
N

Noke

pre oko 2 godine

Desava se u fudbalu da lopta jednostavno nece da udje ali kod Partizanovih igraca juce se sve olako shvatilo nakon prvog gola. Bukvalno su mogli da vode 5-0 nakon 30 minuta a oni su u svakoj sansi bez grama koncentracije promasivali. Vojvodinu ne pamtim goru, stvarno. Kod Djordjevica su i nekako imali neku stabilnost u igri ali kod ovog Radojcica se tacno vidi pecat trenera. Neverovatno koliko ne utice na osnovne detalje fudbala. Pozicioniranje fudbalera mu je katastrofa i odabir taktike.
i

igor78

pre oko 2 godine

Njihov trener juče reče kako je ekstra zadovoljan i kako nisu ukazali poštovanje Vojvodini, ne znam ko samo, igrali su očajan fudbal.