(©Reuters)
(©Reuters)

Kalabrija uspešno operisan, na terenu pred kraj aprila

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 19:17

Defanzivac van stroja narednih mesec dana

Prethodnih nedelja problemi Milana nižu se na svim polima, Rosoneri su izgubili korak u odnosu na Inter u šampionskoj trci, eliminisani su od strane Junajteda u Ligi Evrope, a uz sve to kadrovski problemi zadaju glavobolje Stafanu Pioliju.

Poslednja u nizu loših vesti bila je da Davide Kalabrija mora "pod nož", a konačno jedna vedrija informacija za tim sa San Sira svakako je da je italijanski defanzivac uspešno operisan na prestižnoj italijanskoj klinici La Madonina.

Izabrane vesti

Milanski klub saopštio je da je Kalabrija uspešno operisan, i da mu predstoji oko 30 dana pauze, što znači da neće biti na raspolaganju Stefanu Pioliju za utakmice protiv Fiorentine, Sampdorije, Parme i Đenove, a zavisno od brzine oporavka pod znakom pitanja je i učešće u susretu sa Sasuolom.

--------------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

--------------------------------------------

Kalabrija je povredu zadobio u prvom susretu sa Mančester junajtedom u okviru osmine finala Lige Evrope, a osim njega zdravstvene probleme imaju Alesio Romanjoli i Rafael Leao, koji se oporavljaju od blažih povreda mišića butine. Da stvar bude još gora po Stefana Piolija, Ante Rebić je zaradio suspenziju od dve utakmice na meču sa Napolijem, a Teo Ernandez je pod istragom zbog uvreda koje je na društvenoj mreži Instagram uputio glavnom arbitru iste utakmice.



tagovi

Davide Kalabrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara