Komentari na vest

Kan: Nezamislivo da Bajern plati igrača 100.000.000, da smo stvarno dali 25.000.000 evra za Nagelsmana...

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Legenda. Neponovljiv golman.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Ali kako sramna izjava kaže ne može finansiijski da parira drugim klubovima...

Mia San Mia

pre gotovo 3 godine

Kod nas se zna samo jedno, a to su dve stvari. Red, Rad i Disciplina
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

A naveo si tri stvari :D
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Da se ovakva politika sada krene voditi iznenada na projektima, protiv kojih stvarno nemam ništa protiv, osušili bi se u roku od godinu dana.Ovo o čemu on priča je sistem, rad, red i što je najvažnije bacati u vatru mlade igrače tačno u onom momentu u kom se oni osjećaju spremni da mogu napraviti iskorak u svojoj karijeri, ali prije svega igrati timski i pomći klubu. Oliver Kan je veliki zaljubljenik u fudbal, a ne sponzore koji pomažu klubovima da plate igrača 100 ili 200 miliona.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Očigledan politika koja je dobro loznata da se neplati ni jedam igrac vise od 100.mil.evra uzima danak i u Bajernu.Ove sezone je nikada slabiji Bajern u poslednjih 20.g.sto je pokazao teskom borbom za titulu u Nemackoj a o rezultatu u LŠ da nepricamo koliko su pali.Neracunam rezultate jer nije tesko olupati C.Zvezdu i napuniti joj mrezu sto su pokazali i PSŽ i Totenhem,Liverpul i slicne ekipe..vec mislim na sam plasman ili kada su ispali.

Milan1989

pre gotovo 3 godine

Druže,tebi gramatika ide bolje od fudbala
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Bajern ima sistem koji funkcionise dugi niz godina i zato i posluju tako kako posluju i ostvaruju vrhunske rezultate. Nema bacanja velikog novca na igrace i trenere i tacno se znaju svi tokovi novca i oni koji ulaze u klub i oni koji izlaze iz njega. Secam se da je Henes pre izvesnog vremena rekao da Bajern jednostavno ne zeli da placa skupo igrace jer ako njima nije cast sto se klub interesuje za njih onda im takav igrac ni ne treba.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Svaka cast legendo. Samo napadacki i otvoreno, pa ako se osvoji jos koja liga prvaka u naredne dvije, tri godine super. Ako ne, nema veze sve dok je milina gledati utakmice. Svaka cast i Hasanu, stvarno je stvorio i jos uvijek stvara strasan tim, i podmladjuje kadar na najbolji nacin. Omakne se i poneki los transfer, nekad neki igrac ne opravda ocekivanja ili podlegne pritisku. Sve je to normalno. Ali generalno, odlican posao se radi. Sada je kao dan jasno da je Flick malo i iscenirao frku da bi sto lakse i bezbolnije opravdao svoj odlazak na vrhuncu i ispunio sebi zelju preuzimanjem reprezentacije Njemacke. Zato i Kahn nece da iznese sve u javnost, da i sam Flick ne bi naisao na osude javnosti a nije ni sjeo na klupu reprezentacije. Svima je u interesu da sto mirnije pocne svoj mandat u Elfu
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Onaj ko zna kako funkcionišu finansije u Bajernu, i generalno u Nemackom fudbalu, shvata zašto Kan ovako misli. Postuju svakog sponzora i njihov ulozeni evro, zato nema razbacivanja.
T

Takmacc

pre gotovo 3 godine

Verujem svaku rec. Ozbiljni profesionalci. Sve odmereno i sve isplanirano na duze staze. Bajern je jedini klub tog ranga koji bi planski pristao da bude i peti u ligi da bi u buducnosti stvorili i izbacili neku legendarnu generaciju. Uradili su to vise puta u istoriji. Ostali bi samo da na silu budu stalno prvi i prave milijarde minusa.
S

Ser Alex

pre gotovo 3 godine

Tu grešiš. Mogu da pristanu da po sedam, 10 godina ne osvoje LŠ, ali su na domaću titulu toliko alavi da je to strašno. Tu su u rangu sa Juventusom, sve bi učinili za titulu. Prvo da oslabe direktne konkurente, a onda i da srede sudije.
r

rty

pre gotovo 3 godine

Jednom recju, sistem.